Tp Bebek ve Akupunktur

muallim sagol canım....buttery benimde aklımda ..noldu acaba....inşalllaaaah oda pozitif sonuç almıştır.....deniz sende belirtilere takılma canım öyle... belirtisiz burda çok hamişler gördük ..bak bebişide üzüyosun......gökçe canım sen akuya başladın mı....

Kızlar merhaba,,,,
nasılsınız...deniz tebrik ederim canım yarın değerin katlanacak inşallah hayırlısıyla...
ben 2 hafta önce işe başladım..şirketten forumlara girmek yasak..evdeki bilg.da arızalı olunca yazamadım... geçmişi pek okuyamadım ama cinsiyetler beli olmaya başlamış..hepsi hayırlı olsun...bebiş 13 haftalık oldu çok şükür..salı günü kontrolümüz var. acaba cinsiyeti öğrenebilirmiyiz..önceki kontrolde göbek bölgemde çok tüylenme olduğunu söyleyince erkek olabilir demişti dr..bakalım sağlıklı olsunda ...hayırlısı..ben çok iştahsızım...ve kusmalar devam ediyor...süt içemiyorum balık, et yiyemiyorum düzgün beslenemiyorum diye canım sıkılıyor...
toprakçım geçmiş olsun..gebelik diyabeti çıktığını yazmışsın...bende de reaktif hipoglisemi var...tedavi öncesi diyabetli diyeti uyguladım..hatta çok kısa bir süre diyabet hapı bile kullanmıştım..üzülme sakın..doğru beslenme ve hareketli bir yaşam tarzı ile hafif atlatırsın inşallah..
eee kızlar bebek alışverişleri yapılmaya başlandı mı..ben henüz erken diye başlamadım ama hediyeler gelmeye başladı..hepsi sağlıkla giysinler inşallah..
hepinizi öpüyorum kızlar..her zaman dualarımdasınız ...
sevgiler...

elmuallim canım buttery in 1.25 miş negatifmiş...keşkem RABBıM onada nasip etseydi..bizler RABBıMDEN daha iyi bilemeyiz. vardır bir bildiği..demekki daha vakti saati gelmemiş...............ey yüce RABBıM ne olur , sana el açıp yalvaran herkezin ellerini boş çevirme..tezde yakında bütün isteyen herkezi hamişliği, anneliği nasip et..:Saruboceq:.........elmuallim sabretmekten başka birşey yok...RABBıM NEYLERSE GÜZEL EYLER....DıLERıM RABBıMDEN ıNŞALLLAH BUTTERY KENDıLıĞıNDEN HAMıLE KALANLARDAN OLUR....

burge ınş bellı olur cınsıyetı ama net olarak 17 haftaları bekle................
herekese hayırlı geceler...............
ay butterye cokkkkkkkk uzulkdum rabbım sabır versın cok ısterdım guzel olsun sonuç ya

bensucum mrb canım malesef ne aku yapamıyıcambulundugum yer bi ilçe kasaba gibi ordada yapamıyorum tedaviye başlayıp merkeze nasıl iki güne bir gelip gitceğimi bilmiyom allah yardım etsin sen nasılsın başladınmı tedaviye yada aku ya
butterinnegatif mi sonucu üzüldüm ama rabbim hayırlısı ile ona nasip eder inşallah anneliği

gökçecim bende RABBıM nasip ederse 15 gün sonra akuya başlıyorum...inşallaahhh hakkımızda hayırlısı olur...aslında akudan öncemi yada sonramı histereskopi düşünüyorum..çok kararsız kaldım valaaa..doktorumada sormadım histereskopiyi..ama çok faydası varmış diye okudum...

Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta olsun hepimize....
Butterfly geçmiş olsun canım, Allah sabırlar versin....
ınşallah deniz güzel haberler verirsin ve haftamız güzel başlar....
Toprak nerdesin, hadi gel artık, merak ediyoruz seni....
Herkesi öpüyorum.....

gunaydın.........................denız ınlş guzel haber getır bıze..............senaycım gunaydın topragıı merak edıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa..........................bensu gokce ınş tedavınız baslar hayırlı bı sekılde............serapy nerde ya...........zunmın nasıl o da yok.............burge ıyıymış dun gırdı.............herkes ıyı ols ınşlş

bu ne şimdi yaaaa dış gebelik mi? değer istenilen kadar artmamış. ilki 54,5 idi şimdi 91 olmuş. dr daha aramadı cevabı çarş tekrar test olacak.moralim çok bozuk bu iş bitsin istiyorum sadece mafoldumben

hemşire aradı dr halen operasyondaymış merak etmeyin diye aradım dedi. değerin tam 2 kat olmasa da artması önemli dış gebeliği aklınıza getirmeyin o 1000 de bir ihtimaldir dr da çıkınca arayacak dedi. tabii şu tıpta kesinlik yoktur 1000 de 1 de gelir beni bulur mu diyemedim. offf. bıraktım valla. artık çarşambayı bekliycem

