Tp Bebek ve Akupunktur

evet senay haberın cabuk gelsın..................
gulen nerdesın keselerı gordun mu,,,,,,,,,,,,,,
toprak nasılsın..................
herkes kendıne ıyı baksın kızlar.................

Evet canım eğer fazlan varsa kilo vermen harika olur, bende tedaviden önce 5-6 kg vermişim, ne iyi etmişim.
Şİmdi hem kilo aldım, hemde şişkinlik, insanı psikoljik olarak bile yıpratıyor....

Kızlar ya, kusura bakmayın ama ben sizi bekletcem ya, firma sahibi dışarda, akşam üzeri gelcek, onu beklemem lazım... ondan sonra çıkıp kan vercem ve lab.da bekliycem...
yani 7-8 gibi haber vercem size.....

ya bı ara cıkıp verıp gelsen ya.....................ama ols gec ols guzel ols ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

Aslında kan vermek için çıkarım da, sonucu işyerinde almak istemiyorum...
ınşallah olmaz ama, olumsuz bişey olursa eşim yanımda olsun istiyorum.....

evet muallimcim, artık pek buraya uğramaz oldular,
Gülen hiç yazmadı dün ne oldu diye, haberi olan varmı?
Toprakçım sen nerelerdesin canım?

artık bu topıgı kaparız heralde................kımse yok.....................sende guzel haberı var ınş..............

bencede, 10. gün yaptırcam diyordu...
ınşallah güzel sonuçlar alır.....
Ben erken yapmaya cesaret bulamadım kendimde..
Bu kızlar çok cesur ya...

Karamelcim senin test günün c.tesimiydi canım, yanlış mı hatırlıyroum...
Bugün erken değil mi daha?
Bence bekle canım......
belki güzel sonuçlar alacaksın ama erken olduğu için ya çıkmaz, yada küçük bir değer çıkar şüphede kalırsın, prş'yi bekle en azından canım.....

Merhaba fıstıklar.El muallim testim olumlu çıktı ama dr. yine de temkinli yaklaşıyor , bu endişeler hiç bitmeyecek heralde...Karamelcim benim kese görmem de inşallah p.tesi günü...Şenaycım sabahtan beri toplantıdayım aklım sende ve gülaydaydı...ınşallah ikinizden de güzel sonuçları alacağız bugün...

Canım hoşgeldin, sorun neydi bilmiyorum ama geçmiş olsun....
Gülaydan haber yok henüz, bende kan vermeye akşam üzeri gitcem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…