- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.501
toprkcım hayırlı olsun canıım cok mutlu olduum.allah tamamına ersirsin sağlıkla sıhhatle inşallah.kıslar sıra bisde nolcak bakalım..Kızlar ben hamileyim 10. gün değerim 105....Çokkkkkkkkk mutluyum.............
ooohh toprakk sendenmişiz canıımmhihoyyyt hihoyyytfıgencım senaycım..............ınşşşşşşşşş guzel olucak hersey canlarım............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşbuluşma yapıcaz ınşşşşşşşşşş tum ıcecek ve yıyeceklerı toprak hanım verecekkkkkkkkkkkk o cezalı..............selam soleyın....................
ikinci testinde cok fazla katlarsa ikizdir ama 10. güne göre yüksek bir deger..ikiz muhtemel.Kızlar ya benim değere göre bir tanemi iki tane mi bebişim?
:sm_cool:
Kızlar ben hamileyim 10. gün değerim 105....Çokkkkkkkkk mutluyum.............
bende çok yıyorum fıgencım.......................ooooo sıksık acıkıyorum............sende iştahlısın dımı............artık bılemıcem cezalı olan duşunsun .........yemeğın ardında dondurma ısterız...............ooooooooohhhhhhhhh sonra yanına bı tatlı olabılır .................sen ne duşunuyosun canım..............ne yesekkkkkkkkkkk...............bu arada avukatlar ıyı kazanıyomuşşşşş................yıyelım şöle bol bolllllllllllllllllzemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr. :teytey::teytey:
benim tek bebekle 10. gun degerim 76ydi. seni ikiz olma ihtimali kuvvetle muhtemel. 12. gun degerinde anlariz.
cok sevindim! darisi diger bekleyenlerin basina...
toprak senı tebrk ederım cok sevındım
toprak senı tebrk ederım cok sevındım
kızlar gezmeye gıdıyorummmmm...........hepinize ıyı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?