- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #4.061
burge kafaya takma canım ınş olacak cok kalın değılkı...............takmana gerek yok............sen ınş transfere odaklan ınş sende basarırsın
kızlar bugun kan tahlılı yaptım sonuc negatıf bı fıgenın bı benım olmadı malesef o kadar acı bosu bosuna cektım noral terafı bıle yaptım ama olmadı
canım benim çok çok saolasın.peki nerene yapıolar iğneleri?
ığnelerı karnımın alt kısmına gobegıme ayak bıleklerıme bacağıma ..........yaklaşık on onbır ıpne........sen gıt bı yerle konuş basla stresede ıyı gelıyo ınl sanada vesıle olurcanım benim çok çok saolasın.peki nerene yapıolar iğneleri?
canım ayrıntılara hıç takma doktor ne dıyosada yap.........ınş sonu ıyı olurinşallah nuallimcim inşallah..kafam çok karışık..bir taraftan rabbim ol deyince herşey bitarafa olur zaten diyorum. diğer taraftan ayrıntılara takılmadan edemiyorum. pazartesi ist. merkezde kontrolüm var. burdaki doktorum bugün gel vajinal bakalım daha net görürüz dedi. ama ben baktırmak istemiyorum sonuçta ilaç dozu değişmeyecek ki.. nederseniz kızlar...
Merhaba canım, bende tedaviden önce 1 ay devam ettim akupunktura...
Benim doktorum stres için kulaklarıma uyguluyordu, ve yumurtalıkları uyarmak için de bacağımda ayak bileklerime yakın bir yere...
Ama sanırım her uzmanın uygulaması farklı, muallimin snaırım karnına filan da yapıyordu, benim doktoruma sorduğumda vucut akupunkturu yapanlar da var demişti...senay nasılsın...........bebışler ıyıdır ınş................akuya devam edıcenmı
Hangisi ne kadar etkilidir çok kapsamlı araştırmak lazım canım....
senay senın yazını karıştırmısım....................dedımkı..........akuya devam edıcenmı.........uzak ben o yuzden gıdemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?