Tp Bebek ve Akupunktur

Kızlar ben hamileyim 10. gün değerim 105....Çokkkkkkkkk mutluyum.............
toprkcım hayırlı olsun canıım cok mutlu olduum.allah tamamına ersirsin sağlıkla sıhhatle inşallah.kıslar sıra bisde nolcak bakalım..
ooohh toprakk sendenmişiz canıımmhihoyyyt hihoyyyt
Kızlar ya benim değere göre bir tanemi iki tane mi bebişim?
ikinci testinde cok fazla katlarsa ikizdir ama 10. güne göre yüksek bir deger..ikiz muhtemel.

ne güsel anlaşıyosunuz siz ölee şifrelerlee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hadi figencim sizden de güzel sonuçlar bekliyoruz...Sabah biraz canın sıkkındı galiba , belirti yok diye...Ben de de hiç belirti yoktu biliyorsun arada çok hafif ağrım oluyordu...Rahat ol...Bir de 5-6. günden sonra göğüste değişiklik oldu...Bu değişiklikte pek kimsede olmamış ama...Anlayacağın belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor, transferin olduğunu düşünmemeye çalış...Biz el muallimcimle bir birimiz çok seviyoruz , onun çok seevindiğini de çok iyi biliyorum bana 2 gün küs bu arada şekillerle anlaşıyaruz canım abşlamla...Aaa buluşalım ısmarlarım canınız sağolsun...Yeter ki sizler hamile kalın birde ilk 3 ayda buluşalım , malum ilk 3 ayda hamilelikten pek bir şey yiyemezsiniz...Çok cadıyım çoooookkkkkkkk....Şeniz

bende çok yıyorum fıgencım.......................ooooo sıksık acıkıyorum............sende iştahlısın dımı............artık bılemıcem cezalı olan duşunsun .........yemeğın ardında dondurma ısterız...............ooooooooohhhhhhhhh sonra yanına bı tatlı olabılır .................sen ne duşunuyosun canım..............ne yesekkkkkkkkkkk...............bu arada avukatlar ıyı kazanıyomuşşşşş................yıyelım şöle bol bolllllllllllllllllzemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:

Kızlar ben hamileyim 10. gün değerim 105....Çokkkkkkkkk mutluyum.............

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr. :teytey::teytey:

benim tek bebekle 10. gun degerim 76ydi. seni ikiz olma ihtimali kuvvetle muhtemel. 12. gun degerinde anlariz.

cok sevindim! darisi diger bekleyenlerin basina...

Ben daha genç bir avukatım ama canınız sağolsun kızlar...

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr. :teytey::teytey:

benim tek bebekle 10. gun degerim 76ydi. seni ikiz olma ihtimali kuvvetle muhtemel. 12. gun degerinde anlariz.

cok sevindim! darisi diger bekleyenlerin basina...

Sağol mambacım...Ben de çok merak ediyorum kaç tane bir keseleri görsem...

pazartesı kızlar bı de bana karamel dermısınız sasırıyom cunku belkı baskasına dıyosunuzdur dıye ben hala korkuyom ya ıptal olursa dıye

kızlar ne sorcam sıze sızede sabah aksam ıgne verdılermı transferden sonra
ben oncelerı gunde 1 ıgne yıyodumda ozellıkle bahcecılere soruyom acaba herkeze aynımı verıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…