Tp Bebek ve Akupunktur

ya o kadarda sıcak olmayın yaaaaa zaten bebışlerın yerı sıcak rahat...............kendınıze işkence etmeyın ya...........serın serın yatınnnnnnnnnnnnnnnn..............ben hıç çorap gıymedım .............ustumde bı badı ınceck evde gezıyom................

Muallimcim benim ayaklarım üşüyor bazen, o yüzden giyiyorum... Yoksa bunaltıcı sıcakta durmak ne mümkün... klimayı açıyorum sık sık... Terliyken kendimi çarptırmaktan da korkuyorum... gerçi bugün serin biraz hava... Nefes aldırıyor çok şükür.....

toprakcım yazın ortasında abartma istersen kız havale gecirisin.bebkler neden üşüsün kör olma.onlar yerleştiyse zaten anne karnının sıcaklığı onlara göre ayarlı.

sNe biliyim kızlar benim iş biraz görmemişin bir çocuğu olmuş misali anlayacağınız...2 denemeden sonra bulunca böyle oluyor galibasırnaşık şey

haftaya gıdıcem ınş.............tekrar bakacak doktorum azalma varmı yokmu ............inş hayırlısıı olur ınşşşşşşşşşşş ...............

inşallah ablacım hayırlısı olurr.yasayacak ömürleri varsa kimse önüne gecemez ablacım..toprakcım haklısın bizim bebeklerimiz pahalı ve cok kıymetli bebekler,her anneninki öledir ama biz eziyetli sahip oldugumuz için insan daha da hassas oluyo ama cok abrtmamak lazım.
ayyy arkadasım aradı şimdi valla senle konuşurken şimdi üçüz gibi hissettim deddiii delikafadulden delikafadulden..

Figen el muallim valla sana da kızabilir çok inatçı da benimlede zaten bebişlerin hatrına konuştu biliyorsun...Figencim bana da ikiz gibi geliyor senin bebişler.Var mı belirti?Bir değişiklik?

ayyy inşallah ya saglıklı olsunlarda....ya ben kan tahlili yaptırcam bir gün önce ama abla falla söz idrar yook.ya aslında belirti yok toprakcım sadece ayakta durdugumda kasıgım sızlıyo ama insan ufacık bişey olsa ona yoruyo.öle kesin bir belirtim yok...sol tarafımda bir dolgnluk hissediyoruumm sanki

Bademcin en son kendi kendini üzüyordu cadı kız...Bence hamile ama beni dinlemiyor.Adam adet oldu galiba ...Benim bir tek yer dışında hiç belirtim olmadı figen biliyorsun...

toprakcim neden kendini bu kadar isitiyorsun anlamadim. usuyor musun? vucut isinin normalden yuksege cikmasi bilakis kotu bir sey. kesinlikle fazla isinmaman lazim. dusu ilik suyla almalisin, gunesten uzak durmalisin, eger egzersiz yapmiyorsan terlememelisin. sakin vucudunu normalden fazla isitma. doktoruna sorarsan o da soyler canim.

kızlar ben iyi değilim ya,
ilk başarısız denememde de böyle olmuştu,
yüzüm kabardı resmen, sivilcelik mi dersiniz, isilik mi dersiniz...
doktorumu arıycam ama o ne yapsın...
önceden hangi gün olmuştu bu kabarıklıklar hatırlamıyorum, 2-3 gün sonra geçmişti...
sonrada malum test negatif çıkmış ve aynı gün adet görmüştüm...
Ya çok korkuyorum yine aynısı oluyor diye....

Senaycım benimde tam kaşımın ortasında bir sivilce var bugünde küçük bir tane çenemde çıkmış.Daha önce ki denemelerde de sivilcelerim çıkmıştı transferden sonra, buradan ne çıkarıyoruz sivilce hiçbir şey , pozitif düşünmek her şeySakin ol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…