Tp Bebek ve Akupunktur

sagolun arkadaslar akapunktura gittim yine bugün son seansı pazartesi yapacak toplam 7 seans gittim 2sinde kulak ve vücut yaptı 7 seansda vücut yaptı. inşallah faydası olmustur yarın belli olacak arkadaslar yarın 11 de toplalamam var dua edin inş kaliteli yumurtalar çıkar 3. tedavimde 4 yumurta toplanmıstı 1 transfer edilmişti bu kez inşallah her sey daha iyidir.

tedavin hayırlı olsun canım, inşallha kavuşursun be defa bebişine... bende son denememde öyleydim, ama muallimin dediği gibi olumsuz sonuçlara alışıyor insan, ben akupunktura gitmiştim ona bağlıyordum durumu...test yapacağım gün bile akşam6-7 ye kadar bekledim, iş çıkışı yaptırdım... ve çok şükür pozitif... Allah hayırlısını versin canım, heyecan ve fazla ümit de insanı fazla yıpratıyor zaten....

bu gece cuma gecesı..............ınŞ rabbım herkresın yuregıne gore verır..........herkes muradına erer.............hamıleler kucaklarına alır mıs kokulularını ..............sonuÇ bekleyenler sevınÇten uÇar .................yumrtalar ınŞ guzel dollenır ve her aŞama rahat ve guzel gecer......................sıkıntısı olanlkarın sıkıntıları gıder ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ya rabbı sen duyansın makbul eyleeeeeeeee bagıŞla bızı bızlere hayırlı evlatlar ver..................amınnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnn muallimim ne güzel dualar ediyosun kıs öle :))) allah allah cekilin yoldan ücüz anası geliyyyyyy ana bu akupuntur sende baya etkilimi olmus ne :))) saka bi yana rabbim nazardan sakınsın insssss saglıcakla bebelerini kucagına alırsın insssssss canım dualarım seninle sende bana dua etmeyi unutma emiiiii cok öpüyorummmm

canım elgızzz cok sagol bıtanem...............ınşşşşş sende kavuş bebışıneeeeee ınşşşşşş canım

aminnnnnn.........ALLAH dualarını ve dualarımızı kabul etsin.........cümlemize,sağlık,sıhhat,hayırlı uzun ömürler ve hayırlı evlatlar nasip etsin.........

Amin cnm .....
Allah razi olsun tüm icten dualarin icin ..
Kardesin kardese hic cikarsiz yaptigi dua Hak katinda makbul olur ins.

Rabbim sana da hayirlisiyla 3 minik kuzunu saglikla , hayirla kucakladigin günleri göstersin ..Amin .. :Saruboceq: :enbuyukkk:

canım muallimcim hatırlatman için sağol, bu defa gittiğimde mutlaka sorcam rahim ağzını, inşallah bi sorun yoktur ama insanın aklına takılıyor tabiiki.... yarın inşallah sıkıntısız geçer canım ve şeker yüklemende de güzel haberler alırsın... prenseslere bizimde selamımızı söyle...

bi de, toprakın minik kızı tek başına ama annesini uykulardan uyandırıyormuş maşallah, bizimkiler çift olduğu halde ben zor hissediyorum henüz, hafif seğirmeler, sanki içten gıdıklanma gibi bişeyler... onlarda bugün pek olmadı... endişeleniyor insan, benim kızlar tembel çıktı...

gökçecim maşallah canım ....inaşşşalllaaahhh hepside döllenir canım....anneciklerine sıkı sıkı tutunurlar.....artık gün sayacagız dimi yaa!!! canım inşalllah müjdeli bir haberini verceksin............gökçecim ben daha akuya başlayamadım canım ..biraz beklemedeyim....artık zamanda kaybetmek istemyorum....kocisi sık bogaz etmeliyimki başlayalım artık....

canım sen nerde yaptırdın tedavini vede akuyu..inşalllah akunun faydası olmuştur canım...canım olumlu şeyler düşün ki olumlu çıksın...ama eminimki akunun bayagı faydası olmuştur canım...hayırlı haberlerini bekliyoruz...

günaydınlar benim canım dostlarım.....

hiç kimsecikler yok...eeeeeeee artık hamişlerimiz ağırlaşmaya başladı.. artık onlara tembellik serbest..bugünlerin tadını çıkartsınlar...

arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun...rabbim duaları kabul olan kullar arasında eylesin bugün bizleri...hayırlı dileklerimiz muradlarımız kabul olsun...inşallah....

merhaba arkadaşlar, bulut'un dediği gibi bugün kimseler yok burda....

muallim dr'a gitcekti, şeker yüklemesi vardı, güzel haberlerle gel arkadaşım....

gökçecim nerde, transfer günü belli oldumu, aklın hst'deki bebişlerde dimi, bizi unuttun....

serap zaten gelmiyor, test günü ben hamileyim diye gelcek sanırım, ama biz bekleme heyecanınıda yaşamak istiyoruz seninle serapçım, gel artık...

Arkadaşlar merhaba...Cumanız mübarek olsun...El muallim ne güzel dua etmişsin biz de amin diyelim...Şenaycım dün kızım usluydu annem bugünlerde çok yoruluyor bir de ben yormamayım diye düşündü galiba...Bir de biraz önce iç çamaşırımda ıslaklık vardı acaba normal mi?Endişelendim...

Kızlar selammmm ben geldim
umarım herkes iyidir geçmişi okumadım geri hemen çıkıcam çünkü
canlarım ben girmedim internete kusura bakmayın
aku dr girme 3 gün dedi trasfer önceside cep telefonun dahi bataryasını çıkarıyorsun kullanmıyorsun dedi o yüzden

benim pazartesi saat 11.30 da transferim gerçekleşti 1 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite 1 tane 3. kalite emriyo konuldu 5.gün yani blast tranferim çok kolay geçti
ama kızlar 2. ve 3. gün gögüslerde sızı felan hissediyordum ama bu gün hiçbir hissiyat yok ya korkuyorum tutmadımıki yaaa
bu gün 4. günüm bakalım hayırlısı
hepinizi öpüyorum sevgilerrrrr
aaa gökçe ne durumda merak ediyorummm

Arkadaşlar merhaba...Cumanız mübarek olsun...El muallim ne güzel dua etmişsin biz de amin diyelim...Şenaycım dün kızım usluydu annem bugünlerde çok yoruluyor bir de ben yormamayım diye düşündü galiba...Bir de biraz önce iç çamaşırımda ıslaklık vardı acaba normal mi?Endişelendim...

eger bayagi su gibi akintin olmazsa endiselenecek bir sey yok canim. gebelik ilerledikce akinti da artiyor. ben 32. haftadayim simdi, gunde 4-5 defa ince ped degistiriyorum. kafamçokkarıştı

merhaba arkadaslar bugün toplamam yapıldı 5 tane toplandı sanıırm pazartesi transfer olur inşallah daha çok düşmez yumurta sayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…