Tp Bebek ve Akupunktur

daha dısarı cıkmadım bugun 8.gunum kızıom bende sabrına hayyranım bende gıdıp yapmıstım su ana kadar artık cıkar cunku senın 11 oldu neyse hayırlı sonuc alda beklemek onemlı degıl
fıgencım sanada cok gecmıs olsun

üzüldüm canım. pozitif bekliyordum ben hepinizden. neden bizim için bir dahaki sefer yok artık dediğini bilmiyorum ama vardır her zaman öyle bir seçenek. bak cans da erkek faktörüydü mayısta tutmadı ve nu ay kendi geldi. heran herşey olabiliyor. şu an iyice dinlenip unutmaya çalış ve kendini topla sadece

karamelcim, belki çıkar ama,
Sen sabır de, ben cesaretsizlik diyeyim....
Ne bileyim ya, beklemek daha hayırlı gibi geliyor.....
Muallim, bu kızlar beni yoldan çıkarmaya çalışıyorlar bak :)

karamelcim, belki çıkar ama,
Sen sabır de, ben cesaretsizlik diyeyim....
Ne bileyim ya, beklemek daha hayırlı gibi geliyor.....
Muallim, bu kızlar beni yoldan çıkarmaya çalışıyorlar bak :)

bravo bu ne sabır alkisalkisalkisben artık test günü kanı vermiş telefon başında sonucu bekliyor olurdum. hani kötü çıkarsa milletin karşısında avaz avaz ağlamayayım diye. bendeki sabır sabah biterdi. inşallah pozitif olacak. eşinle birlikte akşam sevineceksiniz kaydirigubbakcemile3

heyyyyyyyyyyyyy rahat bırakın benım kızımı........................kandırmayın..............ınşşşşşşşş yarın sevınç olacak....................ınşşşşşşşşşşşşşşşşş......................zemuszemusopuyorumnanaktan

toprakcım ya sımıdı gulenle beklersınız kuzu kuzu.............öle erken test yaptırmaya benzemıyooo........................beklemekkkkkkk........................sabır...................elınızde olsa ultrason alırdınız eve.............hehe bekleyın bakım şımdı.....................ıdrar testlerıyle delı ettınız benı..................

bu beklemelerde zor.....................gulen ne zamn gıdecektı kese gormeye..............onun tek gelıyoo bana senın ıkız............................oooyy benım kı ıyı suprız oldu ya...............bakalım denızcım ınş hayırlısıyla dogsunlarda bakarız ınş..............

hıç bısey yuokkkkkkkkkkkkkkkk....................................kafanı rahat tut.....................ınşşşşşşşşşş ıyı olacak hep olumlu duşun

Evet inşallah yarın sevineceğiz....
Ama bende kandırılmaya müsaitim galiba, bu akşam gitsem mi diye düşünmeye başlamadım değil yoğun istek üzerine :)

Gülen ultrasona girmiş, bi topik açmış orda yazmıştı...
Ne için gitmiş hst hatırlamıyorum, galiba tekrar test yaptırmaya orda başka biri bakmış karından, kese görememiş, üzülüyordu... Alttanda baktırmamış...
Bu kız uslanmaz ya.......

keselerı gorunde rahatlayın ınşşşşşşşşşşşşş.............senayda ıyı haberı alsın ınş........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…