Tp Bebek ve Akupunktur

delikafadulden:sm_cool:ya..................çok guzel............senay çok mutlu ettın kız benı....................ınş bana arkadaş ol..........üçüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzŞenizŞeniz

oldu bu sefer kızlar, Allahıma binlerce şükür...
Değerim 415.....
Allahım sana çok şükür...
Öğrendiğimden beri ağlıyorum...
Doktorumu aradım hastası vardı, birazdan arıycaklar.......

çokkkk sevindimmm kaydirigubbakcemile5:sm_cool::dance: allah hayırlısıyl kucağına almyı nasip etsin. sana kaç tane konduydu el muallim gibi üçüz olmsın çoğul benziyor değer
bir figen kaldı. inşallah onun da bir sonrakinde yüzü gülecek.

Ooooooooo kesin ucuzzz tebrik ederimmm snaycim
Gülsüm ana ben dün kese gordum haftaya pit duyucam :)ins Allahım Nevin Pazartesi duyar ins

Çok sağol denizcim,Benim 3 tane konmuştu, kaç tane tuttu ve sağlıklılarmı haftaya görcez inşallah... 10 gün sonra gel dedi doktorum, herhalde haftaya c.tesi giderim....

delikafadulden:sm_cool:ya..................çok guzel............senay çok mutlu ettın kız benı....................ınş bana arkadaş ol..........üçüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzŞenizŞeniz

İnşallah muallimcim ya, herkes üçüz diyor, bi arkadaşım geçn hafta rüyasında görmüş, bizim evde 3 tane bebek, şenay bunlara nasıl bakacak diye düşünüyordum rüyamda diyor, Annem dün sonucu öğrenmeden daha, şu 1 milyoncu tarzı yerler varya ordan bişeyler almış, bi poşet verdiler elime diyor hediye diye, bakmış içinde 3 tane çıngırak oyuncak... Hayırlısı bakalım....

ınş kızlar hayırlısı ols..................gunaydın herkese...............benımgece azcık kanamam oldu bıraz endışelendım ama devam etnmedı ınş bı şey yoktur hemsıre normal deduı...............ınş hersey guzel gıder.............

gunaydın kızlar nasılsınız senay sen nasılsın bakalım yarında baktırcanmı
ne guzel herkes tek tek cektıgı zahmetın sonucunu alıyor

Kızlar bugün dr. randevum vardı saat 14.00 da.Kese görmek için ilk randevumdu. sabah 7 de bir uyandım ki kanamam olmuş ve hala da oluyordu. Panikle dr.mu aradım hemen gel dedi. Allahıma şükürler olsun bebeğim benimle. ığne yaptılar. 4.aya kadar kanamaların olabilir. Panik yapma dedi. Kesemizi gördük. Düşük riski var sürekli dinlen dedi.

aman el muallimcim dikkat et kötü hissedince falan hemen yat. kolay değil 1 tane değil 2 değil 3 tane bebeğin var

Elitu'cum sağol canım, Amin inşallah, hepimizinkini Allah tamamına erdirsin inşallah...
Karamel'cim tekrar tets yaptırmıycam, doktor yaptır demedi, direkt 10 gün sonra gel görelim dedi...
Muallim sen yaptırmışmıydın canım 2. defa test...

senaycım ıkıncı test yaptırmadım gerek yok..............doktorda ıstemedı.........sonuç yuksek olunca gerekmıyooooooooooo

denızcım ınş..................ınş hersdey yolunda guıder....................sağol...........sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…