Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın kızlar..
mambacım tebrik ederim ne güzel kız annesi olucaksın demek..
gülencim seni de tebrik ederim canım. pıt pıt ları duymuşsun..
muallimcim iyisindi inşallah..
toprakcım nasıl gidiyor hamilelik..

kızlar bugün transferin 2. günü...siz neler yapmıştınız transferden sonra.. ben sürekli yatamıyorum...hiç bişeye konsantre olamıyorum..korku demek istemiyorum ama içimde öyle bir duygu var endişe merak hepsi birbirine girmiş durumda .
sizde belirti olmuşmuydu..help me......................................

akupunkturcum yanildi. bir kizim olacak :)
oooooooooo masallah cadı kızın gelıyoooooooooooooooo..................

burgecım daha ıyıyım canım sagol...................ınş yat uzan yavasca dolaş.........bol su iç.....belırtı arama................bol dua ınş

Burgecim Günaydın canım , transferin hayırlı olsun...Ben de belki hatırlarsın hiç belirti , ağrı olmamıştı.Şimdi bile doğru dürüst belirtim yok...Sadece 5 yada 6. gün göğüslerim damarlanmaya başladı ama bu belirtide çok az insanda olmul anladığım kadarıyla...Kendini rahat bırak burgecim, bu tedavinin özü rahatlık , ben gerekeni yaptım gerisi sana kalmış allahım dedi.Dua et bol bol.Elini karnına koy dua ederken...Kabız olmamaya çalış, sabah kalkınca su iç kayısı ye...Protein ağırlıklı beslen...Süt iç , kaymaklı dondurma ye....Bol bol su iç...Çok da yatma , arada dolaş...ınşallah olacak burgecim, umutsuz olma , olanın nasıl oluyor Allahın ol demesine kalıyor her şey unutma, Bardağın dolu tarafını gör , olmazsa onu sonuçtan sonra düşünürsün...

El muallimcim nasılsın?Bebişler nasıllar?Knaman yok değil mi?Benim de arada kahverengi lekelrnmem oluyor, dr. normal diyor ama yine de endişeleniyorum...

canım yok ınş ıyıyım..........hafıf zacık leke var oda ıonemlı degıl............senın kahverengı nıye anlamadım......olmaması gerek ınş sıkıntısız gecer sanırım jel kullanıyosan ondandır..........dıkkar edelım............sende elınden geldığınce dınlen işte yorma kendını...........senın tek olması sasırttı ya sonuca gore ılgınç bazen oluyo ışte ..............ınş senay bana ark eder..................

zorlu surece gırdık ınş uç ay doldsıun daha rahat edıcez..............ınş rabbım emeklerımızı zayı etmez...............

muallimcim nasılsın adın ne senin bacım ya adınla hıtap edıyım kanaman devam edıyormu benım hala kahverengi lekenmelerim var canım ne kadar daha yatman gerekıyormus senin

El muallim bilmiyorum kahverengi leke neden oluyor ama dr. normal dedi , ben halen iğne kullanıyorum , kahverengi leke az oluyor 1 gün oluyor 1 hafta olmuyor , inşallah bir problem yoktur.Benim dondurulmuş ya değerim o yüzden yüksek çıkabiliyormuş .Şenayı bende merak ediyorum onun en az 2 bence.Olmuyo senin kahverengi lekeye doktor ne dedi?Sanırım senin kanamadan sonra başladı kahverengilikler.Benim hiç kanamam olmadı direk kahverengi leke başladı.

evet canım kanammdan sonra basladı ve hala devam ediyor dr yatacaksın dedi hala icerde bebgin esinde kanamam var benım hayırlısı olsun hakımızda artık allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize.......

canım olmuyo...............kahverengı lekeden şimdi korkma benmde azcık oluyo ıçerdekı kan kurudu demekkı ınş bı daha yasamayız pazatrtesı gıdıcem ınş ıyı gıder hersey...................ama yınede ıonıkı hafta dolana dek dınlenıcem ınş................

Burge'cim hadi hayırlısı canım, teste kaldı 10 gün, şimdi de seni bekliycez ne güzel, çok heyecanlı bu beklemeler ya, kendikim de böle heyecanlanmıyordum ben...
Canım, arkadaşlar gereken tüm tavsiyeleri yapmışlar zaten ama biz ananas-kivi yemiştik bu dönemde.. Tutunmaya faydası oluyormuş, bende onu tavsiye etmiş olayım canım...
Kendine iyi bak, Öptüm....

canım ya benım bebklerin birirnin eşinde hala kanama var icerde ben yarın 12 oluyorum ama daha beklememiz gerektigini söyledi yatmam gerektigini hayırlısı canım hakkımızda artık

arkadaslar kahverengi leke konusunda endise etmeyin. bende de olmustu o. eski kan demek. 12. haftaya kadar leke gorursunuz sonra kesilir. hic kafaniza takmayin.

normal kan renginde ve agrili olmadigi surece lekelenmeler normal. bilhassa tup yaptiranlarda sikca rastlaniyor.

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…