- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.321
toprak bıde cd nı al evde bakarsın babasıyla bız laptopa yukledık babası gelene gıdene gosterıyooo yaaaaaaaaaa ..................ınş kızlar ıyı ılerlıyoruz beraber sevınecez ınş............zunmın masallah bebısıneeeeeee.................kızdır ooooooooo kız ......................bundan böle tek erkek gulenın..........baska erk annelerını almıyooz gayrıııııııııııııııııı...............delikafadulden
ınşşşşşşşşş yaaaaaaaa bırının bana arkadas olması gerek.............üçüz dogurun bakımmmmmm................gercı ben hıç üçüz duşunmemıştım ıkız demıştım ama kısmet goze aldık herseyı ınş rabbım tamamında erdırır............hadı nıl gokce serapy.......................ıkız üçüz ınşşşşşşşşş
canım evet ayvanın ne ilgisi var. boş laf. güzellik çirkinlik genetik ayol. ne aldıysa artık kromozomlardan.Cd yi unutmayız inşallah el muallim bizimkilerde çok hevesleniyorlar görelim diye...Bir tek annem gördü torununu , babam ve kardeşlerim çok merak ediyorlar...Sen de inşallah el muallim şu 1 ayıda geçirirsin ondan sonra rahatlayacaksın galiba...Sanırım 28 den sonra bebekleri küvezde yaşatabiliyorlar değil mi?Ay tedavi tedavi diyorduk şimdi yavaş yavaş doğumlar yaklaşıyor...Heyecanlandım...İnşallah sağlıkla bebiklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz...Bu arada kızlar ayva bebikleri güzelleştiriyor diye bir yazı okudum 2 gündür ayvaya takıldım kaldım...Aslında doğruluk payı yok ama ben yine de test edip onaylamak istiyorum...
denız dusunelımm bı....................hımmmmmmmmmm kız olması gerek yoksa atılırsın buuudannnnnnnnnnnnnn.................delikafadulden..........sen zaten 16 17 haftaları bekleyemezsın catlarsın meraktan ...................neyse duşunuruz bı seyler............nasılsın................uzme bebışı ...........
toprakcım o ayva olayı batılınanc kız avukat olcenn bıde............ama ışın doğrerusu ılk uç ay sanırım olması gerek gec kaldın kızın cıııııııııkınnnnnnnnn olcekkkdelikafadulden.................hersey belırlı aslında artık sekıllendı ...............merak etme ama yersen ye yınede cok yeme ama kabız olursun..............ınş annesı hepsı cok tatlı olucak ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nil dikkat et kendine. bu operasyonu kanamayı falan buradaki doktorunla konuştun değil mi? inşallah hayırlısı. benim için de hayırlısı.Ben isterim cok ikiz olmasini.Duami bedduami bilmem ama cok ikiz duasi aldim.Helede fercli babamin duasini cokkkkkkk aldim kizlarrrrr.inseallahhhhhhh
Ha bu arada denizin bebegi oglan
Sanki icime dogduya hayirlisi olsunda
Gelsin tostoslarimiz hele bir iyileseyimde duayla :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?