- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.561
canım selm..........anlıyoırum zor gercekten ınan bu urkme duygusu hepımızde oldu bende baslasammı baslamasammı dıyeeeeeee cok zorrrrrrr.................ınş olucak ınş canım..........ıgneyı ben vuruldum ne farkı var kı kalçadan vuruldum bıraz yakıyoo .............kendıbne moral ver canım bu yıl sızın gıbı guzel hamışlerı beklıyooooooooooooo ınşşşşşşşşşşşşş
canım ne demek cok sagol guzel duan ıçın .........ınş hersey benım ıçınde sızın ıçınde cok guzel olur.........sen bı doktra gıttınmı dr ne dedı ne kadar vurulcan dıye yoksa kafadan mı vurulcan.........gunde bı tane oluyodum ben.............sonra cok acı verdıgı yaglı old ıçın tablete cevırdı dr............gulen de vurulmuştu cogu vuruldu bunu tutmasında cok etklı emrıyonın ama zaten dr verecek sana
Kaymaklım prognex diye bir iğne vurulmuştum.Transfere kadar 1 tane(dondurulmuş transferiydi benimki ) transferden sonra 2 tane vurulmuştum.2 tanesini birleştirip vurduruyordum yoksa sabah akşam zor oluyor...İnşallah sanada şifa olur , yavruna kavuşmana vesile olur bu iğne...El muallimcim ablacım benim de hep aklımda acaba kızlarını kucağına alabiliyor mu diye.Ama sen böyle diyince kötü oldum.Ne diyeceksin sabır bizim sınavımız sağ olsunlar iyi olsunlarda varsın sen biraz geç kucağına al, sarıl kızlarına...Kucağına alınca inşallah ayların özlemini çıkar...Bebekistiyoruz rabbim ol diyince oluyor değil mi herşey...4 tane tutmuyor ama 1 tane embriyo nasılda sıkı tutunuyor anneye...Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin...
canim benim fransada utrogesteron adinda bi fitil veriyorlar yani progesteron oluyor bende istbula geldigimde mustafa bahceciyle konusmustum oda igne daha etkili dedi ama orda yaptirsaydim dozajlarini soylicekti ama soylemedi tabi..........buyuzden herkese dozajlarini soruyorum alman hastanesinde bas hemsirsiyle konustum birhafta once oda bana gunde sabah 2 aksam2 dedi ama cok korkuyoum muallim abla vallahi herseye hazirim ama bu igneler beni cok urkutuyor cocuk istiyorum diye bana bise olmasini istemiyorum benim kizim var ablaonu yanliz birakirim diye cok korkuyorum elimde degil dedim ya cook duygusalim napicami bilmiyorum mafoldumben neolur bana dua et ablacim
canim cevap vedigin icin cok sagol prognex progesteronun turkiyede uretileniymis galiba canim bilmem hatirliyomusun ama senin prognexin tanesi kac mg hatirliyomusun cnm cevaplarsan sevinirim cnm
Günaydın canım , kalktım baktım prognexe 50 mg mış.Yani ben günde 100 mg vuruluyordum.Ama bence sen bu iğneye tedavinin başında değil yumurta toplama günü başla.Bir de gülene özelden yaz istersen o bahçecide tedavi olduğu için o sana daha çok yardımcı olur...Ama en başta aklına güzel şeyler getir...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?