Tp Bebek ve Akupunktur

gunayyyydın............................yenı sabah....................yenı guzel anneler................gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oh figencim gez bakalım, yakışır......
maşallah nerdeyse bitiridn canım bekleme günlerini...
Allahın izniyle 4 gün sonra hayırlı haberler verceksin bize....
inşallahh arkadasıım beraber güzel sonuçlar alırıız.merakla bekliyoruum.nolcak diyeee.
herkesee günaayyddıın....bugün nasılsınız bakalım kıslaar..güzel bir gün.......güzel bir haftaa diliyoruum..

evet ınş fıgen az kaldı buyuk gune...................sonra senayyyyyyyyyyyyy ...................ınş kızlarrrrrrrrrrrrrr....................umut edın dua edın................

Günaydın kızlar...Nasılsınız?Bu haftada figenin sonucu için mi heyecanlanacağız?Hadi bakalım inşallah figenden ve şenaydan da güzel sonuç alacağız...El muallimcim barıştık artık değil mi?Bak canım hiç siteye girmek istemiyor sen bana küssün diye...:-(

hep dua ediyoruz ablacım cok umutluyuz ama arada insan karamsar oluveriyo.hep millete ne hissediyosunuz diye sorasım geliyoo :) olcak deyince dünyanın en mutlu insanı olumuşum gibi geliyo.

evet toprakcım süper heyecan var naparız bilmiyorum?abla affet artık yaptı yapcagını...kesin inaycıı bu varyaa..eşim sabah giderken tembih etti sakın sabırsız davranıp test yapma diyee.
toprakcım benim dayımın kızı avukat o da daha yeni 85 li...meslektaşsınız yanii..

O da mı istanbulda? El muallim bana kızıyor ama ben hamile olduğumu hissetmiştim ,daha önce ki denemelerde göğüslerim böyle olmamıştı ...Daha öncekilerde 12 gün hiç test yapmadım ama bu sefer umudum olunca dayanamadım

tamam tama.............ama bak ıdrar testlerının yapıp durdun gercekten coook kızdım........senın benım yegenlerıımızı uzmeye ne hakkın var bakım bı rahat bırakmadın ıcerde onları ya.............neyse onların hatırına barıştık....................ınşşşşş bıde keselerı gorelım .....gulende gorsun daha ıyı sevınecez.................ben demıştım bu yaz gobekjler buyucekkkkkkkk ınşşşşşşşşşşşşşş guzel gunler versın rabbım..............bebeklerımız guzel buyusun ......:mymeka:-tatlicadiarzu-vereliniortak:lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt..............

işte zaten umutluyduk kı o yuzden gunun bekle dedım onuncu gun kan testı yapmana bışey denmedım ıdrar benı kızdırdı ya.............neyse memışler kocaman oldu dımı bademın ıneklerı de baya besılıydı hanı................sen hangısıydın bu arada......................Şenizlülülülülülü:sm_cool:klava::dance:alkisalkisalkis

opuyorumnanaktan ay el muallimcim çok mutlu oldum...Sen de haklısın ...Birde keseleri görsek daha bir rahatlıyacağım...Göğüsler sorma çok damarlandı ve büyüdü gömleklerime sığamıyorum
Karamelcim merkezden aradılar mı?Embriyolar nasılmış?

gecen gun mısafırlıge gıttım akrabalardan bı tek gorumceme dedım kımse bılmıyo......................aaaaaaaa kılo almışsın dedıler evet dedım ya aldım fılan.............bı ay daha gecsın ınş o zaman dıcemmmmmmmmmm ınş hem bebek sayısıda kesınlesır ıyııce............bı şey olmuyo nerdeyse banada ya evde olmakta etkılıyo...........gıdıp bışeyler alıcam kendıme ınş dobişko olacaz ya..................zemuszemuslmaz:

devamı gelıyooooooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…