Tp Bebek ve Akupunktur

Gülsüm annecim benim bı tane gözüktü bı tane da bisi var ama karından anca bu kadar kalp atışlarında belli olcak dediydi Dr Cuma gidicr. ıns Allah'ı. ızniyle kalp atışlarını duyarız korkuyorum çok
burge ins seninde tutar canım ins
Şenay ne zaman gidiyosun kesye

gunaydın kızlar bıraz daha ıyıym ınş daha ıyı olurum.............
gulencım ınş bı tane ols yweterkı saglıkla ılerlesın ama ınş bı btanesı suprız yapabılır.................senay ınş keselerı gorursun kalp atışı için erken olabılr....................burge canım basarılar vsanada................bol bol bırbırımıze dua edelım..........................

tüm hamileler dualarım sizinle sizler de benim için dua edin hani hamilelerin duası kabul olur ya ama bebek için değil çıkmazdayım çıkayım diye. kocamın salaklıklarından işleri yine bozuldu. beni de sürükledi. bebeği de boşverdim. :a015:ben iyi olayım artık yeter durumundayım arada bir girip iyi haberlerinizi takip ediyorum. inşallah hepiniz sağlıkla bebekleriizi kucağınıza alacaksınız.

Muallimcim iyi olmana o kadar çok seviniyorumki... Hadi iyice iyileş bakalım, buluşma günümüz geliyor, gerçi şartlar elvermezse erteleriz....
Allah hepimize sağlık sıhhat versin, inşallah bu sayfadan hep iyi haberler alırız birbirimizle ilgili....

Canım denizcim geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa sürede atlatırsınız canım....

senaycım sagol cnım................ınş ama buluşmaya bu durumda gelemem ols sız buluşur resımlerınızı yollarsınız.................denızcım canm ınş hersey duzeler......................ışın zor.............ınş huzur versın rabbım sonrada bebış.................

kızlar hepininize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ..benimde hepiniz dualarımdasınız. şenaycım inşallah c.tesi kalp atışlarını duyarsın canım.. muallimcim iyi olmana sevindim canım.. daha da iyi ol inşallah. bebişlerin sağlıkla büyüsünler inşallah..
benim transferim saat 15:30 da olacak kızlar inşallah..
siz transferden sonra ne kadar yatmıştınız merkezde?

ben dort saat yatnıştım................erken kalkma............yat.................eve geld yıne o gun yat..........ınş guzel haberın gelır senınde

canım bluesu...........kanamam oldu sımdı durdu ınş bı daha olmaz duşuk tehlıkesı var dedı yat devamıl dedı doktor.............yatıyorum...............sen ne yaptın canım.............zummın ne yaptı

Ah muallimcim sensiz buluşma olurmu hiç, sen hele bi iyileş, biz bekleriz seni.... Dimi kızlar?

ınş canım bu gıdışle doğurunca ınşşşşşşşşşşş............bevişlerle buluşuryuz...............

canım bluesu...........kanamam oldu sımdı durdu ınş bı daha olmaz duşuk tehlıkesı var dedı yat devamıl dedı doktor.............yatıyorum...............sen ne yaptın canım.............zummın ne yaptı

el muallim geçmiş olsun canım... allah korusun bebeklerini... :Saruboceq:kendine dikkat et... güzelce dinlen. bizi de arada sırada haberdar et...

elmuallim.....canım kendine çok dikkat et.......inşallah her şey yolunda gider.......bende bu ayki reglimi bekliyorum.20.sinde olmam lazım.....kısmetse tedaviye başlicaz.....seni haberdar ederim.......zümminninde transfere az kalmıştır herhalde......

el muallim geçmiş olsun canım... allah korusun bebeklerini... :Saruboceq:kendine dikkat et... güzelce dinlen. bizi de arada sırada haberdar et...
canım...........çok sagol...........ınş ıyı olucam ınş beraber canım........

ınş canım agustos hamışı olursun..................bol dua................zummınde hamış gelse ınş

Günaydın kızlar, nasılsınız... Hayırlı Cumalar Herkese.....
Toprakçım nerdesin, görmüyorum seni, işlerin çok sanırım....
Amerikalı sen nasılsın canım, ne aşamadasın?
Muallim, gülen, deniz, karamel nasılsınız kızlar......

Şenaycım iyiyim sağol canım , sen nasılsın?Benim bugünlerde pek keyfim yok , heralde hamileliğin verdiği bir keyifsizlik halsizlik , kendimi yorgun hissediyorum...Arada da kahverengi lekelenmelerim oluyor , biraz da onu canım sıkılıyor.Dr. normal dedi ama yine de endişeleniyorum....Çok fazla bulantım yok ama canım pek bir şey de istemiyor...Sizin hamilelik nasıl gidiyor?Şenaycım yarın bebişlerinle tanışacaksın değil mi?Ne kadar güzel...

herkese hayırlı cumalar.....................
ınş daha ıyıyım ................kendınıze ıyı bakın sızde.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…