Tp Bebek ve Akupunktur

ıdrara çok sıkşıktım altıma kacırmak üzereydim karından bastırırkene , Aglıcak gibi oldum bi Allahım gerçekten başarmışız dedim öyle çok değişik bişi nevin Üzerimden sanki dünyanın yükü kalktı gibi rahatladım.. Allaha şükür

Canım benim ya allahım inşallah bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı da nasip ederr...ıNşallah tüm hasret çeken kullarına da bu duyguyu yaşattırır...Kalp atışını ne zaman görceksiniz?

7 haftada cagırdı tedavi sürecin kısa sürmüş normalde ben 6 haftalığa denk geliyor ama senin erken olmuş dedi bende niye haftada 2 kere gidiyimki haftaya cuma dedik biz tamam dedi doktor..
ınşallahs aglıkla kucağımıza almayıda nasip eder

acık uyuyayım benn :) öpüyorum sizi kıslarr şenayında hayırlı haberlerini inşallah

oldu bu sefer kızlar, Allahıma binlerce şükür...
Değerim 415.....
Allahım sana çok şükür...
Öğrendiğimden beri ağlıyorum...
Doktorumu aradım hastası vardı, birazdan arıycaklar.......

harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............çok guzel çok sukur........................ıkız.......................yada......................uçuz.......................alkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::dance::teytey:.

çok ıyı ya...............bıde fıgene sevınseydık superdı ama kısmwt ınşşşşşşşşşş ınunda olacak ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....................................karamel sıra sende

akucu tupçuler.............................
mamaba..........................
elmuallım.............
gulencım.................
toprak........................
senay.......................

harıka kızlar..............ınş rabbım cumlemızı tamamına erdırırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah olacak muallimcim, figeninde olacak....
Herşey,in zamanı var.. benim toplamda 5. tedavim.... Sonunda oldu. Allahıma bin şükür...
Allah figen'e de nasip edecek...
Karamelcim 2 gün sonra senin için sev,ncez ,inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…