Tp Bebek ve Akupunktur

senaycım ıkıncı test yaptırmadım gerek yok..............doktorda ıstemedı.........sonuç yuksek olunca gerekmıyooooooooooo

Evet sanırım o yüzden istemedi canım, Hayırlısıyla gelecek hafta görcez bakalım...
Hala inanamıyorum, bu noktaya geldiğime....
Aman canım sende kendine dikkat et, yeğenlerimi üzme sakın.....

eltu gecmiş olsun canım çok.. Kaç tane göründü canım ? sen ev hanımımısın cnaım?

Kızlar merhaba, El muallimcim ve elitu kendinize dikkat edin , fazla hareket etmeyin ilk 3 ayımız kritik biliyorsunuz...Benim de bugün mide bulantılarım başladı , sabahleyin hakim arkadaşım benim 5. haftada başladı bulantılarım dedi , ben de benim daha bulantım yok dedim.Bu konuşmadan yarım saat sonra bulantım ve öğürtülerim başladı, öğür öğür duruşmaya girmeden büroya geldim...Şenaycım bence de senin sonuca göre üçüz...Benim dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi ama 13. gün değerim 518.Benim üçüz değildir değil mi kızlar?Bir keseleri görsekte sağasalim rahatlasak...

oldu bu sefer kızlar, Allahıma binlerce şükür...
Değerim 415.....
Allahım sana çok şükür...
Öğrendiğimden beri ağlıyorum...
Doktorumu aradım hastası vardı, birazdan arıycaklar.......

tebrikler canım......ALLAHsağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....galiba elmuallim gibi üçüzlerin geliyor.....

Ben çok merak ediyorum ya bebişleri...Daha p.tesiye kaç gün var?Gülen sen omega 3 e devam ediyor musun?Başka ne yiyorsun ve ne kullanıyorsun?

abla doktordan geldim...18 tane yumurta var dedi
büyüklükleri söyle
sag tarafta
3*12,5mm
1*11,5mm
1*11mm
4*10mm
1*9mm

sol tarafta
1*14mm
2*10,5mm
2*10mm
1*9,5mm
2* 8,5mm

sence nasil ????
insallah bi ikitane saglikli cikar.........ben bu aksam uciyorum abla....haftaya pazartesi yada sali toplama olurmus dedi doktor

zummıncım gayet ıyı canuım ınşşşşşşşşşşşş sağlıklı cıkar hatta dondıurursun bıle............ınş ıyı yolculuklar.....................hersey guzel ıolurrrrrrrr ınş canım bol dua

senayk....Allahim ne güzel haber bu...insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin....sanada bi cetvel yapalim...

Canım çok teşekkür ederim, cetvel yapalım, çok iyi olur :)
Maşallah yumilerin ne güzel, daha da büyüyecekler inşallah, Allah hayırlı bir tedavi dönemi versin ve güzel haberler getir bize inşallah....
İyi yolculuklar sana canım....

senayk tebrik ederim arkadaşım sağlıklı bi 9 ay geçirmen dileği ile...

kanama geçiren arkadaşlar azda olsa umursamamazlık etmeyin ve hareketlerinize dikkat edin,doktorunuzdan şüpheniz olursa eğer istanbul dakiler için söylüyorum çapa veya cerrahpaşa perinatoloji bölümüne başlayın unutmayın siz kıymetli bebekler taşıyorsunuz..sizden ricam bu..

zümmincim hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olsun..sağlıkla...

el-muallim kendine ii bak yazmıyorum ama hep takip ediyorum haberin olsun...

şerıfecım sagol canım...............ınş devam etmıyo.............ınş sıkıntısız gecer...............zor bunlar.........bılıyosun sen nasılsın ...........sende ıyı bak kendıne................

ben ne yapayım yaa:) hastanelerdeyim hep hergün diebilirim ..gelinimiz hamile dopplerde bebeğimizin bağırsaklarında problem çıktı cumaya randevu aldım cerrahpaşanın riski gebelikler ana bilim dalı hocasının özel yerine belli olacak ne olduğu kız cağız ağlayıp duruyor sinirlerimiz bozuk..

kendimle ilgilide kan sonuçlarım çıktı çapaya randevu almaya çalışıyorum ama yoğun..deniyorum onuda hergün... kanımda sorun var pıhtılaşma ve bozukluk...şuan için tüp bebeği erteledim ve merkezden hiç memnun kalmadım çapaya gidicem infertiliteye doğal olması için çabalıcam olmasada hayırlısı tekrar gireriz bu yollara...

Şerife80 çok teşekkür ederim canım, Allah isteyen uğraşan herkese versin inşallah,
Allah yardımcın olsun canım...... Gelinizi ve bebeğiniz inşallah iyi olurlar, Acil şifalar canım.....

serıfecım rabbım kolaylık versın herkese....................ınş zorluklar olmasın

AMİNNNNNNNNNNNNNNN canım benim herkes için bu bi sınav gerçi hayat hep sınav yarın için hayal kurmaya değmiyor çünkü ne olacağı belli değil...

sizler kendinize dikkat edin ve lütfen doktorlarınız konusunda en ufak bi şüpheniz olsa dahi kurcalayın bazı şeyler için geç kalmayın...rica ediyorum...:enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…