Tp Bebek ve Akupunktur

toprak ınş 26 dan soonra azcık alıcam bıseyler hast ıçın tam alışverısı doğunca yapıcam ınlş..........odayı falan ama gıdıp bakıp karar verıcem sonra alması kolay modoko yakın bana oraya bakıcam .........kukla mobılya da begendığım bı takım var ınş netten gır bak abc lı takım .........pahalı hele bıde üç yatak ..........ols saglıkla gelsınlerde........................hast ıçın badı zıbın battanıye corap bez alırım ınş tamamına erelım ............sonra dıgerlerı gelır arkamızdan ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amin toprakcım inşalllaahhhh....demek akucuların kız bebişleri oluyor...ayyy sağlıklı olsunda............... RABBıM tezde yakında hamiş kalmayı saglıklı salih evlatlar bizlerede nasip etsin............ayy merak ettim el-muallim gülen de akuya gitti mi.......

Günaydın kızlar.....
Toprakçım kızın geliyormuş, hayırlı olsun canım.... Bakalım bizimkiler kız mı, haftaya görcez, ama bizde 2 kıza alıştırdık kendimizi....
Denizcim, Cuma gününe kadar sabretcez artık, senelerdir sabretmedik mi zaten, sonu hayırlı olsun yeterki....
Gökçe'cim tedavin hayırlı olsun canım....
muallim, bensunaz, bluesu, gülen, serap, nil ve unuttuklarım öpüyorum herkesi, güzel bir gün olsun inşallah....

Günaydınnnnn kızlar nasılsınız
Gökçecim tedavin hayırlı olsun canım başlamışsın çok güzel
Şenaycım,Elmuallimcim, Toprakcım bebeklerinizin sağlıklı ve sizinde iyi olmanıza çok sevindim
bende akuya devam ediyorum henüz tedaviye başlamadım kısa protokol olacak benimki adeti bekliyorum
hepinizi öpüyorum sevgilerrrrrrrr

serapıy neredesın nasılsın...........bensu evet gulende akuya gıttı ...................oğlan onunkı..............o bozdu bu ışı bak hımmmmmmmmmmmmmm...............ınş hepımız alalım kucaklarımıza ınş veeeeeeee darısu sızlerte ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

saol canım hayırlısı ile dün ilk göbekten baskılayıcı ignemi yaptım bakalım adet olana kadar böyle devam işş rabbim bizide sevindirir inşş

saol canım yaa başladım ama benimki uzun protokol neden öyle yaptı pek anlamış deilim hist ile lap yaptım ondan mı tedaiviyi uzatıyo yoksa yumurtalarım normal ve güzel gelişiyiodu onun içinmi çok baskılamak istiyo anlamadım zaten 20 gündür dogum kontrol kullanıyodum bide baskılayıcı igne ekledi üstüne bakalım zor olsun ama güç olmasın inşş sonu hayırlı olsun sende az kaldı canım hayırlısı ile başlarsın inşş

selam el muallim. bugün benim cimera forte bantın ucu kalkmıştı çıkarttım. dün yenilemiştim ama elim kremli falandı herhalde bir tuhaf olmuş. eve de ancak 10 da falan dönücem bu akşam. 1 gün akşama kadar yapışık kalmasa birşey olur mu? yani nasılsa tutunduysa tutundu 8-10 saat bant yok diye düşmez herhalde. of açıp canan hemşireye sormak da aptalca geliyor. birşey olmaz değil mi?fisfisfis

kendi cevabımı vereyim. dayanamadım aradım canan hemşireyi. 10 saatten birşey olmaz akşam yenisini yapıştır dedi. offf bişi olacağı yok da bari ben sebeb oldum diye sonradan üzülmeyeyim senağlamaneyse ben iyiyim ben iyiyim sırnaşık şey çok öptüm hepinizia.s.

denizcim benimde kalkıyordu o bant bazen, ama ben hemen değiştirmiyordum, bastırıyordum iyice, ovalıyordum, yapışkanı ısınınca yapışıyor yine, bazen hergün kalkıyor, hergün de değişemeyiz... Yine olursa hemen çıkarıp atma bence, en azından değiştirene kadar idare etsin bence...
Bu arada seni daha sakin görüyorum, maşallah kendine geldin biraz..... Cuma günü tam sevincez inşallah....

oh oh.....maşallah.......alışverişlerede başlanacak ne güzel .........elmuallim.....sen artık herşeyleri pembe renk alırsın herhalde........benimde kızım olacak olsa herşeyini pembe alırdım......çünkü pembe renk hastasıyım........

SENAYK.....belki biri kız,diğeri oğlandır.......birkerede ikisindedende olmuş olur.......

bensunaz.....sen akuya başlamışmıydın........

evet sakinledim hatta o kadar yaydım ki yarın test yapmayacağım cumayı bekleyeceğim. neyse belli olacak. tabii inşş pozitif çıkarsa değer daha yükselir mi kese gözükür mü diye heyacan devam edecek ayrı. rabbim hayırlıysa versin. ne diyeyim.

kızlar dün ilk defa progynex fitile geçtim. hap ile fitil aynı şey doğru mu? bana hala tuhaf geliyor da. bir de günde 3 tane kullanıyorum. işte kullandığımda hiç yatma olayım olamıyor tabii. acaba geri çıkar mı?

bensunaz.....sen akuya başlamışmıydın........

bluesu canım ben 15 gün sonra başlıyorum......................ama ondan önce histeraskopi düşünüyorum....daha doktoruma sormadım . benim kanımca histereskopi yararlı diye düşünüom...................gökçecim histereskopi yi doktorun mu önerdi yoksa sen kendinmi yaptırdın.............genel anesteziylemi oluyor.....

denız ınş ıyı olucak ınşşşşşşşş................bantları yapıştırınca bekle on sanıye yoksa cıkıyo bıde kolun ustıune koydum ben ordan cıkmadı.............fıtıl koyunca yarım saat mutlaka uzan hemsıtre öle demıştı gercekten yatmayınca gerı akıyoo cıkıyo etkısını gostermıyo...............
buluesu ınş pembışler alırım ınş darısı sana

eee revire mi inip yatsam? işte yatılmıyor ki. ne diycem? arada 15 dakika kaybolabilirim de. offf ne zor işler kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…