Tp Bebek ve Akupunktur

toprakcım sevındım telaş etme ınlşşş bısey olmıcak..............gulen nerde kaldı ya..............

Allaha şükür
bi tane görüldü kese , ama 2 olabilir dedi dr 7 haftada tam belli olucak karından bakıldı vajinal bakgtırsan tam görürüz dedi ama istemedim

Ayyy Gülencim hayırlı olsun bebişin veya bebişlerin...Ben de inşallah p.tesi görürüm bebişimi veya bebişlerimi....

ınşallahh inşallah darısı bekleyenlere olsun inşallah

tek bebiş canım ama dr şüpheli dedi çünkü kabak gibi 2 kese göründü biri sağda biri solda 7 haftada tam belli olcakl dedi bişi demedi

Gülencim gözün aydın canım, hayırlı olsun bakalım....
Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.........

Sorma bende toksaplazma çıktı ama son yaptırdığım testlerde daha önce geçirdiğim ortaya çıktı , kaç gündür kötüydüm bugün rahatladım allaha şükür...

AMıNN inşallah darısı başına şenay
bugünmü kan vericeksin?

figen ne oldu kısla msn acamıyorum iç yazılmadı acık acık kimyasalmı olmuş anlıyamadım ben

gulen canım ınş tam gor keselerı cetvel yapar bılen bırısı sanada.......................ınşş ıkızdır............
hadı senaycım..............çabuk ol

şenay dualarla canım ,

figene ne oldu kıslar

kaç çıktı değeri.. Allahım inşallah bi dahakine olur .Drla falan görüşmüşlermi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…