- Konu Sahibi el-muallim
-
- #4.081
yerım onları ben.......................ınş sıkıntı olmaz ama haklısın neler var neler.............yok sıu an ıyıyım şukur ...........ınş bı daha olmaz..................bende akuyu sımdı duusunmuyorum ama mıde bulantısı için gıtsem ıyı olurmuş...........sen bekle ıkı hafta sonra baslar senınde.................ınşş ıyı ols da...........
slm el mualim nasılsın
benım bebkler iki taner ama dusuk tehlıkem var on gundur yatıyorum yogun bir kanam gecırdım gectı dun gene aldılar hastaneye kanam olabılır dıey bugun cıktım eve geldım allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin..........
saol canım tam olarak bılmıorum ne kadar surdugunu ama yatmam gerektıgını söyledi cuma gunu tekrra kontrole gıdecem bakalım ne dıyecek zaten 3 ayımın bıtmesıne 1 hafta kaldı seninde ikizmi bebekler....
Merhaba canım, bende tedaviden önce 1 ay devam ettim akupunktura...
Benim doktorum stres için kulaklarıma uyguluyordu, ve yumurtalıkları uyarmak için de bacağımda ayak bileklerime yakın bir yere...
Ama sanırım her uzmanın uygulaması farklı, muallimin snaırım karnına filan da yapıyordu, benim doktoruma sorduğumda vucut akupunkturu yapanlar da var demişti...
Hangisi ne kadar etkilidir çok kapsamlı araştırmak lazım canım....
ığnelerı karnımın alt kısmına gobegıme ayak bıleklerıme bacağıma ..........yaklaşık on onbır ıpne........sen gıt bı yerle konuş basla stresede ıyı gelıyo ınl sanada vesıle olur
canım ayrıntılara hıç takma doktor ne dıyosada yap.........ınş sonu ıyı olur
toprak rahim kalınlığım biraz fazla gidiyor. bugün kontrole gittim 12. günüm 12,5 13 mm.. çok endişeliyim..
iyi geceler el-muallim güzel bi hafta sonu geçirmen dileği ile...kuzulara iyi bak hee kendinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?