- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.361
Mambacım cevabın için çok sağol...Buraya yazdıktan sonra dr. aradım hemen gel dedi , suyumun gelmesinden endişelenmiş.Gittim rahim içine baktı ve gelen şeyin akıntı olduğunu söyledi.Çok rahatladım.Kasık ağrılarım nedeniyle 2 gün istirahat verdi , stresi ve yoğun çalışmayı yasakladı...Bebeğime baktık karnımın tamamında yatıyordu , uyuyordu geceye enerji topluyor galiba...Bebeğimi kaybetme düşüncesini yaşadım bugün içim bir garip oldu...Allahım bu duyguyu bu durumu kimseye yaşatmasın , böyle bir ihtimal dahi çok kötü...
mambacım, tecrubelerini paylaştığın için teşekkürler, her belirtiyi olumsuz sanıyoruz....
seninde doğum yaklaşıyor... Allah yardımcın olsun canım, öptüm...
İnşallah Şenay.Dr. bana yoğun çalışmak ve stres erken doğumu tetikler dedi.O yüzden sen de aman işi yavaşlat...Senin rahim uzunluğu kaç çıktı?
evet gülaycım, benimde aynen seninki gibi oluyor çamaşırım, hatta 2 ay önce filan ilk olduğunda ağlamaktan ölmüştüm... bi ablam var işyerinde zor sakinleştirdi, kadına çamaşırımı bile gösterdim bak ne kadar ıslak diye, komedi ya....
gülaycım, nasıl bir akıntıymış ki o, bizim yaşadığımız gibi ıslaklık mı, yoksa daha koyu renkli filan mı? tedirgin oldum şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?