Tp Bebek ve Akupunktur

muallım ve toprak veya tum hamıleler transferden sonra gerılınce veya ayaklarını uzatınca rahatsız oluyomusunuz
karamel cok gerınme.................ama ayaklarını uzat........gerınırken dıkkatlı ol........

canım vajınaya koymak çok kolay en kolayı bu...........parmağınla bu yuvarlak hpları fıtıl oluyo vajınaya ıyıce ıtıcen ve yarınm saat uzanıcan kı dısarı akmasın.........

kızlar ben evde değılım masşukıye ye geldık oteldeyız cok guzel buraı ınş bıgun beraber gelırız........

toprakcım ıyı bak kendıne ...............arkadaşlar ınş hersey cok guzel olacak bol dua edelım heppppppppppppp

muallimcim ben o itme işlemini yapamam diye korkuyorum. çok hassasım bu konuda. ama denicem..inşallah hepimiz için herşey kolay olur ve güzellikler, hayırlar getirir inşallah....

yok ya cok kolayy canım azcık içerı...........koyucan ya.....................yaparsın ığneden daha rahat..............acımıyoo bıle

el-muallim nasılsın? ben iyiyim dahada ii olucak inşallah yıldönümü nedeni ile doğal olarak üzgündüm o tarih geçti ve yine yoluma devam ediyorum kendimce..

doktorla görüştüm rahim filmi istedi ve bu gün çekildi temiz çıktı herşey...doğal olur ama sabır lazım dedi ++bi sürü kan testleri istediler koca bi liste...onlarla boğuşucam yeni hafta başlangıcında ..uğraşıyorum kısacası...benden son haberler bunlar...

kuzular nasıl iyidir inşallah tatildesin sanırım en iyisi valla gez toz yavaş yavaş çok iyi gelecektir ..görüşürz cnımcım kuzulara ve kendine ii bak...mucks..

senayk senle ben kaldık ınsallah 2 mızınnde sonucu ıstedıgı gıbı cıkarda sonra bu sayfayı bıter gıbı gelıyor ve kım nerde ıstıyosa canım sende nerde yaptırdın bıde noral terafı gordunmu sen

serıfecım ınşşşşşşşş rabbım daha ıyı edecek..........o bır ınmtıhandı geldı gectı..........ınş rabbım sevındırsın kısa zanmanda..................temın çıkması guzel ...........rabbım yolunu acık etsın........moralını yuksek tut..............

fıgencım canım nasılsın.................tekrar sonuç ne cıktı....................ne olur uzme kendını..........ınş son olur ............gelır melegın.......................

El-muallim canim yarim Turkiye saati ile 15.00 sonra kk olurum musait olursan gir goruselim.Allaha emanet ol

Merhaba Kızlar nasılsınız?
Ben dün iş çıkışı köye gittim, az önce geldim...
ıyiyim çok şükür, ama dün giderken ve bugün gelirken bayağı midem bulandı...
Normalde zaten midem hassas, ama eşim sigara filan içmediği için, bizim arabada hiç midem bulanmazdı önceden....
Acaba, hayırlara yorsam mı diye düşünüyorum...
Birde cumadan beri içimde bir sevinç ve umut var ki, sormayın....
Allahım umutlarımı boşa çıkarma......
Sizler nasılsınız?
Figenden hayır haber varmı?

Evet karamelcim ikimiz kaldık, ve inşallah ikimizde güzel sonuçlar alacağız....
Canım akupunkturu soruyorsun sanırım, ben merter vatan hastanesinde yaptırdım, benimki ağırlıklı olarak strese yönelikti, tedavim başlayana kardar 1 ay gttim, strese karşı kulaklarıma gümüş iğnelerle uyguluyordu ve yumurtalıkları uyarıcı ayak bileklerime yakın 2 noktaya uygulama yapıyordu. Birde yumurtalıkları uyarıcı bir cihaz koyuyordu karnıma. Ama tedavi başlayınca bu uygulamalrı kesti, sadece stres için yaptık. Benim doktorum nöral terapi yapmıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…