Tp Bebek ve Akupunktur

Karamelcim iyi yapmışsın, bazen oluyormuş ya erken çıkmama...
Ama bence de hamilesin....
Allah hayırlar versin, geç olsun, güç olmasın :)

Ben rehyanktan bahsediyorum karamel in konusunu gormedimki ben

herkese merhaba kıslar.senaycım hayırlı olsun canıım allah tamamına erdirsin inşallah.ablacııım sende kendine cok dikkat et,hiç yorma kendine yat dinlen.yeğenlerime dikkat et.allah hepinizin hayırlısıyla tamamına erdirsin kıslar.ben kulube cok girmiyorum,uzunca bir sürede giremiceem.kendimi toparlamaya calışıorum ama bir türlü kendimi neden demekten alamıyorum.kafamdan bir türlü atamıyorum..bizim için bu son sanstı demiştim bunu doktorumuz sölemişti bize o yüzden söledim.anlayacagınız cocuk defterini kapattık.kısmetimiz deilmiş,allah nasip etmedi....allah kimseye bunu yasatmasın....

Figen kimyasal olmuş galiba. Çok üzüldüm öyle emindimki tutacağından anliyamadim n oldunu bence tansel beyi bı haberdar edin bakalım ne diyecek ,eminim tekrar ameliyat eder gre eksin tabi esinde kabul ederse ya benim kuzenim kısın bı da acacaklar dusunki 2 ay dikişleri kapanmadı testislri çamur gibiymiş onlara şans verdi sizin niye olmasın gercekten Dr konusun egerki vazgecmicekseni. Yarın geç olabilir Figen ltfn biraz zorlayın eminim şansınız. Var Allahım yarabbim size yardım etsin dua edicem size bol bol Allah'ın izniyle Figen kendine iyi bak

kızlar herkese gunaydınlar hayırlı cumalar diliyorum insallah istediginiz hersey bu mubarek gunlerde hayırlısıyla kabul olur...:Saruboceq:

Canım Figencim teşekkür ederim,
Ama lütfen bu kadar karamsar ve ümitsiz olma, doktorunuz böyle söylemiş olabilir ama Gülayın dediği gibi biraz daha ısrarcı ol canım, doktorunla tekrar görüş, başka doktorlar ara... Biliyorsun veren Allah, doktorlar aracı sadece, bazen risk almak gerekiyor belki... Ama lütfen bitti gözüyle bakma, daha çok gençsin, benim yengen 21 yıl çocuğu olmadıktan sonra kendiliğnden hamile kaldı ve 43 yşında doğurdu.. Seninkinin de zamanı var demek ki, Ama isyan etmek ve ümidi kesmek yok, İnşallah Allah sana bebeşini verecek canım..
Seni Seviyoruz. Kendine İyi bak Öptüm

gulencım...........karamel ve reyhan aynı kışı...............o topık karamel olmadan once yazmıştı ...............su an karamel..............

fıgencım sakın umut kesme.............baska bıu merkeze gıt...............ınş olacak yılmak yok............nıce olur denılıpte omayamn nıce olmaz denılıpte olan ınsanlar var.................umutsuzluk yok.............cok ıyı bak kendıne.....................bızı merakta koma..............bız arkadasız.....................bol dua canım.........ınş gelecel meleğın ınş...................

Günaydın kızlar.Nasılsınız?Figencim arkadaşım TV de bugünlerde kök hücreden sperm elde edilmesinden bahsediliyor , bence bu yöntemde denenebilir bir yöntem tahminmi 1 yıla kadar da Türkiyeye gelir...En son çare onu denersiniz...Ne olur üzme kendini , gün doğmadan daha neler doğar...

arkadslarım tesekkür ederim.henüz eşimin doktoruyla konuşmadık son sözü o sölücek.ama eşimin sağlılığı söz konusu o yüzden olmaz derse tehlikeye atamayız.eşim benim için daha önemli...bakalım konuşunca belli olucak ama cok umudumuz yok.olsun napalım allah bize ne kısmet ederse onu yasıyoruz.hayırlısı ne ise o olsun....baska doktoroda gideriz belki ama önce biraz kendimize gelmemiz lazım.cok yıprandık,cok üzüldüük..nese kıslar hepinizi kocaman öpüyorum..gülaycım,senaycım,toprakcım,ablacımve beni merak eden herkese cok saolun...allah bebeklerinize ömürler versin..

fıgencım ınş olacak...........ve dedığın gıbı esın onemlı ............o yanında ya onemlı olan o..........ınş bırlıkte asacaksınız tum sıkıntıları..........rabım bu mubarek gunlerde ve bu mubarek gunde dualaımızı makbul eylesın sıkıntılarımızı gıdersın bebışlerımızı bıze bağışlasın hastalarımıza sıfa versın...............ınşşşşşşşşşşşşş rabbım makbul eyle...................amın

merhaba el-muallim ve diğer arkadaşlar umarım iyisinizdir bebişlerinize iyi bakın...

bahsetmiştim yaa gelinimizin bebeğinin bağırsağında parlaklık var die bugün prof.daydık salı günü cerrahpaşaya çağırdı amniyosentez yapılacakmış..21.haftaya girdi şuan...doktor riske atmalaylım dedi ailece şaşkınız...

kızlar bugun kan tahlılı yaptım sonuc negatıf bı fıgenın bı benım olmadı malesef o kadar acı bosu bosuna cektım noral terafı bıle yaptım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…