- Konu Sahibi el-muallim
-
- #4.121
canım benım çok sağol............ınş canımel muallim canım cok geçmiş olsun ..bebeklerın kalp atışlarının olması allaha sukurler olsun cok ıyı .. lutfen dınlen ve bol su iç .. allahın ıznıyle gececek ..
canım evet senın gıbı yatıyorum ınş rabbım cunmlemıze bağışlasın ...........sağol canımel muallim cok gecmiş olsun moralini bozam canım kalp aışları varya cok sukur ben hala duzelmedim 12 gündür hala lekenmeme gerekio bol sıvı tuket canım kalkma hıc
canuım sağol ınş okuyorum cok sağol bı tanemmuallim gemiş olsun canım. dua ediyorum senin için inşallah... elini karnına koyup ya mübdiu cc. de sürekli...
canım cok sağol...........Canım geçmiş olsun, nasıl oldun, hastenede misin hala?
Bizi haberdar et lütfen, çok merak ediyorum....
Kendine iyi bak canım, öptüm.....
muallım gecmıs olsun bı sey olmaz ınsallah
kızlar bende sadece kahverengı leke geldı bugun gelmıyor anlamadım ya daha bu ay hasta olmuyacakmıyım
el muallim dualarım seninle...bisüre steyed girme.nolur ya dinle canım ya...
canlaı ıyıkı varsınız..............rabbım razı ols..................sımdı cıktık eve geldım bebışler ıyı........ama düşük tehlıkesı var................evde yatıcam................ığne verdı yenıden .............çok sağolun ınlş bı daha olmaz kızlar...........rabbım yardımcımız ols
denızcım sağol canım..............ınş yatıyorum.........sende ıyı bak kendınecanım geçmiş olsun bir daha olmasın. dinlen hep. iş yapma hiçbişi yapma. ilaçlarını kullan yat
ığnelerı kesmıştık fıtıl kullanıyodum alttan...........sımdı yıne vurulucam.........ınş doğar hepımızınkı.................cetvelın guzel olmuş kız............iğneleri kesmişlermiydi canım İnşallah Bebeklerin saglıkla dogdunu haberinide verirsin bize Allaha emanetsiniz
Kızlar ben geldim , tek bebişim var...Hem onu gördüm hem de kalp atışını duydum.Çok güzel bir duygu...Alahım herkese nasip etsin...El muallimcim allahım bebişlerini sana bağışlasın, çok kımıldama yerinden...Benim de çok az kahverengi akıntım var, dr. normal dedi ama kırmızı olursa haberimiz olsun dedi...Bu arada ben iğnelere devam edeceğim 2 hafta sonra tekrar bebişi görmeye gideceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?