Tp Bebek ve Akupunktur

senayk cok tebrik ederim canim. saglikli ve mutlu bir 9 ay gecir insallah!!

a.s.

Mambacım çok teşekkür ederim canım,
Tranferim olduğu gün bana aksi ispatlanan kadar hamilesin demiştin. Çok hoş gelmişti bana bu söz, ve inşallah 8 ay daha hamile kalırım ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağıma alırım. ve tabiiki bu dileklerim hepimiz için geçerli...
Kendine iyi bak canım, Öptüm

şenay çok tebrik ederim canım.. çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
figene en kısa zamanda hayırlı bebişle rversin allahım inşallah..

el muallimcim rahat bir hamilelik geçirisin canım inşallah.. bu aralar dikkat et kendine lütfen..

toprak nasılsın... herşeyin yolundqa olmasına sevindim..dikkatet kendine canım..
ben de başladım.. pazartesi merkezde olucam inşallah..
herşey hepimiz için güzel olsun inşallah..

aaa süper ama ben öğieden önce orda olucam canım..daha randevumu almadım ama,genelde kontroller öğleden önce oluyor.

inşallah keseleri de sağlıkla görürsün canım..bence senin ikiz olucak...öğleden sonraya sarkarsa görüşmek isterim seninle..

Ben de çok isterim burge, sen randevu aldıktan sonra haberleşelim o zaman.Bize de ikiz gii geliyor ama kısmet artık...ınşallah ayın sonu gibi senin güzel haberlerini de alırız burgecim...

tamam canım... senin güzel haberlerinizi alırız deyince o kadar garibime gitti ki... sürekli ertelendiğinden inanamıyorum..ama kulağa çok hoş geliyor :)) inşallah canım inşallah................

Burgecim olacak inşallah bu sefer hiç umudunu kaybetme ve biraz her şeyi oluruna bırak, rahat ol.ınan o zaman her şey yolunda gidecek ve bebiş gelecek...

inşallah toprakçım.. ben yatıyorum.. iyi geceler......
yarın herkes için güzel hayırlı bereketli bir gün olsun inşallah.................

Omega 3
folic oluş elevit
estrofem
progesteron sadece akşamları
coraspin kalp atışlarından sonra ilaçların degisiceknis ceviz fındık çok iyimis bu donemde ama ben yemeim iyi değildir diye maşallah gelişimize iyimis son sata göre uyumlu çıktı maşallah darısı Nevin sana ve senaya olsun ins

ooooooooooooooo gulen hanım tesrıf etmış................kız senınkıler nazlı olcak....................uğrass dur sonra...........bunları bende kullanıyorum ..............progeston fıtıl benımkı gunde üç kez................

şenay çok tebrik ederim canım.. çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
figene en kısa zamanda hayırlı bebişle rversin allahım inşallah..

Burgecim, çok teşekkür ederim canım,
Seninde tedavin hayırlı olsun... çok klasik ama, sakın sıkıntı yapma, olurunu bırak, inşallah bebişlerin gelcek canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…