Tp Bebek ve Akupunktur

Hadi ya besincı gün konmuştu Dr konuşmaya gidin bakalım ne dicek canım ya ben sen oldunu bilmiyorum ins bidahaki sfere olur canım üzülme inan olunca hepsine degiyo

Cidden mi Reyhan , canım benim çok üzüldüm...Ben senin kesin oldu gözüyle bakıyordum , kısmet galiba...ınşallah bebişin kendiliğinden gelir Reyhan...

karamel geçmiş olsun canım ...allahım en kısa zamanda hayırlı versin .inşallah..her karanlıktan sonra bir aydınlık vardır diye düşünelim..

toprak rahim kalınlığım biraz fazla gidiyor. bugün kontrole gittim 12. günüm 12,5 13 mm.. çok endişeliyim..

burge kafaya takma canım ınş olacak cok kalın değılkı...............takmana gerek yok............sen ınş transfere odaklan ınş sende basarırsın

xolıx canım...............akupuntur coğu klınık ve hastane yapıyo sor arastır fıyatlar değışıyo..........mesela ben bı klınte yaptırdım seansı 40 ............uygun ya nı........................................tedavıdenbır ay once enazınadan başlamak uygun ve transferden bıgun oncesıne dek...........ınş ıyı olur ya............ığneler çok can yakmıyo ben dayandım kı sende dyanırsın ..............çok zor değıl

burge kafaya takma canım ınş olacak cok kalın değılkı...............takmana gerek yok............sen ınş transfere odaklan ınş sende basarırsın

inşallah nuallimcim inşallah..kafam çok karışık..bir taraftan rabbim ol deyince herşey bitarafa olur zaten diyorum. diğer taraftan ayrıntılara takılmadan edemiyorum. pazartesi ist. merkezde kontrolüm var. burdaki doktorum bugün gel vajinal bakalım daha net görürüz dedi. ama ben baktırmak istemiyorum sonuçta ilaç dozu değişmeyecek ki.. nederseniz kızlar...

kızlar bugun kan tahlılı yaptım sonuc negatıf bı fıgenın bı benım olmadı malesef o kadar acı bosu bosuna cektım noral terafı bıle yaptım ama olmadı

Canım benim ya, çok çok üzüldüm, Allah sabırlar versin, vakti-zamanı var demek ki, Herşey Allahtan, sen elinden geleni fazlasıyla yaptın canım, biraz kaderci olmak lazım, bundan fazlası elimizden gelmiyor, Gerisi Allaha kalmış...
Canım biraz kendini toparla, ve kendini hazır hissettiğinde tekrar dene.... bebeklerimizi kucağımıza alana kadar pes etmek yok....
Öpüyorum seni, kendine iyi bak canım.....

canım benim çok çok saolasın.peki nerene yapıolar iğneleri?

Merhaba canım, bende tedaviden önce 1 ay devam ettim akupunktura...
Benim doktorum stres için kulaklarıma uyguluyordu, ve yumurtalıkları uyarmak için de bacağımda ayak bileklerime yakın bir yere...
Ama sanırım her uzmanın uygulaması farklı, muallimin snaırım karnına filan da yapıyordu, benim doktoruma sorduğumda vucut akupunkturu yapanlar da var demişti...
Hangisi ne kadar etkilidir çok kapsamlı araştırmak lazım canım....

canım benim çok çok saolasın.peki nerene yapıolar iğneleri?
ığnelerı karnımın alt kısmına gobegıme ayak bıleklerıme bacağıma ..........yaklaşık on onbır ıpne........sen gıt bı yerle konuş basla stresede ıyı gelıyo ınl sanada vesıle olur
canım ayrıntılara hıç takma doktor ne dıyosada yap.........ınş sonu ıyı olur

senay senın yazını karıştırmısım....................dedımkı..........akuya devam edıcenmı.........uzak ben o yuzden gıdemedım

senay senın yazını karıştırmısım....................dedımkı..........akuya devam edıcenmı.........uzak ben o yuzden gıdemedım

Muallimcim merhaba canım, nasılsın? Kanama yok inşallah dimi canım?

Aku.ya devam etmiycem herhlade canım ya, stres olarak şuan gerek duymuyorum, benim doktorum hamilelik esnasında yapılmasına karşı, bulantılar için filan yapılıyormuş ya, onda bile kadın doğumcusu izin verirse yapıyormuş, eğer ihtiyaç hissedersem kendi doktorumdan izin alıp yaptırırım herhalde....
Sen ne karar verdin?

muallimcim bebişler iyi mi bende bilmiyorum henüz, inşallah iyidirler...aaa, ıyiler galiba, karnımın sağ alt kısmında bişeyler oluyor şuan, gaz değilse bebişlerdir, gülsüm teyzelerine selam yolluyorlar:)
Kendi sıkıntılarım da günden güne iyiye gidiyor sanırım....
Haftaya c.tesi görmeye gitcem... Şimdiden heyecan başladı... Kötü şeyler aklıma getirmemeye çalışıyorum ama ne olaylar duyuyoruz burda... Allahım hayırlısını versin hakkımızda inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…