Son düzenleme:
canım kendine bu kadar stres yapma lütfen biliyorsun bizler ne zorluklardan geçiyoruz...hiç birşeyi kolaylıkla kazanmıyoruz..çevremizde o kadar insan varki nasıl hamile kaldığını dahi bilmiyor...bizler ise hamile kalana kadar uğraşıyoruz ve ondan sonrası...emin olki bizimkiler daha kıymetli olacaklar...çünkü bizler biliyoruz zorluğunu...lütfen karamsar olma iyi düşün iyi olsun....inşallah hepimiz en kısa zamanda annelik duygusunu tadacağız rabbimin izni ile....inşallah....emin olki yarın yeni bir güneş doğacak o güneş hepimiz için müjdeyle iyiliklerle doğacak....

denız ya artmış bence sen moralını saglam tut cok kısı bılıyorum böle ya ınşşşşşşşş bebegın senle ınşşşşşşşşşşş......................bulutcum nerdesın canım ya nasılsın..............

Günaydın canlarım , beni merak etmişsiniz evde ki internet bağlantım bozuktu o yüzden evden giremedim , geçen haftada çok işe gelmedim kocişle aşk tazeledik...Anlayacağınız gayet iyiyim bugünde bebişi görmeye gideceğim ölçümlerimiz yapılacak inaşallah...Denizcim hamileymiş çok sevindim , allahım inşallah sağlıkla kucağına aldırsın.Deniz aklına öyle ihtimalleri getirme nerdeyse 2 kat artmış değerin daha ne olsun...Denizde artık bir hamiş yaşasın...Bundan sonra sırayla tüm isteyen kardeşlerimin başına inşallah...

Denizcim inşallah iyi olacak canım, değerin nerdeyse 2 kat... Doktoru bekleyelim bakalım ne diyecek...
Toprakçım iyi olmana sevindim canım... Doktordan gelince mutlaka yaz, merakta koyma bizi....

kızlar rabbim hepinize inşallah sağlıklı hayırlı hamilelik geçirmek nasip eder...hayrılısıyla kucağınızada almayı nasip eder...ben de muallimciğim biliyorsun son tedavimde adet düzenim bozulmuştu allaha şükür bu ay düzene girdi...ama bu ay çok umutluydum kendimi hep hamile hissediyordum..malesef dün benim kırmızılar geldi.....kırmızılardan önceki gece rüyamda test yapıyorum ilkinde çokmıyor sonra tekrar yapıyorum onda çıkıyor...diyorlar 2. de çıkacak diye..ondan önceki gecede bebek emziriyordum...bunları gördükten sonra baktım benim umutlar bu ayda boşa çıktı....

momi diye bir arkadaşımız vardı iki tüpüde tıkalıydı drlar tek çare tüp demişler...ama şimdi hamile...rabbim inşallah bizlerede mucizelerini nasip eder....

birşey sorcam bende meryem suresini okudum dün bitti bu gün surede geçen tilavet secdelerini yarın yapsam olurmu ...birde adetliyken yapılıyormu...

bulut ınş umutlarını yıtırme gelecek ınş..............duzene gırmelş adetlerın cok ıyı...........temızlen öle yap tılavet secdellerını...............senıde hamış gorucez ınş
kız toprak merak ettırdın ıyı olmana sevındım............tazele canım sen askını bız kac aydır esımle kardes kardes uyuyoz..............evlılk yıldonumumuzde yaklasıyoo operım bol bol artıkın.............:kedi:

canım teşekkürler adetliyken olmuyor yani...bizimde cmrtesi günüydü evlilik yıldönümüz 5. yıla girdik..dün komşumun oğlunun sünnet kuranı vardı erkekler benim evde toplandı hocada benim burdaydı...çok güzel oldu..bizde bu sene kuranla kutlamış olduk...çok duygulandım kendimi ağlamamak için zor tutum ...hep dua ettim allahım bana nasip et rabbim banada ve isteyen herkese hayırlı evlatlar verdiye....

inşallah o okunan kuran uğurlu gelir bize ...evimizde dün ayrı bir güzellik vardı ya anlatamam ..sanki ben okutmuş gibiydim...ve ayrı bir yıldönümü kutlaması oldu..gerçi en güzeli de böyleymiş....

inşallah rabbim dünkü o duaların hürmetine banada tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verir...aminnnnnnnnnnn

pınk nasılsın..................ıyı bak kendıne canım.....................bulutcum ne guzel yapmışssın ınş senınde evın şenlenecek ınşşşşşşşşşşşşş.............

El muallimcim bizim ki de öyle uzaktan aşk tazeleme, yakından oldu mu vicdan azabı çekiyoruz bir şey olursa bebişimize diye...Benim koçiş bayramda memleketteydi biliyorsunuz , bayramda arkadaşlarının hanımlarını görmüş dırdırcı anlayışsız benim kıymetimi anlamış.Aman nazar değmesin...

Pinkcim hoşgeldin canım , biz iyiyiz yuvarlanıp duruyoruz bildiğin gibi...Bu ay tedavin başlıyor inşallah değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…