Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın kızlar...
ıyi pazarlar olsun herkese...

Karamel'cim ben bugünü pzt sanıyordum dünden.....
Yatınca hep, tarihle de işin olmayınca 2 günde günleri bile karıştırıyor insan.....

bizim doktor elektrik kullanmıyor bende devam etmek isterim ama acıkcası 1.5 saat mesafemiz var gözüm yemez gitmeyi doktora gittimde yaparsa olurr

nevin emel hanıma habe rverdinmi haber ver bak nası güzel seviniyooo yaa yok böyle bi şeker insan..

figen emel hnaım senin ark yaptık dedi ondanda hayırlı haberler bekliyorum dedi haberin ola..

kısla az önce bi konu gördüm beta hcg degeri benim gibi olan varmı ne kızın değeri çok yüksek ama moreli bozuk kimyasal olabilir diyolar benimki iyimi ya
10 35.6
12 95.6
14 216

Ne olur kıslar korkuya kağıldım iyimi

benim tarnsferden sonra karamel sabah 2 akşam 2 idi
testimden beri akşamları 3 tane vuruyoruz sadece canım..

Buarada nevincim Allah gönlüne göre versin ama 5.gün transferinde 3.güne bakış tutunma daha cabuk oldundan beta hcg aslında daha cauk salgılanıyor koyuldunun muhtemelen sonraki günü tutarken 3.günlerde 3 gün sonra tutunuyor canım.. ondan senin 10.gün sonucun 12.gün gibi bakılırsa tek olabilir.. ama beta hcg yanıltıcı dedi doktor önemli olan ikiye katlanması dedi ne kadar çok bebek o kadar çok risk demek dedi.. acıkcası içimden benim kendim için tek geciyor ikizde olursa Allah inşallah taşıyacak güc kuvvet kazasız belazıs sorunsuz gebelik nasip etsin..

iyi gezmelerrr kendine iyi bakk ii akşamlarrrr
canım şerıfecım çok sağol.................sende.ıyı bak kendıne olacak bebişlerıne lazımsın...............

hadi ablacim....ücüz yegenlerime dikkat et...kendine de tabikii

zumıncımınş canım ............valla gozum korkuyoo ılerde ne olur ama rabbıme emanet ınş ..............sende ıyı bak kendıne az kaldı transfere............ınş senınde guzel haberlerın gelecek...........

kız gulen erkencısın uyku tutmuyooooooooooo dımı................hadı ınş onüç gun sonra bebeışlerı gıorucen..............bu beklemek de zor .............bende beklıyorum haftaya gıdıcenm ınş bakalım kuçuk olan gıtmış mı yerındemı..............hayırlısı ne ıse onu versın rabbım heğımıze taşıyabıleceksem sıkıntısız versın ama sıkıntım olacaksa ınş bırı gıder dıyorum bakalım .................ınş gunlerımız hep guzel olur

Günaydın kızlar...Gülaycım emel hanıma p.tesi haber vereceğim...Hiç endişelenme değerlerin kimyasal değil , kimyasal olsa bu kadar güzel artmazdı...Maşallah diyelim...Bana da söylediğin sebeptenbenim bebiş tek gibi gelliyor...Ama dondurulmuşta asıl test günün 14. gün olmasıda acaba çoğul olabilir mi dedirtiyor?Ama bizeşimle Hep tek bebek diye konuşuyoruz ...ıkiz olursa bize süpriz olacak...Bir de aslında gönlümden geçen tek bebek...Allah inşallah hakkımızda hayırlısını versin...

Son düzenleme:
fıgen sen kıme gıden akuda noral terafı yapıyomu sanada
kızlar ama akunun gercekten cok buyuk basarısı var ben gecen yaptıgımdada aynı dozu kullandım gecende 11 cıktı veya 12ydı sımdı 18 cıktı ve toplandıktan sonra bıraz agrım olurdu ama busefer sadece hastaneden cıkana kadardı hemen hemen hıc olmadı dıyebılırım benımde hayırlısıyla transferım olsunda ınsallah bu sefer bende tuttururum yattıgımız yerde yapıyo dıyılmı emel hanım akuyu kızlar once ve sonra yaptı degılmı
gulen sen hastane de nasıl kaldın sana kal mı dedıler bendemı kalsam ordamı soyledın kalcam dıye

kızlar bugun nasısınız......................fıgen ve senay bekleyen ıkınız varsınız burda.....................hadı ınş sıze ıyı moral verdık sonuçlarla ınşşşşşşşşşşşşşşş..............sınmdı sıra sızde

merhaba arkadaşlar,
bugün pek kimse uğramamış, malum pazar tatil.....
Evet muallimcim beklmedeyiz, nasıl geççek bu günler bakalım...
Bu akşam çorluda halamın oğlunu düğünü var, bişey olur diye gitmiyorum. Doğrumu yaptım bilmemm,
Kameramı gönderdim bana özel çekim yapıyorlar...
2-3 gün sonrası olsa giderdim belki ama bugün 3.gün daha, hatta transferi saymazsak 2 sayılır...

kıslar slm hepinizi cook öpüyoruum.iyi yapmışsın senaycım nede olsa yorulurdun.bi öğren sonra gezersin yine..
kıslar bizim yarın tam 1hafta oluyo az kaldı ondan sonra 4 gün bişi kalıyo.
gülaycım inşal güzeslhaberler alalım da haber veririim.sende üzülme önemli olan cok yüksek olması deil ikiye katlaması ikiye katlıyosa hamilesin demektir zatenn.
ablacıım sende gezdiriyosun masallah bebişleri.bizde gezmeye gidiyoruz yemege cıkıyoruz eşimle,gündüzde arkadaslarımız geldi güzel bir gün gecirdik yanii hepinizi öpüyoruum..

oh figencim gez bakalım, yakışır......
maşallah nerdeyse bitiridn canım bekleme günlerini...
Allahın izniyle 4 gün sonra hayırlı haberler verceksin bize....

toprakcim tebrikler canim

gulencim senide tekrardan tebrik ederim

muallim canim kendine iyi bak insallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsin sen bu sayfanin moral kaynagisin..... opuyorumnanaktan

bademcim umarim sende guzel bi sonuc alirsin hersey gonlunce olsun :1hug:

ben istanbula gidiyorum yarin nasip olursa annemlerde net yok baglanamam galiba

rabbim hepinizi korusun hersey gonlunuzce olsun insallah bebeklerinizi en kisa zamanda alirsiniz kucaklariniza :1hug:

isimleri aklima gelmeyen sonuc bekleyen arkadaslarim umarim sizlerde yazarsiniz hamileyim diye

ALLAHA EMANET OLUN opuyorumnanaktan a.s.

canım kaymaklım ınşşşşşşşşşş canım ...............hoşgel sefa gel canım ınşşşşşşşşş bebişinle donersın canım.............yolun acık ols.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…