Kızlar merhaba,,,,
nasılsınız...deniz tebrik ederim canım yarın değerin katlanacak inşallah hayırlısıyla...
ben 2 hafta önce işe başladım..şirketten forumlara girmek yasak..evdeki bilg.da arızalı olunca yazamadım... geçmişi pek okuyamadım ama cinsiyetler beli olmaya başlamış..hepsi hayırlı olsun...bebiş 13 haftalık oldu çok şükür..salı günü kontrolümüz var. acaba cinsiyeti öğrenebilirmiyiz..önceki kontrolde göbek bölgemde çok tüylenme olduğunu söyleyince erkek olabilir demişti dr..bakalım sağlıklı olsunda ...hayırlısı..ben çok iştahsızım...ve kusmalar devam ediyor...süt içemiyorum balık, et yiyemiyorum düzgün beslenemiyorum diye canım sıkılıyor...
toprakçım geçmiş olsun..gebelik diyabeti çıktığını yazmışsın...bende de reaktif hipoglisemi var...tedavi öncesi diyabetli diyeti uyguladım..hatta çok kısa bir süre diyabet hapı bile kullanmıştım..üzülme sakın..doğru beslenme ve hareketli bir yaşam tarzı ile hafif atlatırsın inşallah..
eee kızlar bebek alışverişleri yapılmaya başlandı mı..ben henüz erken diye başlamadım ama hediyeler gelmeye başladı..hepsi sağlıkla giysinler inşallah..
hepinizi öpüyorum kızlar..her zaman dualarımdasınız ...
sevgiler...