Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın fıstıklar...Gülay kasma artık bu kadar kendini , aslında ben de çok tedirginim bebeklerime bir şey olacak diye; sanırım bir psikoloğa gitmeliyim çok korkuyorum ve endişeliyim...Ben de bugün 5 haftalık oldum ...Figeni sabah bende düşündüm bu gün test yapacağını , allahım inşallah güzel sonuçlar aldırır...Sonrada şenay ,reyhan ve tüm isteyenler...El muallimcim nasılsın?Sen şimdi p.tesiyi iple çekiyorsundur inan bende senin kadar merakla ediyorum bebişlerini...

ya bızım stresımız hıç bıtmez............hamıle olmadan once tedavı nasıl gecek stresı ..............tedavıden sonra bekleme stresı hamış olduktan sonra bebişlerı her ay sağlıkla gormek stresı.................................ınş hep guzel haberler duyarız ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ınşallah el muallim , allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...Sanırım daha önce ki tedavilerin olumsuz etkisinden henüz kurtulamadım...

figen nerde ya, hiç yazmandı bugün.......
teste gidiyorum filan diye bi yazar insan dimi, merakta koydu bizi.......

Toprakçım, endişelenmeden, merak etmeden yapamıyoruz tabiiki...
ınsanın doğasında var...
Allah korur onları canım,

ınşallah şenaycım , eskiden hamile kalınca korkular bitmiyor diyorlardı da anlayamıyordum söylenneleri , ne kadar haklılarmış....Şenaycım sen nasılsın?

Toprakçım, genel olarak iyiyim, bir umutlu bir karamsar günler geçiyor....
Salıdan beri çalışıyorum, kendimi fazla yormadan...
Evde zaten bişeye bakmıyorum, Evi b. götürcek yakında....
Bi sonucu alsam diyorum, olumsuzsa kendim yapcam temizliğimi, yok hamileysemde hemen bir kadın ayarlyıcam, baştan aşağı, köşe bucak temizletmem lazım....

hanı fıgen nerdsınnnnnnnnnnnn......................ınşşşşşşşşşşşşş sonuç ıyıdr ................ınş

karamelcim, bende figeni çok merak ettim, birkaç defa bu sayfada aktif olarak gördüm figeni, ha şimdi yazacak, de şimdi yazacak derken bizim kız kara kayıp oldu ya.....
Sonucu almadı belki de, o yüzden yazmadı....

peki sen nasıl oldun canım?

ıyıyım canım karnımdda atma oluyor sızdede oluyormu acaba
sen nasılsın yarınmı yapcaktın sen sen nereye gıtmıstın hastane olarak aku yaptınmı sende

ıyıyım canım karnımdda atma oluyor sızdede oluyormu acaba
sen nasılsın yarınmı yapcaktın sen sen nereye gıtmıstın hastane olarak aku yaptınmı sende

Karamel'cim bende öyle atma gibi birşey olmadı.....
Canım benim test günüm salı, belki pzt yaparım....
Benim işlemlerim istanbul Cerrahi hst.de oldu, ama doktorum Faruk Buyru, oranın sabit doktoru değil....
Canım bende akupunktura gittim, fazla stres yapıyordum, bayağı etkisini gördüm....
Hala da daha sakinim ve çok sıkıntı yapmıyorumm. İlk denemem sanki daha stresliydi....

zumıncım olmuyo ya...........belkı azcık yakar o kadar...............nıye ..........çokmu acın oldu.............ınş gecer bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…