- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.541
ınşşşşşşşş elıtucunnnmmmmmmmmmmm nasısın................doktora gıttı nmı...............
inşallahh arkadasıım beraber güzel sonuçlar alırıız.merakla bekliyoruum.nolcak diyeee.oh figencim gez bakalım, yakışır......
maşallah nerdeyse bitiridn canım bekleme günlerini...
Allahın izniyle 4 gün sonra hayırlı haberler verceksin bize....
Günaydın kızlar...Nasılsınız?Bu haftada figenin sonucu için mi heyecanlanacağız?Hadi bakalım inşallah figenden ve şenaydan da güzel sonuç alacağız...El muallimcim barıştık artık değil mi?Bak canım hiç siteye girmek istemiyor sen bana küssün diye...:-(
O da mı istanbulda? El muallim bana kızıyor ama ben hamile olduğumu hissetmiştim ,daha önce ki denemelerde göğüslerim böyle olmamıştı ...Daha öncekilerde 12 gün hiç test yapmadım ama bu sefer umudum olunca dayanamadım
opuyorumnanaktan ay el muallimcim çok mutlu oldum...Sen de haklısın ...Birde keseleri görsek daha bir rahatlıyacağım...Göğüsler sorma çok damarlandı ve büyüdü gömleklerime sığamıyorumişte zaten umutluyduk kı o yuzden gunun bekle dedım onuncu gun kan testı yapmana bışey denmedım ıdrar benı kızdırdı ya.............neyse memışler kocaman oldu dımı bademın ıneklerı de baya besılıydı hanı................sen hangısıydın bu arada......................Şenizlülülülülülü:sm_cool:klava: :dance:alkisalkisalkis
kızlar bana bol bol dua edın bugun transferım var 13.30da
akupunturcu tupçu hamışler......................
MAMBA:
ELMUALLIM
GULENCIM
TOPRAK
FIGEN ....beklıyo.................umutluyum
SENAY.....beklıyo.....................umutluyum..............
RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN................................ÇOK GUZEL..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?