Tp Bebek ve Akupunktur

kızlarrrrrrrrrr ...............hastanedeyım....................yoğun kanamam oldu.....................yatıyorum........................dua edın

Ayyyyy dualarım seninle Rabbim bebeklerini kousuN annecim ciddimiymis ne dediler

Tesbih cmıyorum sana korkma Allah'ın izniyle ins

Tüp bebekte olaganmis kanamalar duaları. Seninle annecim

el muallim canım cok geçmiş olsun ..bebeklerın kalp atışlarının olması allaha sukurler olsun cok ıyı .. lutfen dınlen ve bol su iç .. allahın ıznıyle gececek ..

Ay el muallimcim canım benim inşallah bir şey olmayacak...Dualarımız seninle , üçüzlerde normal biliyorsun bu tür kanamalar üzme kendini...Yoruldun mu da kanaman başladı yoksa durup dururken mi başladı?Misafirlerin allah eksikliğini vermesin ama allah düşüncelisini versin...Ben hamileyim kaygısızca hemde cuma akşamı haber vererek geliyorlar , bugün 4 de gittiler...Bir şeyde diyemiyorsun , allahtan dün bütün gün gezdirdik yemeğe götürdük evde çok uğraşmadım , ama benim uzanmam lazım ayaklarımı uzatmam lazım onuda yapamıyorsun...Yarın da görümcem ve ailesi gelecek, bu aralar bombordıman yağmuruna tutulduk...Ve yarın inşallah büyük gün , bebiş veya bebişlerti göreceğiz inşallah hem endişeliyim hem de çok heyecanlıyım...

el muallim cok gecmiş olsun moralini bozam canım kalp aışları varya cok sukur ben hala duzelmedim 12 gündür hala lekenmeme gerekio bol sıvı tuket canım kalkma hıc

kızlarrrrrrrrrr ...............hastanedeyım....................yoğun kanamam oldu.....................yatıyorum........................dua edın

Canım geçmiş olsun, nasıl oldun, hastenede misin hala?
Bizi haberdar et lütfen, çok merak ediyorum....
Kendine iyi bak canım, öptüm.....

muallım gecmıs olsun bı sey olmaz ınsallah
kızlar bende sadece kahverengı leke geldı bugun gelmıyor anlamadım ya daha bu ay hasta olmuyacakmıyım

El mullimcim nasıl oldun , arada girip sana bakıyorum ama senden haber yok...ınşallah bir şey olmatacak sağ salim bebişlerle çıkacaksın hastaneden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…