Tp Bebek ve Akupunktur

yerım onları ben.......................ınş sıkıntı olmaz ama haklısın neler var neler.............yok sıu an ıyıyım şukur ...........ınş bı daha olmaz..................bende akuyu sımdı duusunmuyorum ama mıde bulantısı için gıtsem ıyı olurmuş...........sen bekle ıkı hafta sonra baslar senınde.................ınşş ıyı ols da...........

slm el mualim nasılsın
benım bebkler iki taner ama dusuk tehlıkem var on gundur yatıyorum yogun bir kanam gecırdım gectı dun gene aldılar hastaneye kanam olabılır dıey bugun cıktım eve geldım allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin..........

Muallimcim benim şuan yoğun bulantım yok, dediğin gibi 10-15 gün sonra başlar herhalde.. Ama hafif hafif bulantı sürekli oluyor, Yazmıştım ya, geçen hafta sonu daha sonucu almadan çorluya giderken hissettim bulantıları araba tutması gibi, bi daha sürekli devam etti... İnşallah dayanılmaz düzeye çıkmaz, o zaman bende aku.yu kesin düşünürüm...

Canım geçmiş olsun, Allah şifalar versin...Düşük riski ne kadar sürüyor böyle durumda, sürekli yatcakmısın?

saol canım tam olarak bılmıorum ne kadar surdugunu ama yatmam gerektıgını söyledi cuma gunu tekrra kontrole gıdecem bakalım ne dıyecek zaten 3 ayımın bıtmesıne 1 hafta kaldı seninde ikizmi bebekler....

canım olmuyo gecmış ola ya.............benım uç gyunonce olu cok maz lekelenme gıbı ama gectı..........ınş olmazya sıkıntı..............bende dınlendın ama bebışlerı merak edıyorum............ne verdıler hastande.........ınş bı daha olmaz.............

saol canım tam olarak bılmıorum ne kadar surdugunu ama yatmam gerektıgını söyledi cuma gunu tekrra kontrole gıdecem bakalım ne dıyecek zaten 3 ayımın bıtmesıne 1 hafta kaldı seninde ikizmi bebekler....

Tekrar geçmiş olsun canım...
Benim daha belli değil, geçtiğimiz salı test yaptım, haftaya c.tesi gitcem görmeye.... O zaman görcez bakalım, sağlıklı geçsin de ben 1 taneye razıyım, her ne kadar eşim, üç üç üç dese de :)

saol şenaycım.allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

canım ben gazi üniversitesine gitmeye karar verdm.orda hastanede akupunktur birimi varmış.ii bak üçüzlere opuyorumnanaktan

toprak rahim kalınlığım biraz fazla gidiyor. bugün kontrole gittim 12. günüm 12,5 13 mm.. çok endişeliyim..

Burgecim 17 ye kadar normal demişlerdi rahim kalınlığı için , senin transferede 5-6 gün var , bu süreye kadar bence fazla yükselmez , rahat ol arkadaşım ...Benim alt sınırdaydı rahim kalınlığım biliyorsun ve allaha şükür tuttu , seninde inşallah üst sınırda da olsa tutacak...Bir de Enver Bey bu konuda ki endişemi belirttiğimde bizim için önemli olan rahim kalınlığından çok rahmin durumu demişti , senin rahim içi pırıl pırıl demişti, o yüzden de bu meseleye fazla takılma...İnşallah senin de hayırlı haberlerini buradan alacağız sevgili arkadaşım...

Kızlar iyi kaynatmışsınız yine...Benim şehirdışından misafirim geldi 2 gündür onlarla ilgileniyorum, çok yürüyorum korkuyorum bebeklere bir şey olacak diye...Bir de belirtim , ağrım sızım azaldı ondan da çok endişeliyim...Allahım inşallah herkesin bebeğini korur...Olmuyo kendine çok iyi bak, fazla kımıldama yerinden...

toprakcım çok sağol arkadaşım..içimi rahatlattın. başkalarından da duymak insanı rahatlatıyo..levent bey de bana tel. de aynı şeyleri söyledi. rahmin durumu daha önemli dedi.inşallah rahmin durumu iyidir. yarın 9 ile 11 arası merkezde olun dediler. inşallah herşey güzel olur. sen de bebişlerini göreceksin yarın inşallah.. eminim çok heyecanlısındır. bakalım tek mi ikizmi.. sağlıkla gelsinler inşallah...misafirinde olsa kendini yorma lütfen..bu günler önemli günler. dikkat et kendine.........

Günaydın herkese....
Toprakçım dikkat et kendine, ben hala ev işi bile yapmıyorum....Eşimin izni bitince zorlanmaya başladık, annemi çağırdım... Aman canım bugünlere zor geldik, dikkat et kendine, Allahın izniyle birşey olmaz inşallah ama tedbir bizden...
Herkese iyi pazarlar....

iyi geceler el-muallim güzel bi hafta sonu geçirmen dileği ile...kuzulara iyi bak hee kendinede

canım çok sağol...............ınş cumlemız guzel haftasonu geırırız.............ınş çok guzel gunler beklıyodur bızı.............rabbım bu mubarek gunler tum dualarımızı makbul eylesın..........ınş canım sıkıntılar gıtsın huzur gelsın................sende ıyı bak kendıne....................bebişlerıne klazımsın.............ınşşş gelecekler...............

gulen kızım sen sapıttın............sabret kız azcık...........bebışı buldun otur yerıne doğana kadar yok bışeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylmaz:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…