Tp Bebek ve Akupunktur

Değil mi iyiliğimiz onlara bağlı artık...Biz iyiyiz el muallimcim gece baş ağrısıyla uyandım epey bir uyuyamadım ama genel olarak allaha şükür iyiyiz...Kızımın odası havalanıyor şimdilik 3-4 haftaya inşallah hazır olur.Hastane çantamız için yıkama ütüleme işlemi bitti bugün yarın onu yerleştireceğim.Biraz erken ama hazırda dursun dedim dünya hali kızım erken gelmeye karar verir belki)

ınş hersey guzel gıder ...........ya mambadan haber yok dımı kızıyla cedelleşıyooo heralde cok beklettı annesını.............benımkılerde erken damladı dunya halı ışte .............ınş rabbım herkese herseyuın guzelını hayıtrlısını versın

Amin hepimiz için el muallim.Diyorum ya artık her şeye bebekler karar veriyor.Ne zaman geleceklerine , nasıl geleceklerine nasıl duracaklarına...Onların bir iradesi var ve şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar...

merhaba arkadaslar,

kizim nerdeyse 3 haftalik oldu. herkesin aksine bizimkisi geceleri uyandirmasan sabaha kadar uyur. ben de kiyamiyorum uyandirmaya ama emzirmek icin mecbur 2-3 saatte bir uyandiriyorum. simdiye kadar emzirme sorunumuz olmadi allaha sukur. baska hicbirsey vermiyorum. onun disinda da baska bir sey yok. uyur, yemek yer, altina yapar o kadar:)

muallimcim kizlarina cok sevindim. toprak, senay sizler de epey ilerlemissiniz. saglikla insallah... diger arkadaslar da iyidirler umarim.

oooooooo masallah kızına...............uykucu sırıneeeeeeeeee..................keyfıne bak annesı ılerde aratır bu gunlerı..............adı neydı ya.............opt.........

Mambacım maşallah kızına.Darısı bizim başımıza inşallah bizimkilerde uykucu olurlar...Anne karnındayken de sen geceleri çok uyanmıyordun değil mi?

alin...................ılgınç ama guzel.............ne anlamda koydun ..........nette pek bılgı yok bu ıısımle ılgılı kıbar anlamına gelıyo ali ısmındende esınlenıp alin denmış olabılır......ısmıyle yasasın..........su varkı sımdıden annesını uzmeyen bı kız.............masallah..........resmını ısterız ..........ama gıulenden sakla onun oğluşu olcek kızlarımızı ondan saklayalımmmopuyorumnanaktan.......................eeeeeeee işten ayrıldın mı ızın ne kadar..............kaç kılon var............oooooooo valla ben nasıl vercem bakalım...........hayırlısı gelsınlerde ınş sonra bakarım caresıne...............tedavıde olanlar nerde ............kızları bız sıraladık ınş ...........yenı hamışler ve hamış olcaklar oğlanları sıralasın bu yıl ınşşşşşşşşşşşşşşşş

toprakcim ben hamileyken de cok rahat uyudum evet. hic rahatsizlik vermedi. ama acikcasi geceleri acikinca uyanmasini tercih ederdim. boyle daha zor oluyor, misil misil uyuyan bebegi uyandirmak zorunda kalmak cok uzucu.

muallimcim alin cok sevdigim ermeni bir arkadasimin adi. ondan esinlenerek koyduk. iznim 12 hafta. 15 mart'da donuyorum. 15 kilo aldim maalesef. bakalim nasdil vericem. 1 ay sonra spora basliyorum, artik tek umudum o:)

canım valla huysuz bebek olasında bos ver uyusun mısıl mısıl .......kımı öle oluyo burnıunu sıkıp uyandıracannn..........yerım ya ..........hadı adıylaa yasasın ınş.........kıloyu sımdı bosver bende öle yaptım sut daha onemlı merak etme hem sen verırsın ben bıraz zor metabolızma yavasladı zaten bakalım saglık ols verırız ınş..........hem senın akucu baya ıyı.............gecen benım akucuyu gordum hastane cıkısı..........nasılsın bebekler nasıl dedı sasırdım nerden bılıyosun dedım dogduklarını cunku hıç gorusmemeıştım hamıleyken dedıkı bı kadın gelıyo sen vermışsın benı hastaneye bıle gelmış benı aramış anladımkı k kdan bırı sanırım eylul................ınş gelır bı daha gorusuruz ..........herkese hayırlı cumalar ols..............rabbım sıkıntıları gıdersın guzel gunler versın bızlere.............ıyı bakın bebışlere

günaydın arkadaşlar.... Hayırlı cumalar herkese....

Mambacım çok sevindim bebişin ve senin iyi olmana.. Allahım inşallah bizim bebişler de seninkiler gibi uykucu olurlar... anne sütü aldığına göre gaz-kolik sorununuz yok yada az sanırım.. en çok korktuğum o benim...

Toprakçım hst çantanızı hazırlamışsınız, tedbirli kızsın.. ama inş erken gelmez minik ECEM... zamanında gelsin annesinin kuzusu...

Muallimcim inşallah bebeklerin iyi olsun, kiloyu nasıl olsa verceksin.. heleki 1 yıl sonra koşturmaya başladıkların senin halini düşünemiyorum... Ay 3 tane cadı evde koşturuyor, yaramazlık yapıyor... düşünmesi bile çok eğlenceli...

