günaydın kızlar.... çorlu'ya kar topu oynamaya beklerim.. gerçi ben hastalanırım diye balkona bile çıkmıyorum.. heryer bembeyaz çok güzel.. istanbul'da heryer bina ve sokak olduğu için böyle manzaraları özlemişim 3 yıldır... hele ağaçlar gelin gibi....
ben biberonları avent aldım, 1 tane yenidoğan seti aldım, içinde 2 tane 125 ml ve 2 tane 260 ml lik biberon var. ve ayrıca 2 tane 330 ml lik biberon aldım... şimdilik yeter sanırım... sütüm olursa inşallah saklama kaplarından sonra alırım dye düşündüm.. 125 ml'likler için ayrıca 2 tane bardak ucu aparatı aldım şimdiden, suya başladığımızda bardağa dönüştürcem..
şampuan, sabun, pişik kremi, bebe yağı filan sebamed aldım.. bende ilk dönemde ıslak mendil kullanmıycam tabiiki ama sebamed'in 1 kutu mendilinden aldım.. ama kendi bebe yağıyla ıslatılmış.. belki hst'de filan lazım olur.. bayağı pahalı tabiiki, sürekli devam edilmez, 1 kutusu 20 tl filan..
şimdilik port bebe setimiz kaldı.. belki port bebeyi tek alırım... ana kucağı, kanguru, araba koltuğu, bebek arabası filan lazım oldukça alırız hem elimizde biraz rahatlamış olur diye düşünüyorum...
Onlar sağlıkla gelsinler hele bi.. herşeyleri de tamam olmasın dimi... eksikleri tamamlrız yavaş yavaş...