Tp Bebek ve Akupunktur

Toprakçım, sanırım hamileliğin ilk 3 ayı böyle geçiyormuş, katlancaz artık.. Benimde 3-4 gündür bulantılarım geçmişti, bu sabah başladı yine, ama hafif, olunca şikayet ediyorum, olmayınca da endişe ediyorum niye kesildi diye.. Çok pipirikli olduk inan...
Evet yarın görmeye gitcez, heyecanım artıyor gitgide, Allahım inşallah aksilik vermez....
Sen ne zaman gitceksin tekrar görmeye, bi de sen kalp atışlarını duymuştun, kaçıncı gündü? Duycakmıyız diyemerak ediyorum, erkense daha, duymazsak onuda sıkıntı yaparım ben....

Şenaycım ben bu pazartesi gittim doktora birde ayın 27 sinde gideceğim inşallah.Bugün 7+1 im pazartesi ozaman kaçdım?6+4 oluyormuşum.Yani 6+4 de ben gördüm ama bende senin gibi endişelerle gittim doktora ne olacak aksilik varsa diye allaha şükür bir şey çıkmadı.ınşallah sen de de çıkmayacak...Gittiğimde de inşallah 8+4 olacakmışım, Gülen de bugün kalp atışı duymaya gidecekti...

ınş kızlar hersey guzel olacak.................barı senay senın ıkız ..üçüz ols ınş....................toprak benı yalnız bıraktı............bırını ona yollıcam

Evet muallimcim toprak ve gülen kurtardılar paçayı.... Aman ne zor ikiz bakmak, akşam bir arkadaşıma doğum gününe gittik, ikiz kızları 1 yaşını bitirdiler, felaket olmuşlar, onları durdurmak ne mümkün... Muallimcim bide üçüz olursa yanmışız...

Toprakçım ben yarın 5+5 olcam, yani erken olabilir, duymayabilirim... Ama e-gebelik diye bir site var, biliyorsundur belki, orda hesaplama cetvellerinde kalp atışı oluşmuş görünüyor genel cetvele göre... Tabi kişiye bağlıdır mutlaka, yarın görcez...

El muallimcim seve seve alırım benim bebişe arkadaş olur senin ufaklık...Şenaycım 6. haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum ama dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor...Güleni merak ettim?Onunda biliyorsunuz bir ihtimal ikiz olabilirmiş...

Doğru diyorsun toprakçım, gülen'in vajınal ultrasonda belli olcaktı dimi, karından net değildi... ınşallah ikizdir de, bebişine kardeş aramak zorunda kalmaz...

ınşallah , değerlere hiç güvenmemek lazım galiba, benim değerle ikiz olabilir dedi doktor tek çıktı ,bakalım senin kaç tane bebiş çıkacak piyangodan?

ınş kızlar .........senaycım kalp atışınıu duyamayabılırsın .............erken bıraz............keseyı gor once bakalım.............duyarsanda cok ıyı olur.............ınş beraber buyutıuruz.................

Evet doğru söylüyorsunuz, hele bi kaç tane olduklarını ve keseleri göreyim de, kalp atışı için beklerim biraz daha.. Kendimi fazla hazırlamayayım o zaman...Ya son dönemde birsürü olumsuz şey duyuyoruz ya, kese varmış bebek yokmuş, bebek gelişmemiş filan... Onları kafaya takıyorum galiba...
Ama şuandan itibaren yarınla ilgili beklentilerimi düşürdüm.. Teşekkürler kızlar....

Şenay ben de dr. gitmeden önce epey bir etkilendim ve üzüldüm arkadaşların başına gelenlerden , hatta dr. ilk sorduğum soru bir problem var mı idi?Bizim bebekler kıymetli bebekler olduğu için ödümüz kopuyor aksilik olacak diye...

ınş olumsuzluk yok..............ınş burda bırbırımızın bebışlerının teyzeerı olucaz..........ınş............

Kıslar ben geldim çok şükür pitlarida duyduk kaç tane oldu belli değil 12 haftada belli olucak dedi karından bunu gordumuze şükretmemiz gerek dedi çok şükür buarada Nevin o hsaplama I'sini Dr sordum transfer tarihine göre hafta hesaplanip uzeine 2 hafta eklenir dedi canım

Gülaycım gözün aydın canım, pıtları duymuşsun ne güzel... Bakalım 12. hafta sürprizi olcak mı sana. İnşallah 2 tanedirler ya.....

hoşgeldin gülencim , gözün aydın.Şimdi ben bir şeyi anlamadım kaç tane pıt pıt duydun.ikiz olsa 2 ayrı kalp atışı olmaz mıydı?

Karından oldu için kalbe yaklasip önce ekrendan gördük sonra sesi actı bize dinletti bilmiyorum ama bence tek ama Dr emin olamıyor duruş sekline göre arkasında kese var gibi ama bilmiyorum dedi birde bebeğin ölçümü mm olarak eğil cm olarak verdi neden anlamadım ya birde kalp atış hizi bazıları 140 atıyor dediler bana hiç demedi su kadar atıyor diye bı bilgin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…