Tp Bebek ve Akupunktur

akupunturcu tupçu hamışler......................
MAMBA:
ELMUALLIM
GULENCIM
TOPRAK
FIGEN ....beklıyo.................umutluyum
SENAY.....beklıyo.....................umutluyum..............
RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN................................ÇOK GUZEL..............................

Sağol bademcim sırada sen varsın , senin de güzel sonuçlarını alacağız buradan inşallah...

Benim kendimden hiç umudum yok canım...

Göğüs cildimde damarlar ağ ağ olmuş...

Ama 2.çizginin gölgesi bile yok...

Adetimin 23. günü...

Transferimin 9. günü....

Bir sonraki adetime 4-5 gün kaldı..........................:a015:

sımdı yıne beklemek var ........................kaç taneler bakalım..................

çok kötüyüm çoooooooooooooooooooookmafoldumben
test yaptım şimdi gene negatifffffffffffffffffffffffdelikafadulden
15 milyar harcadım gene bu sefer ve kocaman bir sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsenağlama
ben de zaten şans yok:sinifsinif:
çok kadersizim çooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkksenağlama

Adamcım sevgili kardeşim testlere güvenme seranesin di, galiba 12. gün teste gitmeden önce idrar testi yapmış ve negatif çıkmış daha sonra kan testinde değeri gayet güzel çıkmıştı ve ikizlere hamileydi...

Canım lütfen ya, kendini de bizi de üzüyorsun.....
Muallim abla erken idrar testlerini yasklamadı mı bakiiim size....
Bende abla sayılırım sanırım, ama muallim daha çok abla...
Dinleyin bakiiim onun sözünü.....

KIz muallim,
Bu badem le, adam ı napcaz biz kız...
Ne yaramaz kız çıktı bunlar böyle......
Bi kızıver sen bunlara.....
ıdrar testi ellerinde, gözleri, göğüslerinde dolaşıyorlar....

bu gyunden ıtıbarennnnnnn ıkınızlede küstüm hıç bışey demıyorum..........bıraz değerım varsa bı daha bole yapmaz moralınızı bozmazsınız............................:sinifsinif::jeyyar:Çok üzgünüm çoookklava:klava:klava:.........

fıgencım senaycım..............ınşşşşşşşşş guzel olucak hersey canlarım............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşbuluşma yapıcaz ınşşşşşşşşşş tum ıcecek ve yıyeceklerı toprak hanım verecekkkkkkkkkkkk o cezalı..............selam soleyın....................

Sevgili Toprak ve Gülencim
Tebrik ederim,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin..Yavrularınıza kavuşup sağlıkla büyütmek nasip etsin..
Badem ve Adamcım,
Herşeyin hayırlısı olsun diyorum öncelikle..
Ama diğer arkadaşlar idrar testlerine güvenmeyin diye üstüne basa basa söylemişler..
Ne kadar takmayın desemde mümkün değil biliyorum ama az daha sabredin bakalım kan testlerinizde ne çıkacak.Güzel sonuçlar vereceksinz inşallah bizlere...

Muallimcim ,senide ayrıca tebrik ederim canım..
Maşallah sübhanallah,Rabbim nazarlardan muhafaza etsin..Sağlıkla yvrularına kavuşacaksın inşallah...

canım nevın sağol canım.........................çok neselı burası bugun..............ınş sende erersın muradına canım.................çok tesekkurler.........sen nasılsın bu arada....................

Canım TOPRAKÇIIIIIIIM,
Tebrikler..... Çoook güzel ya............
Allah sağlıkla tamamına erdirsin.....
Maşallah....

Sağol Senaycım darısı siizn başınıza, rahat olmaya çalış , pek bir belirti arama kendinde , biliyorsun benim pek bir ağrım sızım yoktu belirtim yoktu çok fazla...

Canınız sağolsun el muallimcim bugün bu güzel haberi aldım ya ne isterseniz isteyin bendena.s.

Sevgili adaşım darısı başına, senin de transfer olmuştu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…