Tp Bebek ve Akupunktur

Kızlar ya,
evde olunca ne yiyeyim diye düşünüyorum ben hep, üstelik hiç birşey yapmıyorum,
enerji harcamıyorum ama acıkıyorum...
Sonrada hep bişeyler yemekten midem ağrıyo....
Bugün azmettim aç durcam ama durmadan yemiycem....
Bebileri beklerken dana kadar olcam vallahi....

Şenaycım bol bol protein al aç kalma ki bebişler annelerine sıkı sıkı tutunsun...Ben sürekli bir şeyler yedim , tutmazsa rejim yaparım dedim...Bol dondurma , süt , ton balığı , kayısı , kayısı hoşafı , her öğün çorba yemeye çalış , ananas , ananas suyu ve bol bol su kızlar...Ve bol dua...

evet ınş karamelı de alalım lısteye...........ama lutfen adını unutma artık..........................ınş senıde eklerız............

haklısın toprakçım, ama midem pek iyi değil sanki....
Böyle hep bir doluluk hissi var, kabız değilim zaten olmıyayım diye ilacımı da aksatmıyorum.Belki de hareketsizliktendir...
Benim mide biraz vukuatlı, ağrıycak diye çok korkuyorum...
Az az yemeye çalışcam, haklısın bebilerimni aç bırakmayayım :)

senaycım az az ye............ ve sık sık dolas ............rahatlatıyo............sıkıntıdan oluyooo bıraz bekleme stresı..............ınş gececekkkkkkkkk

Şenaycım el muallimin dediği gibi hareketsiz kalma ara ara dolaş , ben ayaklarımın üşüdüğünü hissettiğim an dolaşıyordum özellikle...Birde ayaklarda mutlaka çorap olsun, sıcakta olsa çıkarmayım kzılar...

ablacim bu lucrin ignesini anlamadim ben ya ha bire batiriyorum...esimin yüzü burusiyor...eee bide aciyormus gibi bide naz yaptinmi tam sirasi...karucum ne getirim yatcanmi dinlencenmi zemuszemus herneyse ablacim....haftaya türkiyedeydim...Rabbim insallah izin verirde hayirli bi sekilde gider gelirim...Yavrularima insallah kavusturur Allahim...duam hep böyle...minik melegimi birakip gitmek zor...dün gece yataginda agladim durdum....millet bilmiyor neden gitcegimi...kötü anne durmadan geziyor demelerinden cok utaniyorum...Allah insallah yavrularima kavusturur....insallah

Zümmüncin boşver milletin ne düşüneceğini, Allahım inşallah emeğinin ve hasretinin karşılığını verir...Benim eşimde beni sürekli öpüp duruyor hamile olduğumu öürendiğimizden beri...Duruyor duruyor ne kadar çok emek verdin acı çektin çocuğumuz çok şanslı diyor...ınşallah allahım bu yolda emek veren tüm arkadaşların emeğinin karşılığını bir an önce verir...

Evet toprakçım, çoraplarımı giyiyorum mutlaka, benimde ayaklarım üşüyor.... eşim gülüyor bana, yatarken örtünüyorum veya çorap giyiyorum diye...

canım kımseyı takma kımse kımsenın halını anlamaz............boşver...............acıyı yasayan sensın ..............ınş hayırlısıylla gelır donersın...............eşınde gelıcekmı ............bebeğini duşunme ınş aklın rahat ols onemlı..........ınş tutunur bebelerde tatlı kardeşler verırsın kızına................valla naz yap ıyı oluyo aslında nazda değılkı sıkıntı bunlar kolaymı .........hep bız cekıyoruz bışey olmasa kılo aldık bu tedavılerde............bakalım ınş rabbım cumlemızı sevındırsın ınşşşşşşşş

Burdayım el muallimcim bir tarfatan da çalışıyorum , bu aralar işlerim hafifledi mutluyum o yüzdenBen de şenaycım pamuk yorganla yatıyorum eşim pikeyle yatıyor...Terliyorum ama sırf bebeklerime bir şey olmasın diye buna da katlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…