- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.541
hayırlı cumalar
zümmincim bebegin iyiymiş çok sevindim canım
mamba gözün aydın minigin artık seninleymiş maşallah ...
muallimm sen nasılsın bebekler naısl
senaycım toprakcım sizler naılsınız
bensucum sen nerelerdesin canım
masallah kızına mamba darısı bızım kızlara ınşş............zummın masallah kızına.........gokce ınş canım bu yıl sızın yılınız olur kaymaklım ınş hersey yolunda gıder.....................................bu yıl rabbım guzel eylesın herseyı.........sevındırsın bızı
Merhaba kızlar...Şenaycım kramplar magnezyum kalsiyum dengesinin bozulmasından oluyormuş , kalsiyum ilacı alıyormusun bir de sütü arttır derim ben tabi ki dr. bugün bir çözxüm bulur inşalah..Senin doğuma da 5 hafat kadar kalmış hadi hayırlısı...Kaymaklım tedavin tekarra hayırlı olsun, sen bundan sonra seni üzecek şeylerden uzak kal bol su iç sağlıklı beslen...Ben de kısa protokolle hamile kalmıştım darısı başına inşallah İremin kardeşi bu sefer nazlanmadan gelsin...Zümmincim maşallah pompiş kızına yerim onu ben.Sağlıklı olmasına da çok sevindim...Gökçecim tembel arkadaşım hadi tedaviye başla sen de 2010 da hem hamile hem de bebeğinin olduğu haberlerini alalım ve sevinelim...
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ....
mamba canım sanada geçmiş olsun .kızını pamuk prensesini sağlıkla büyüt...
MUALLİMCİĞİM maşallah maşallah minik meleklerimiz büyüyorlar...hayırlısıyla evlerinede gitseler tamam..
senayk sen nasılsın canım ...seninde doğuma az kalmış rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin...
toprağım canım seninde az kalmış..oooooooo buralar baya bir şenlenecek...
zümmin canım kızın nasıl...sen nasılsın...inşallah bir problem yoktur...
KAYMAKLIM CANIM SENİN TEDAVİNDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BU SEFER BEBEĞİNE KAVUŞURSUN...HEPİMİZ...
EVET...GÖKÇECİĞİM SEN NELER YAPIYORSUN....NE ZAMAN BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORSUN...İNŞALLAH BU 2010 HEPİMİZE UĞUR GETİRİR...
KIZLAR bende rabbbim kısmet ederse...ocak adetimde başlayacağım...bu sefer kısa protokol değişik ilaçlar verecekmiş...adetin 2.günü görüşürüz dedi...canlarım bana ve benim gibi tedavide olan arkadaşlara çok dua edin...bu sefer bebeklerimize kavuşalım...hepiniz ALLAHA emanet olun canlarım benimmmmmm
hepınıze guzel gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?