- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.201
selam kızlar...........hepınıze cok tesekkur................sera canım cok sagol ...............ınş ıyı olurlar su an sıkıntı yok kılo almalarını beklıcez ınlş sıkıntısız buyurlewr ınş..........tek tek hepınıze cok tesekkur ederım okuytorum ama yazmaya fırsat bıulamıyorum..........ben ıyıyım cok sukur zaten hastaneye gıtmekte kendımı ve agrılarımı unuttum .........ıyı olsunlarda ınş onemnlı degıl..........ıyı bakın kendınıze ınl tedavıde olanlar hamıle haberlerını verın hamılelerde rahat ılerler benımkıler acele ettıler ...........ama uçuzler genelde böle oluyooo...........tam artık atlattım 33 34 u bulurum derken ......... gelıverdıler.............ela dila seda.......................
Elgizcim, akupunktur dışında hiç iğne ilaç kullanmadın dimi.. yanlış mı anladım... ilaç-iğne kullanmadan 7 tane yumoş fazla değilmi? maşallah diyeyim yinede... sizin erkek infertilitesi mi canım... keşke kendiliğinden hamile kalsan... canım sen yine de doktorunla konuş aku'yu, belki ilaç başlayınca karın ve kasık bölgene uygulamayı iptal eder.. söylemiştim, olumlu veya olumsuz etkisi olmasın diye benim aku'cum ilaçlara başlayınca sadece strese yönelik kulaklarıma yapmıştı...
Denizicim bizler iyiyz canım çok şükür, sen nasılsın canım, çoook öptüm seni....
slm toprakcım evet biliyorum senin tedavide 2 ay ertelenmisti herseyde vardır bir hayır eger bebegimize kavusucaksak bekleriz öyle değilmi insallah canım kızın kilo alır saglıklı olur merak etme insallah kilo alacak son aylarda daha cok alıyomus diye biliyorum dua ile insallah rabbim büyük sıkma canını stres yapma olurmu bebegin etkilenmesin insallah annesi bak sana süpriz yapıcakkk cıtırık bise olcak kesin bu :))))yeterki saglıklı olsun gerisi önemli değil insallah sag salım bebegini kucagına alırsınnnMerhaba kızlar...Nasılsınız?El muallimcim kızların isimleri ile yaşasınlar...Maşallah onlara yakında evlerinede kavuşacaklar inşallah...Şenaycım çift sayılı günlerin hayırlı olsun, kızların sağlıkla gelsin....Zümmincim maşşallah sizin haftanızda epey ilerlemiş...Elgizcim benim akupunkturda da rahmi kanlandırıcı etkisi olsun diye de tedavi uyguladı dr.Kasıklara kocaman iğne ile ısırgan otu enjekte ediyordu.Ancak yumurtaları büyütücü etkisi olmadı bu yaptığı işlemin...O yüzden ben de akupunkturun yumurtalarını etkilediğini zannetmiyorum.Bunda da bir hayır vardır üzme kendini.Biliyorsun benim de transfer 2 ay ertelenmişti...Biz de bugün dr. gittik kızım yine zayıf çıktı 900 gr olmuş....Boyumuz kemik yapımız ve kafa yapımız gayet iyi ama kızıma bir türlü kilo aldıramıyorum...İnsanın canı sıkılıyor ister istemez...Ama bugün ki kontrolde bakılan plesantada problem olmaması beni çok rahatlattı...Dr. dediğine göre zayıf bir kızım olacakmış.Bir de kasılma var mı diye makineye girdim allah şükür kasılmam yokmuş.Dr. dediğine göre 34. haftayı görsek problem olmuyormuş.İnşallah 34. ve daha sonra ki haftaları hep görebiliriz.Ne diyelim allah beterinden korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?