Tp Bebek ve Akupunktur

ınsallah el muallım hakkımda hayırlısı olsun ben 10.gun baktırmayı dusunuyom hatta bugun bakcaktım vazgectım gunum cumartesı gunu benım ama dayanamıyom eger bır sey yoksa bosu bosuna evde oturuyom demek tır en cok o ıse kızarım varsa az bı seyde olsa cıkar dıye dusunuyom aman neyse bana olmadıo gıbı gelıyor gunler gectıkce nedense zaten agrıda gırıyo baya kotu gırıyo bazen neyse hayırlısı neyse no cıksıon
gulen yarın gıtcek halısnada bugun gıtcektı ınsallah kım gıtcekse gorurde sevıncler kursakta kalmaz
toporak senın nasıl gıdıyor kulagındakı bantları cıkardınmı
senay senıde 4 gozle beklıyom mutlu haber verırsın ınsallahbıze bende tabı

Karamelcim, o karamsarlık, yine de olmadı hissi hepimizde oluyor, sende yorumları okuyorsundur....
Ama yine de sakın ha umutsuzluğa kapılma, Benim cumadan beri sebepsiz bir sevinç ve umut var içimde oldu diye... Hayır olur inşallah...
Bide olmamışsa(Allah korusun) o zaman gör sen yarın beni..... susmadan 3 gün ağlarım herhalde......

hepinize saolun arkadaslarımm.allah hepinizin yüzünü güldürsün..bisey sorucam ben ne zaman regli olrum bilen varmı?cumartesi kestim ilaçları...

canım fıgen gelmene sevındım............umutsuzluk yok ınşşşş kendığınden gelır........................bı hafta ıçınde olman gerek ama ,ilçaların etkısıyle uzunda surebılır................kendıne ıyı bak canım çok zor bılıyorum ama sağlığın cok onemlı.............yum var sperm var ınş umudun gıtmesın

Canım figencim, benim testin olumsuz olduğu gün regl olmuştum. Ama benim regl düzenim diye bişey olmadığı için örnek olmayabilir.... Ben ömrüm boyunca ilaç kullanmadan regl olmadım.......

hepinize saolun arkadaslarımm.allah hepinizin yüzünü güldürsün..bisey sorucam ben ne zaman regli olrum bilen varmı?cumartesi kestim ilaçları...

ben pazartesi ilaçları kesmiştim cuma regl oldum sonraki ay da 29. günde (normalde 26 günde bir oluyordum çok az gecikti). bu ay bekliyorum bakalım gecikecek mi. tüpen sonraki birkaç ay erken veya geç olabiliyormuş merak etme. bir de lütfen umudunu yitirme neden son deneme olsun. zamanı vardır sadece. inşallah tatile çık dinlen. ilaçların etkisi oldukça uzun süre sarstı beni psikolojik olarak da.

ınşşşşşşşşş canım ınşşşşşşşşşşşşş....................rabbım nasıp etsın...........kısa zamanda .............

Günaydın kızlar,
dün akşam çok rahatsız oldum o yüzden teste gidemedim,
ışlemler sonrası zaten şişkinliğimiz oluyor ya, dün hat safhadaydı, neden bilmiyorum,
kabız olmayalım diye verilen ilacı içtim eve gidince, rahatladım. Şimdi daha iyiym.
Sizler nasılsınız?

şenay inşallah iyi haberlerle dönecksin. ben de dün akupunktura başladım nihayet. şimdiki hedefim sinirlerimi aldırmak ve zayıflamak

ınşallah iyi haberler vercem size muallimcim....
Denizcim, hayırlı olsun akupunktur.... Nasıldı ilk seans...1-2 seans sonra eminim daha da iyi hissedeceksin... Belkide tedaviye gerek kalmaz aku.nun yardımıyla bebişin kendiliğinden gelir. inşallah......

denız hayırlıols.............sende akuya basladın sonunda............ınş ıytı gelır...........kendılığınden olsa ne harıka olur................çalışmalara sıkı devam et..............zemuszemus

sağolın kızlar. evet bu 2 ay çalışalım diyorum. benim ilk ay rahim filmi ve uygun günler kavga ile geçti. geçen ay zaten histeroskopi oldum 1 hafta hafif kan geldi zaten tutmazdı herhalde. şimdi önümde 2 ay var. bakalım benimkinin iş seyahati falan çıkmazsa. neyse takmayacağım olacak olan oluyor. ama ben akuyu henüz kilolar ve stres için yaptırıyorum. hoş biraz kilo gitse az da gerginliğim azalsa zaten diğer hormonlar falan da düzelir. bakalım kısmet.

zummınm gec gordum canım ................nasıl bı ağrı...............yumoşlar buyuyo ya normaldır bence...............ağrır..........dıkkat et ağır iş yapma kızını çok kaldırma.............

dün agridida bugün yok daha...insallah dedigin gibi yumoslar büyü versinde...agrilar oluversin....agir is yapmiyorum...esim tatile girdi...sagolsun bütün isleri o yapiyor..sanki simdiden kendimi hamile olarak hazirliyorum...kaydirigubbakcemile3
neyse hakkimizda hayirlisi...öptüm ablacim ben yarin yolcuyum...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…