- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.641
sevgili deniz bebeğin sana tutunmak için bayağı bir mücadele veriyor çarşamba inşallah değerlerin 2 katından fazla artar beklemek işinin çok zor olduğu doğru ama yapacak başka birşey olmadığına göre sabırla ve duayla beklemek lazım bak burda herkes senin için dua ediyor ve güzel dileklerde bulunuyor inşallah kabul olur
eylul haklısın ınşşşşşşşş tutunuyooo bebışı ınş duamız onunla
Eşimle bizde kızım diye seviyoruz bebişi artık...Hayallerimiz kızımız olduğu yönünde saçını şöyle bağlarız , etekler elbiseler giydiririz altından bezi çıkar tombul bacaklarını severiz , kızım inşallah dr. olur diyorum bana umut olanlar gibi olsun diye ; eşim kendi karar versin diyor...Hayal ediyoruz , rabbim inşallah sağ salim kucağımıza aldırır, sağsalim büyütmeyi nasip eder...Ve inşallah tüm kardeşlerimizin de kısa zaman da hamile haberlerini alırız buradan....
Denizcim ne guzel haber yaaaaa nye uzuluyorsunki ALLAH KERIM inseallahhh bak hersey guzel olacak daha yeni geldim seni merak ettim sana cok dua ediyorum canim kardesim seni oyle guzel anliyorumki hic kendini uzme stres yapmaki bebis sim SIKI tutnsun ALLAHIM BU YOLDA KIMSENIN EMEKLERINI BOSA CIKARMA rabbim aminnnnn:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?