Tp Bebek ve Akupunktur

ayy evet evet tamam bı taneydı dımı o guçlu cokkk metanetlı olucak annesıne cok tutunacak ınş.......hatrurladım yaslılık naparsınnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismile:kedi:

muallimciğim birşey soracaktım..sana..bu transfer işleminden gelince eve ne kadar zaman sonra duş abdest aldınız..şimdiden merak ettiklerimi soruyorum ki ona göre yapayım bende..bana transfer sonrasını anlatırsan biraz sevinirim...

bulut ne zaman yapıcan tedavıyı..........bu sayfayı oku derım bastan herkes neler yaptıgını yazmıştı ıyı oluyo fıkır almak..........ben yınede söölım ..........ıkı gıun yattım üçüncü gun yavas yavas kalytım dolastım .......altıncı gun duş aldım oda ayakta dr öle dedı..........hemen ayakta aldım fazla ugrasmadan cıktım anans yemıştım hergun bı lım ama yedıncı gune dek hersey kısmet ama yınede onemsemek ıyı olur ınş mıs kokulun bu yıll gelır bende merak edıyorum ınşş

canım çok sağolasın ..peki o kadar zaman abdestsiz durmak dini açıdan nasıl olur...tamam okumaya çalışacağım..geçmişi...birde kiviyle ananas ye diyorlar..ananası 7 günmü yedin..canım..

NıL canım ne güzel sen mucizene kavuştun darısı benim başıma inşallah minik meleklerim annelerini bırakmıyacaklar..sıkı sıkı tutunacaklar....

ZÜMMıN SEN NASILSIN CANIM ...seninde doğum yaklaştı..hayırlısı olsun....

TÜM HAMıŞLER RABBıM SıZLERı SAĞLIKLI DOĞUMLAR YAPMAYI NASıP ETSıN..O BEBEKLERıNıZıN ıLK ÇIĞLIKLARINI DUYMAYI...ONLARIN YUMUK YUMUK ELLERıNE DOKUNMAYI...NE GÜZEL DUYGULAR OLSA GEREK....ıNŞALLAH BENDE YAŞARIM O GÜZELLıKLERı...AMıNNNNNN

canım abdestssız nıye kı nasıl anlamadım.........ben eve gelınece abdestımı aldım ve namazlarıma devam ettım canım oturarak ..........bu tur sorularını ozelden yaz cevaplarım ınş...........

Bulutçum bol bol su içmeyi unutma...Hatta ben o kadar abartmıştım ki hastaneden eve gelince saat başı tuvalte kalkmıştım...Ben de ilk 2 gün yattım saat başı tuvalte kalktım...Bol bol proteinli şeyler yedim...Tedavinin başından itibaren OMega 3 aldım, hep sağlıklı beslenmeye çalıştım...Ben bebişimin tutunduğunu transfer sonrası hastanede yatarken hiseetmiştim sağ bacağımdan bir damar çekilmişti.Ama bu durum sadece ben de olmuştu başkasında duymamıştım...

ınşallah bulutçum , biz de sen de o günleri sağlıkla gör...Bak ben 3. denememde , Nil 5-6. denemesinde hamile kaldı...Sadece zaman gerekiyor bebeiklerin bize tutunması için...Ben 3. denemmede bebik için bir ömür boyu çalışmak zorunda kalsamda son yumurtama kadar deneyeceğim demiştim...Allaha şükür rabbim daha fazla bekletmedi hamile kalmayı nasip etti...ınşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder...

tamam toprakçığım dediklerinizi yapacağım..canım bana transferden önce sıkışcaksın demişlerdi ilk tedavide bende çok su içmişim..anlatamam sana çatlıyacak duruma geldim...hemşireler diyorum azcık yap bu seferde korkuyorum hepsi giderdiye..beni masaya aldılar yattım nefes alamıyorum doktorum kızdı niye bu kadar sıkışık diye bana sordu rahaytmısın diye yok dedim..bu sefer sonta taktı doktorum biraz boşalttı..ondan sonra transfer oldu..bu sefer yatakta durmadan geliyor...hemşireden altlık istedim...acaba diyorum o zaman o kadar sıkış olmamalıydım..

inşalah..kucağınıza alır onun mis gibi kokusunu koklarsınız..ben çok seviyorum yeni doğan bebeği...inşallah rabbim bu sefer bebeğimi bana verir..kendi bebeğimin kokusunu koklarım..inşallahhhhhhhhhhh

Benim transfer sonrası etkisini gösterdi sıkışıklık...Şu ördekler var ya onlardan vermişlerdi...Öyle bir sıkışmışım ki yap yap bitmiyor bir de şır şır ses allahım ne utanmıştım...))Şimdi aklıma geldikçe hem utanıyorum hem gülüyorum...Bir de bulut rahat olmak çok önemli transfer sonrası...Kendini rabbimin eline bırak...

