- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.721
toprakcım yuru ama yorma kendını bak yorulmuşşsun ıyı degıl .........genelde yuruyusu normal dogum yapacaklara verır doktor sen zaten sezeryan olucan..........ve bı kere yuruyuse on dakka ıle basla hergun o mıktarı bes dakka artır..........bu haftalar onemlı .....hergun on on devam et evde gez haklısın hava cok sogukk..........ve meyve ve bol su ıç canım . senın bebısıne kım bakıcak toprak ıse baslıcan mı hemen...........ya getıur bana ver nasılsa benım ev yuva gıbı olcek kız:CüvCüv:
Burgecim iyiyiz canım sağol...Şafak sayıyoruz artık , allah inşallah tamamaına erdirir...Ciciler tamamlanmak üzereymiş ne güzel allah sağlıkla kullandırsın...Bizim de tüm ciciler hazır , odamız ocak 5 de geldi havalanıyor haftasonu yerleştirmeye başlıyacağız...Diğer taraftan uyku setlerimizi yıkadım bu hafta sonu hafta içi de cicilerimizi yıkacağım...Hastane çantamız hazır , arabamızı park yatağımızı mama sandalyemizi dahi aldık...İnşallah sağlıkla kullanırız...Ben de halen kıpır kıpırım eşim ve dr. kzııyor ama evde canım çok sıkılıyor ve malum kendi işim olunca kimseyide yüzüstü bırakmak istemiyorum...Çalışanlarımın olmasına rağmen her şeyi ben halledeyim istiyorum...Sana dr. niye sezeryan diyor bir zorunluluk mu var?
zumın korkma canım zaten o korkular hıçç gecmıyoo kucaga alana kadar.............ama rahat ol bıraz ...baskı yapıyo olabılır o zaman cok dolaşma kızını kucagına alama ...........dıkat et.......ama ınş sıkıntılı donemı gecırdın...........ınş cogunuz gecırdı ............bundan sonra cokda korkmayın..........ama yınede vaktınde gelsın nazlı kuşlar
Zümmincim artık kritik haftaları bitiriyorsun rahat ol bak senin güçlü kızın 28. haftada doğmuş sen 28 yi geçtin şimdi 30. haftaya geldin...Hamsin vakti zamanında gelecek inşallah...Senin pompişin ismi ne olacak?Karar verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?