Tp Bebek ve Akupunktur

Evet ya, nerde kaldı bu kız, ben geç yaptırdım ama en azından böyle merakta bırakmadım, geç gitcem dedim dimi...
Karamelcim hiç yakışıyormu sana, arkadaşlarını merakta koymak....
Hadi yaz artık.....

reyhanın tutmamış ghaliba kıslar bi konu acmış başka bi dr ile ilgili ?

kıslar arada bir karnıma iğne batıyomuş gibi oluyo bazende vajinama oluyor bunlar normalmi dr normal diyor benim bi tane toplamadan kalan yumurtam kist olmuş belkide ondan oluyo

Yapma ya , çok üzüldüm...Benim de arada bir karnım ağrıyor kasıklarıma batmalar oluyor , normal galiba bunlar gülay...Bulantı başladı mı sende?

şenaycım nsaı bi duygu yüklü olmak bacımmm muhahaha :)
nevin senin progesteronu azalttılarmı

bulantım yok kısım benim ayşe gibi benimde genlerimde yok bulantı , bende tiksinme var bu sabah sütün hayvan pisliği gibi hatta teke gibi koktunu fark ettim off

Ben de geçen gün yoğurttan bööö oldum...Bir de dün çok miğdem bulandı , bugün sadece başım dönüyor arada...

senin ekiz galba ondan bulanıyor canım :) oyyyy maşallah bize ya ..

ben sadece akşamları 3 tane vuruluyorum da test yaptımda düşşürdüler Allahtan bişi olmadı Allaha emanetiz vucudun gebeliğe alışması için azalttıyorum dediydi doktor

P.tesi göreceğiz Gülaycım kaç tane olduğunu...Günler geçmiyor bana...Benim Dr. da azaltır heralde, vücudun hamile kaldığına alışması lazım değil mi?

toprak, gülay merhaba,
Gülaycım daha alışmadım be canım, tadını çıkaramdım ki daha, fena halde şişkinliğim var, azalır diye beklerken hiç azalmadı, ama çoğalmıyorda galiba,
Gündüz çalıişıyorum ya hep oturmaktan yoruluyorum sanıyordum ama bir türlü azalmadı, doktorumu arıycam birazdan....
Bende ohss olma riski yoktur dimi, belirtiler benziyor, ama ben pko.lu değilim ve aşırı yum. olmamıştı.
Benimde 2-3 gündür hafif bulantılarım oluyordu bugün olmadı...
Allahım bu bekleme süreci daha zormuş kızlar ya......

Gülaycım, reyhanın açtığı yeni topiki görmedim ben,
Karamel diye başka biri daha var, ismin sonundaki rakamlar farklı, onu mu gördün acaba....
İnşallah olumsuz bişey yoktur Karamel le ilgili....
Niye yazmıyor ki.....

Şenaycım benim de ellerim ayaklarım çok şişiyor zannedersem sıcaklardan,OHSS olsa şimdiye çoktan olurdu ayrıca...

senay..............çok tuzlu seyler yeme...............ve çok oturma uzan...........gececk ınş.............ama gıdınce doktora sor yınede..............

Reyhan kötü sonuç olmasında geç yaptır , bizi meraklandırdın epey.Ama bana sorarsan varsa (ki bence hamilesin) 10. gün çıkar birde 5. gün emb. hayli hayli çıkar...Çoğu merkez 5. gün emb. için transferin 10. gününe test veriyorlar...Vücudunda değişiklik var mı ?

Toprakçım, benim ellerim değil de karnım ve midem felaket,
Muallimcim çok tuzlu yemiyorum aslında ama iyice tuzu azaltayım o zaman....
Doktoru aradım muayenede, görüşemedim arıycaklar birazdan, bakalım ne diyecek...
Geceleri zaten sıcak, birde bu karın-mide şişliği iyice rahat uyutmaz oldu beni Hayırlısı bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…