Günaydın kızlar...Mambacım bence de kolikli bebekten daha iyidir uykucu bebiş.ınşallah bizimkilerde uykucu olur...Şenaycım hazırladım çantayı biliyorsun ben de erken doğum korkusu var.Dr. 34. haftayı bitirdikten sonra istediği zaman gelebilir diyor ben 33. haftaya girdim şöyle 1-1,5 haftayı daha geçirsem çok rahatlayacağım.Hayırlısı artık...El muallim ben de şenaya katılıyorum kızlar bir eve gelse kiloları nasıl verdiğine sen de inanamayacaksın, hele bir de yürümeye başlasalar iğne ipliğe döneceksin...Şenay bugün işte son günün değil mi?Yeni evde internet bağlantın var mı?Yoksa bile bağlat özleriz seni...Bensunaz , gökçe , kaymaklım , zümmin ne yapıyor acaba?Ben bugün evdeyim yatıştayım))

Toprakçım, endişe etme hiç, inşallah geçicek bu 1-2 hafta da hayırlısıyla.. bugünlere geldik ya çok şükür.. benim 2 gündür bacak kramplarım başladı yine, dayanılmayacak gibi değil, üstelik aksatmadan magnezyum diasporal'ı alıyorum hergün... inşallah evde dinlenmeye geçince onlarda geçerler... yarın kontrolüm var zaten, dr'a da danışırım.. bakalım benim minikler kaç kg oldular....
işyerinde bugün son günüm...hazırlık olsun diye adsl'mizi 15-20 gün önce bağlattık ama eski modemi götürdük diye ayar yapılması gerekiyormuş... şuan arıza durumunda yani... eşim yarın gidince bakıcak ama ist'a getirip ayar yaptırcak sanırım, yani 3-4 gün-salı ya kadar yazamayabilirim...

evet canlarim....ben geldim....bugün doktora gittim...bizim ufaklik 1300 gr olmus...38 cm boyu...doktorun demesine göre biraz önden önden gidiyor bu bebis...30 haftalik gözükiyor dedi...sasirdim...en önemlisi Rabbime sükürler olsun sagligii iyi dedi doktor....artik 3 haftada bir cagircakmis.....bugün cok sevincliyim....bebegim iyi dedi doktorrrrrrrrrrrrrrrrr...................

hayırlı cumalar
zümmincim bebegin iyiymiş çok sevindim canım
mamba gözün aydın minigin artık seninleymiş maşallah ...
muallimm sen nasılsın bebekler naısl
senaycım toprakcım sizler naılsınız
bensucum sen nerelerdesin canım

canim ben nasip olursa ayin 23unde ignelere basliyorum istanbudan progesteron ignemide gelip aldim bu sefer elimden geleni yaptim ben tedbiri aldim takdir rabbimin dulariniza ihtiyacim var doktorum tedaviyi degistirmis bu sefer kisa protokol uygulucak farkli ilaclarla ins bu sefer hersey guzel olur rabbim gonlume gore verir dualarinizi eksik etmeyin benden optum hepinizi

evet cok sukur kolik sorunumuz yok. gaz da var tabii ama sorun denecek miktarda degil. her gogusten sonra 3-4 dk sirtini ovaliyorum hemen cikiyor. bazen cikmadigi da oluyor.

gokcerana cok tesekkur canim.

kaymaklim iyi sanslar, senin icin dua ediyorum.

elimde 1 kutu gonal-f 350 var. ihtiyaci olan varsa gonderebilirim. yalniz 1 ay sonra ancak gonderebilirim, turkiye'ye giden biriyle gelecek. son kullanma tarihi ekim 2010.

masallah kızına mamba darısı bızım kızlara ınşş............zummın masallah kızına.........gokce ınş canım bu yıl sızın yılınız olur kaymaklım ınş hersey yolunda gıder.....................................bu yıl rabbım guzel eylesın herseyı.........sevındırsın bızı

Merhaba kızlar...Şenaycım kramplar magnezyum kalsiyum dengesinin bozulmasından oluyormuş , kalsiyum ilacı alıyormusun bir de sütü arttır derim ben tabi ki dr. bugün bir çözxüm bulur inşalah..Senin doğuma da 5 hafat kadar kalmış hadi hayırlısı...Kaymaklım tedavin tekarra hayırlı olsun, sen bundan sonra seni üzecek şeylerden uzak kal bol su iç sağlıklı beslen...Ben de kısa protokolle hamile kalmıştım darısı başına inşallah ıremin kardeşi bu sefer nazlanmadan gelsin...Zümmincim maşallah pompiş kızına yerim onu ben.Sağlıklı olmasına da çok sevindim...Gökçecim tembel arkadaşım hadi tedaviye başla sen de 2010 da hem hamile hem de bebeğinin olduğu haberlerini alalım ve sevinelim...

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ....
mamba canım sanada geçmiş olsun .kızını pamuk prensesini sağlıkla büyüt...
MUALLıMCıĞıM maşallah maşallah minik meleklerimiz büyüyorlar...hayırlısıyla evlerinede gitseler tamam..

senayk sen nasılsın canım ...seninde doğuma az kalmış rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin...
toprağım canım seninde az kalmış..oooooooo buralar baya bir şenlenecek...
zümmin canım kızın nasıl...sen nasılsın...inşallah bir problem yoktur...
KAYMAKLIM CANIM SENıN TEDAVıNDE HAYIRLI OLSUN ıNŞALLAH BU SEFER BEBEĞıNE KAVUŞURSUN...HEPıMıZ...
EVET...GÖKÇECıĞıM SEN NELER YAPIYORSUN....NE ZAMAN BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORSUN...ıNŞALLAH BU 2010 HEPıMıZE UĞUR GETıRıR...

KIZLAR bende rabbbim kısmet ederse...ocak adetimde başlayacağım...bu sefer kısa protokol değişik ilaçlar verecekmiş...adetin 2.günü görüşürüz dedi...canlarım bana ve benim gibi tedavide olan arkadaşlara çok dua edin...bu sefer bebeklerimize kavuşalım...hepiniz ALLAHA emanet olun canlarım benimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…