Tp Bebek ve Akupunktur

Şenaycım aynen öyle oluyor zaten endişeyle gittim aksilik varsa diye duyunca inanamıyorsun pıt pıt atıyor mucize gibi.Çok güzel ya...Senin pıt pıt ne zaman?

canım cok sevındım .. allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ..ne guzel bır duygu.. allah bu guzel duyguyu herkese tattırsın ...

B'nde sormuştum transfere göremi hesaplanıyor ddim ultr ölçümüne göre oluyor o dediler transfere görese çıkabilir demislerdi benim sata uyumlu çıktı Dr 6 haftada kalp atışları baslar dedi senin muhtemen gene sata gor hamilelin canım hayırlı olsun ins bende Cuma gidicem kalp atışları için ayrıca ikiz ihtimalini ya ellicez ya da ikiz oldu belli olucak canım

Bem Sata göre 6+4 üm Gülaycım , sen takibini de mi Bahçecide yaptıracaksın?

Ultr olcumundemi Farkli çıktı canım birde altanmi baktılar ?benim yengeminde adete göre cikmiyo gebelikleri son aylarda yakalıyor gene hamile gene aynısı canım bana ultr ölçümüne göre söylendi karından bakıldı altan bakalım dediler ama malesef baktiramiyorum canım iğneler ilaçlar benim Cuma dgisicek ben 3-4 ayı bahcecideyim bitirim diyorum ama çok pahalı bilmiyorum ilk muayne ucrtsiz olmalıydı bence da sonra flor. ngt herman beye gecicrm bahcecideyim Dr mükemmel ama yüksek rskli gebelik uzmanı Amerika'da master yapmış colombia unı Dr

Günaydın kızlar, herkes nasıl, muallim nasıl oldun canım...
Toprakçım ben c.tesi gitcem pıt pıt ları duymaya.......

burgecım çok sagol canım...............ınş transferın guzel gecer.................hep yatıyorum ınş tamsamen kesılır kanamam..................

kızlar bıraz daha ıyıyım...........çok sagolun..................ınş tamamen kesılır...............toprak kaç tane bebış var ya...............

gunaydınnnnnnnnnn...............bıraz daha ıyıym canlarım.................çok sagolun................toprak bı tanemı.................ınşl canım sıkıntısız guzel gunlerımız olur..................gulen senın kjac tane............senay ınlş senınkınıde gorucen

canım ınş................ınş rabbım hep guzellıkler versın cumlemıze.......................pazaretesı gıdıcem ınş

Merhaba kızlar, nasılsınız... yarın öğleden sonra transferim var inşallah. benim için dua edin lütfen..ben transferin 5, günü dönücem evime.. uçak yolculuğu yapıcam.. sizce erkenmi..

Merhaba kızlar, nasılsınız... yarın öğleden sonra transferim var inşallah. benim için dua edin lütfen..ben transferin 5, günü dönücem evime.. uçak yolculuğu yapıcam.. sizce erkenmi..

Canım Allah hayırlısını versin, dualarımız seninle...
Bizim merkezde transferden sonra araba-uçak yolculuğu yapabilirsin demişlerdi, doktorlar yasaklamadığına göre bir sakıncası yok, Allahım izin verirse nasıl nasıl gelir bebişin. Allah tamamına erdirsin inşallah....

sağol şenaycım iyi dileklerin için teşekkür ederim.. bizim doktorda bir sakınca görmüyor ama yine de bazen endişeleniyorum...inşallah herşey hepimiz için çok güzel ve hayırlı olur.. inşallah....

Burgecim yarın allah yardımcın olsun , rahat ol transfere girerken , unutma biz elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası kaderimiz...Dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…