Tp Bebek ve Akupunktur

ıste zor ya ..............bunu dokt sole belkı ıcebılırsın .............hap olarak................enazından on dakka yat ............ınş cuma yaparız bayyam....................

denizcim fitil olarak kullanmak zor gerçekten, ilk denemede bende kullanmıştım, işyerinde sıkıntı oluyor... 15 dk olsada yat bence.... 2. denemede günde tek sefer jel vermişti, rahat etmiştim....

sana da iyiy geceler elmuallim.....kıslar hepinizi öüyorum ..mcuk..opuyorumnanaktan..opuyorumnanaktan..

mrb kızlar nasılsınız
dün göbekten ignemin 2.sini yaptı hemde kendim şaşırdım yaa ben korkak biriyim nasıl batırdım o igneyi çözemedim ama bebek için yapılıyo yaa neyse bakalım inş erken adet olurumda fazla göbeciğim ağrımaz bide lucrin den kaç gün sonra adet oldunuz yaa

canım benim uzun protokolü bilmem ama genelde normal zamanda adet görülüyor galiba. bazen gecikebiliyormuş. yalnız bu iğnelere alış adet olunca da hormon iğneleriyle devam edeceksin nasılsa. transfer sonrası da kalçadan progesteron başlar büyük olasılık. artık sıkıcan dişini bebek için ne yapalım kaydirigubbakcemile5

valla denizcim gonal f merional verdi bide lucrinde verdi bakalım heryerim delik deşik olcak yaa bekliiyicem muhtemel adet,m 5 ekim bakalım uzatmaz fazla inşş sen nasıl oldun inş herşey yolundadır

evet gökçecim bebişler için nelere katlanıyoruz, ben kendim yapamazdım doğrusu, ama göbekten fazla kullanmadım ve kalçayla birlikteydi yaptığım zamanlar, hep hst.de yaptırdım, Bravo sana...
Ama sonucu güzel olacak inşallah....

amin senaycım inş sonucu güzel olur yaa bende kendime haret ettim hep eşime yaptırırdım artık iş başa düştü bakalım rabim büyük inş yüzümüzü güldürür hayırlısı ile sen nasılsın nasıl gidiyo canım

gökçe canımmmmm hayırlı ols..........ınş rabbım bu kez nasıp eder ınşşşşşşşş aferın valla ben vuramadım ılgınç bı duygu esım yaptı gobekten...........ınş rabbım emeklerınızı bosa cıkarmaz.............
nıl ruyayı hayra yıor sımdı kafan karısık normal öle ruyalar .............hıç takma duşunme...............guzel gunler cok yakın ınş denız acılışı yaptı ınş devamı gelecek

ben iyiyim canım, şimdilik bir sorun yok çok şükür... Bol bol göbek büyütüyoruz :) Darısı en yakın zamanda başınıza inşallah...

denız nasılsın................bebesın senle ınş.................benım bı ark ılk sonucu 62 ıdı ıkı gun sonra 95..............ve sımdı bı oğlu var.............senın sonucunda onun dıbı ınşşşşşşşşşşş ben umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…