- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.581
Kaymaklım prognex diye bir iğne vurulmuştum.Transfere kadar 1 tane(dondurulmuş transferiydi benimki ) transferden sonra 2 tane vurulmuştum.2 tanesini birleştirip vurduruyordum yoksa sabah akşam zor oluyor...İnşallah sanada şifa olur , yavruna kavuşmana vesile olur bu iğne...El muallimcim ablacım benim de hep aklımda acaba kızlarını kucağına alabiliyor mu diye.Ama sen böyle diyince kötü oldum.Ne diyeceksin sabır bizim sınavımız sağ olsunlar iyi olsunlarda varsın sen biraz geç kucağına al, sarıl kızlarına...Kucağına alınca inşallah ayların özlemini çıkar...Bebekistiyoruz rabbim ol diyince oluyor değil mi herşey...4 tane tutmuyor ama 1 tane embriyo nasılda sıkı tutunuyor anneye...Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin...
Toprakcim canim cok sagol amin insallh...ohss oldugumda 10 kilo aldigimda demistin ya hic kafana takma...sonra o kilolari verirsin herkes alir sen hala verirsin....o zaman icim biraz rahatlamisti.....dedigin gibide oldu....10 kilo sularim bitti3 kilo da depodan yedi bocugum....ohss oldugumda iyilescegim o sulari verecegim inanilmaz geliyordu..kaydirigubbakcemile3Allahima sukurler olsun...canim o zor gunumde moral verdigin icin cok sagol...
sen ,kizin nasil?gun sayiyorsunuz...hayirlisiyla vaktinde saglikla gelsin kizinopuyorumnanaktan
toprakcim canim....hicbirsey senin kizindan onemli degil....prensesine ne zorluklarla sahpip oldun...bu dunyada inan hersey yerine geliyor,para pul hersey gecte olsa yerine gelir...Allahim esine sana kizina saglik,huzur versin...canim sakin dert edip kendinide prenseside uzme....insallah prenses gelince nasibiyle gelecek...Gülencim odanız çok güzelmiş maviş maviş Ege bey güle güle kullansın odasını...Benim şeker biraz gebeliğin ilerlemesinden biraz da ileriyi özelliklede maddi konularda düşünmemden yükseliyor...Malum büronun masrafları bazen çok ağır geliyor ,ev kredisi , işyeri kredisi büronun kirası derken aylık sadece 5-6 milyar kredi ödüyoruz.Şİmdi bir de hamile olunca insanlar daha bir önyargılı yaklaşıyor , dava vermekten kaçınıyorlar.Tabi ki herşeyde eşimin üzerine kalıyor o da bir yere kadar idare ediyor morali bozuluyor.Onun morali bozulunca benim de canım sıkılıyor.Bir de şimdi doğum masrafları (bir kısmını özel sağlık sigortam karşılıyor) var, bebeğin geleceğini de düşünüyorum bazen umutsuzluğa düşüyorum o yüzden de şekerim yükseliyor...1-2 yıla kadar kredilerimiz bitecek ve ben bu süre içerisinde çalışmak zorundayım böyle bir zorunluluğun olması da insanın canını sıkıyor.Anlayacağın Gülen o sıkıntılar bizde de var ama bebeğim kısmetiyle gelecek buna inanıyorum ve moralimi yükseltmeye çalışıyorum... Gülencim sen aslında bir şey dememişsin dr. ama dr. sanırım ters bir günündeydi.Bence böyle rahatsız hissedeceğin bir dr. çok rahat hissettirecek bir dr. git.İstanbulda dr. mu yok.
bulutcum....dualarim seninle,isteyen herkesle cnm....sirayla er yada gec guzel haberleri aldik...elmuallimle 2.tedavimizi ayni ayda olmustu bak muallim dogum yapti,ben hamilelik haberini aldim...kimin nasibi ,vakti zamani neyse siraylada olsa gunu gelince oluyor...yeterki inancini umudunu yitirme...kızlar günaydın hepinize...kimsecikler artık beni merak etmiyor...tabii eskisi gibi görüşemiyoruz..sizler hamilesiniz..yakında hepiniz anne olacaksınız ..onun tatlı yelaşı var..hayırlısıyla kavuşun bebeklerinize...siz iyi haberlerinizi almak güzel...inşallah bizlerde hamile kalırız...burada o günleri paylaşırız...
amannnnnnnnnn ne güzel GÜLENİM oğlunun odası öyle ...hayırlı güzel günlerde kalmayı nasip etsin yavrum...tam benim hayalimdeki gibi yapmışsın oğlunun odasını...inşallah rabbim banada nasip ederde ben yaparım...inşallahhhhhhhhhhhhh...
arkadaşlar...ALLAH a emanet olun bu duaya muhtaç arkadaşınızı dualarınızdan eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?