Tp Bebek ve Akupunktur

senın bıtıto dımı............sımdı ıst gelınece ne yapıcak yum toplıcaklar dımı.............ama hıç bu iğnelerı vurulma esnasında kontrol olmadın ya.............nasıl buyumelerı ıyımı dıye yoksa gıttınmı.........

puregonu yapiyom bi yanma oliyor ondan sonra geciyor....daha bugün 2. puregon....carsamba Allah izin verirse Türkiyeye geliyorum....haftaya cumartesi yumurtalar toplanir....5. ci gün eger Allah izin verirse saglikli yumurta bulunursa transfer edilir...bakalim hakkimizda hayirlisi...Rabbim hayirli hayirli kapilar acar insallah...sali günü türkiyeye gelmeden önce kontrol olcam...sonratürkiyeye geldikten sonra...

Evet muallimcim bu figenden neden ses yok anlamadım
2. gülen vakası çıktı bu kız.....
Buluşunca bi güzel pataklıyalım bunu.....
Bütün gün öldük meraktan.....
Kötü bişey yoktur dimi?

arkadaslar ne dıyım kı..............ınş fıgen yarın yaptıracak testı tekrar.............yanı duşuk çıkmış bıraz kızlar dua edelım...............ınş ıyı olur

arkadaslar ne dıyım kı..............ınş fıgen yarın yaptıracak testı tekrar.............yanı duşuk çıkmış bıraz kızlar dua edelım...............ınş ıyı olur

Canım Figencim, o yüzden mi yazmamış bize,
Bende çok umutluyum, inşallah yükselecek...
Allahım yardım et arkadaşımıza......

muallım ve toprak veya tum hamıleler transferden sonra gerılınce veya ayaklarını uzatınca rahatsız oluyomusunuz

Son düzenleme:
günaydın toprakcım.. heyecanlıyım.. dün bulunduğum şehirdeki doktoruma gittim..endometrium 5. gün 6mm dedi.. sanki biraz fazla gibi..zaten bu nedenle iptal olmuştu daha önce..ayrıca rahim içinde sıvı var dedi. o neden dedim adet olduğundadır önemli değil dedi ama kafam karıştı...
sen nasılsın? bebişler nasıl.....

muallım sana ne sorcam baksana gerılınce veya ayaklarını uzatınca rahatsız oluyomusun

Karamelcim günaydın,
benim ilk tedavimde öyle olmuştu, ayaklarımı uzatmaya korkuyordum bişey olcak diye,
Ama bu tedavide maşallah hiç olmadı öyle, neden bilmiyorum,
işlememi aynı doktor ve ekibi yaptı, hemen hemen aynı ilaçları kullanıyorum, birtek vajinadan progestan hap koyuyordum fitil gibi, bu sefer crinona jel kullanıyorum...
Veya akupunkturun etkisi olabilir....
Ama halimden çok memnunum...

günaydın şenay......herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.....şenaycım progestan hapı vajinal uygulamak zor oluyormu..ben biraz çekiniyorum yapamam gibi geliyo ama uzun süredir kan iğnesi oluyorum iğne olucak yer yok ...

Günaydın canım, yok zor olmuyor, yaparsın hiç merak etme, koyup oraya ittiriyorsun biraz...
Hele şuan kullandığım jel'in 10 cm plastik bir borusu var, onu mümkün olduğunca sokup jeli sıkıyorsun,(1 kullanımlık) Ama sıkıntı olmuyor, alıştım....
Bana iğne daha zor geliyor, her 2 tedavimde de iğne vermedi doktorum, ama dediğin gibi iğnelerden kalçalarımız taş gibi oldu, son tedavimde artık son günlerde iğneye giderken ayaklarım geri gidiyordu sanki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…