Bu anneler gününde de bebişim yok aslında çok üzgünüm:1shok: ama allahımın bir bildiği vardır ..inşallah bir daha ki anneler gününde tüm isteyenlere allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir , kimseyi boynu bükük bırakmaz ...Bir de allah annelerimizi başımızdan eksik etmez inşallah...[/QUOTE]

TOPRAK CANIM GEÇMİŞİ OKURKEN BUNU BULDUM ..NE GÜZEL DUA ETMİŞSİN VE DUAN KABUL OLMUŞ..BAK RABBİM BU ANNELER GÜNÜNÜ BEBEĞİNLE KUTLAYACAKSIN...İNŞALLAH BENDE BEBEĞİMİN BENİMLE OLDUĞUNU BİLİR..BİRDAHAKİNEDE ONUNLA KUTLARIM..KUCAĞIMDAYKEN....

Kız az Önce utandım yazamadım bende aynen Öyle oldu yap yap bıtmıyor...ınŞallah bu sefer rabbım bÜtÜn ıŞlemlerı yolunda gıtmesını nasıp eder bende bu anneler gÜnÜnÜ bebeĞım karnımda geÇırırım...

Canm kardesim sizin iyiliginiz.Ben iyim sukurde bugun sabah biraz moralim bozuldu ben jel kullaniyorum ilk defa jelin ucunda kan gordum
Bu normalmi yaaa sanirim biraz hirpalandim yolculuk esnasinda ne olur boyle bi sey oldumu sizde Canim yavrum benimle kalsin beni birakmasin cok utun yoldan geliyor melegim ama icim rahat genede endiselendim.
9 haftalik oldu Kizlar cok sanci cekiyorum halan daha bel ve kasik agrisi
dr normal dedi.Sizinle okadar paylasmak istedigim seyler varki
inseallah ileri zamanlarda dr bile bu bir mucize dedi hakkimizda hayirlisi bakalim halan daha sevinemiyorum inanamiyorum dr bunuda normal dedi.
bunca denemenin ardina kolay degil dedi.
Canlarim dua edin ne olur simdi duaya daha cok ihtiyacim var:CüvCüv:

canım ınşşşş rabbım umudunu versın sana ınş.............genelde jelın etkısı oluyoo böle ama acıkcası ben jelı hıc sevnedım dr da vermedı iğne veya tablet en ıyı bana gore ..........ama olur merak etme ama takıp et dıkkatlı ol neden bu kadar agrın var ............yat uzan bol bol........kanama bıle olsa genelde oluyooo ama ınş olmaz............benım olmuştu ve uç hafta yattım.........rabbım cok rahat hamılelık versın

h.g cnm seni gordugume sevindim....ayni gun olmustu transferimiz.....bende 1,5 ay igne oldum...cumartesi kalcalarimda yer kalmadigi,kotu oldugu icin jele gec dedi doktorum....3 gundur jel kullaniyorum...bu sabah kalktigimda dun yapilan jelin tortusu az bi parca pembe renkli geldi...jeli etkisidir diye dusundum,kotuye yormak istemedim....yogun olursa doktoru aramayi dusunuyorum...ama cok yogun olmadigi surece ara ara kanama olabilirmis...inslhh hersey yolundadir ...

TOPRAK CANIM GEÇMİŞİ OKURKEN BUNU BULDUM ..NE GÜZEL DUA ETMİŞSİN VE DUAN KABUL OLMUŞ..BAK RABBİM BU ANNELER GÜNÜNÜ BEBEĞİNLE KUTLAYACAKSIN...İNŞALLAH BENDE BEBEĞİMİN BENİMLE OLDUĞUNU BİLİR..BİRDAHAKİNEDE ONUNLA KUTLARIM..KUCAĞIMDAYKEN....[/QUOTE]

Bulutçum zaten çok sulu gözlüyüm ağlatacaksın beni , anneler gününde hep boynum bükük olurdu , rabbim inşallah bu anneler gününü kucağımızda ve karnımızda bebiklerle görmeyi nasip eder...

Benim kahverengi akıntım olmuştu kızlar , endişe temeyin ama fazlada ayağa kalkmayın...Nilcim hepimiz senin için o kadar çok dua ettik ki rabbim allaha şükür dualarımızın karşılığını verdi...Şimdi sıra Bulutta , Gökçede , Bensunzda,Pinkte , Butterfly da ve diğer arkadaşlarda...

herkese iyi akşamlar..... herkes nasıl? adsl arızamız yeni giderildi, henüz geçmişi okumadım, umarım herşey yolundadır.. Ama muallimin bebişini gördüm sanki, çıtır kızlar nasıllar, foto'daki hangisi muallimcim...

toprak, bensunaz, mamba, gülencim, gökçe, nasılsınız?

nilcim bende jel kullanıyordum ve benimde senin gibi jel'in ucuna koyu renkli bişeyler geliyordu ve bazen bu tuvalettteyken aynı koyu renkte tortu atıklar şeklinde de olabiliyor... bende bir sorun olmadı, o dönem dr'la da paylaşmıştım... umarım sende de bir sıkıntı yoktur canım...

Bulutçum tam anlamadım tedavide hangi durumdasın, en kısa sürede geçmişi okuyacağım.. herşeyi çok merak ediyorum...

şimdi yemek yapcam, herkesi çooook öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…