Tp Bebek ve Akupunktur

canım bıluesu.............ıyıym haftasıonu sapancaya gıttık..............mıdem kotu nete gıremıyorum yazılar başımı donduruyo............sen nasılsınne yaptın başladınmı

senaycım dondum canım.............çok guzel yerler..........ınş canım ınşşşşşşş yarın yaptırsanda olur...........bı gun kalmış ınşlşşşşşşşşşş guzel olacak ınşşşşşşşşşşş canım .........dua ıle

Aman dikkat et kendine muallimcim, üşütme yeğenlerimi...
Yarın olsun hele bi....
Karar veririm artık......
Öptüm canım......

Karamelcim yapmıycam herhalde ya....
Yarını beklemeyi düşünüyorum. Hatta geçen sefeki gibi sabahın köründe de gidip kan vermiycem, öğleden sonra gidip kan verip, eşim işten geldiğinde de gidip sonucu alırız diye düşünüyorum...
Bu sefer sonucu aldığımda yalnız olmaz istemiyorum....
Bu defa çok umutlu olsam da, sonucun ne olduğunu bilmiyorum... 2 seçenekli bir sonuç... Yarın görcez...
Sen nasılsın? dışarı çıkmaya karar verdin mi? veya çıktın mı?

kıslar merhaba.cumartesi tekrar tahlil yaptım ve 3.35 cıktı.yani malesef olmadı.o kadar umut,heves her sey bosa gitti...bütün haftasonumuz,günlerimiz,gecelerimiz cok kötü geçti....ve bizim için bir daha ki sefer yoktu artık...ona ragmen yine kısmet olmadıı....allah kimseye bunu yasatmasın,kimsenin kucagını bos bırakmasın...allah hepinize saglıklı bebişler nasip etsin inşallah...ben bir süre girmem herhalde arkadaslar izmire ailemin yanına gidicem haftayaa...senaycıım allahım inşallah sana hamile olmanı nasip eder canıım,bunu canı gönülden istiyorum aallah kimseye bu üzüntüyü yasatmasıın.hepinizi cok öpüyoruumm.

canım fıgen ınş bebişin kendılığınden gelecek ınş...................çok uzuldum ............ınş gııt bıraz gez..............ınş umudunu asla yıtırme.................kendınede çok ıyı bak.............rabbım ummadığın anda sevındırsın senı ..................dua ıle

senaycım ınşşşşşşşş yarın sevındır bızı...........az kaldı sabrını teb edıyorum kızzzzzzzzzzz

Figencim, muallimin de dediği gibi Allahtan ümidimizi hiç kesmeyelim canım, Allahın dediği olur,
O ne zaman ol der bilmiyoruz, sabır göstercez, başka çaremiz yok....
Allah yardımcın olsun canım benim....

Figencim kardeşim çok üzüldüm sizin durumunuzu bildiğim için Allah biliyor ya özelliklede sizin olmasını çok istiyordum...Ama ümidini yitirme , rabbimden ümit kesilmez belki de keçiler kendiliğinden gelir , biliyorsun tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan özellikle de erkek faktörü yaşayan çok arkadaş var...O yüzdeni siz çalışmaları yoğunlaştırın , bazı testler var tam yumurtlama dönemini gösteren onlardan alın , o günlerde yoğunlaşın bu işe...Şenaycım brova sana valla ben şimdiye test yaptırmıştım...El muallimcim sevgili ablacım allah sizi korusun , bunda da vardır bir hayır...Rabbimden gelen herşeye razıyız biliyorsun...

senaycım ınşşşşşşşş yarın sevındır bızı...........az kaldı sabrını teb edıyorum kızzzzzzzzzzz

Canım sağolasın, bu defa bende kendi sabrıma şaşıyorum. Ve çok ümitliyim, ama yarın olumsuz sonuç alırsam yıkılırım bunu da biliyorum... Çünkü hep güzel sonuçlara hazırladım bu sefer kendimi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…