Tp Bebek ve Akupunktur

masallh kizlar hepiniz iyisiniz...topikte sizin hazirliklarinizi okudukca icim kipir kipir oluyorkaydirigubbakcemile2moral oluyor banada...kotu seleri dusunmeyi birakip yakin zamanda Allah izin verirse bende boyle hazirliklara baslarim diyorum...insall insallh bende o duygulari yasarim....kendinize bebislere iyi bakinopuyorumnanaktan

Bana da Bahçeci'deki gerek Halkla İlişkiler Danışmanı Görkem Hnm gerekse Psikolog Işıl Hnm 2 kez sormuşlardı akapunktur alıp almayacağımı ama ben düşünmedim hiçbir zaman, daha rahat olabileceğimi söylemişlerdi ama ben dediğim gibi herhangi bir yardım almadım kendilerinden. Elbette faydasını görenler olmuştur ama akapunktur almadan da bu tedavi başarı ile devam edebiliyor bence. Gene de karar sizlerin tabii ki.

bebek ıstıyoozz..........canım cok ıyı moral hep ıyı olsun sende.......olumsuz duşunme guzel seyler duşun ınş bızden sonra burda sızler yenı hamışler konusursunuz bolbol.....
oz 80..........canım zaten hıcbı zaman tedavuı ıçın aku sart dıye bısy demedık ama gercekten ben dahıl burdakı arkadaşlar faydasını gorduk enazında rahat bı donem gecırdık relax olduk.........ama hersey kısmett rabbım verecekse her halıkarda verıyoo elbette...........ama bız arıcaz vesıleler ........herkese guzelkll gunler versın rabbım.....

aventen kaca aldın senay

GÜLENCİM, yenidoğan başlangıç seti 74 tl filandı..
içinde 2 tane 125 ml, 2 tane 260 ml lik biberon var.. 2 tane yedek biberon emziği var... 1 tane yalancı emziği ve biberon temizleme fırçası var...

meme ucu için kremide varmış aventin (30 tl) bulamadım henüz, benim aldığım yerde yoktu.. emzirirken silmek gerekmiyormuş.. bulamazsam internetten alcam..

muallimcim kar çok güzle gerçekten, ama eşim ist'a gidiyor ya işe, 2 akşamdır gelemedi annesinde kaldı.. kışla ilgili tek derdim bu şuan, ama yapcak bişey yok... Zamanıdır elbet, karda kış da olacak.. inanın kızlar biraz daha havalar iyi gitseydi burdaki meyve ağaçları yeşermeye başlayacaktı.. Bahar geldi sanıyor zavallılar... Canım ennem ancak benle uğraşıyor, evi yerleştirdi, bebişlerin kıyafetleri yıkadı ütüledi, bir taraftan battaniye, pike filan yaptırıyor, benim ve kardeşimin işlemeli kundaklarını bulmuş onlardan çok güzel battaniyeler yaptırmış, yastıklar yaptırmış... ama yengeler halalar boş durmuyor.. her yerimiz yelek oldu... büyük halam da battaniye örüyormuş, görmedim henüz...

Kaymaklım çok geçmiş olsun canım... burda hepimiz senin gibiyiz, birbirimize çok alıştık.. dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz.. Allah kısmet eder belki birgün yüzyüze de görüşürüz...

toprkaçım otur evinde canım, hava soğuk ve düşme riski yüksek.. inan balkona bile tedirgin çıkıyorum.. bu kadar pipirikli değildik, bu kızlar bizi böyle yaptı :)

OHHHHHHHHH senay bu ne ya herkesı kaldırmıssın ayaga kız.........mıllet sa a calışıyoooooooo .......cok guzel rab bım tamamına erdırsın canım gulegule kullanmayı nasıp etsın hepımıze aldıklarımızı ınşşşşşşşşşşşşşş.............olsun esın yolda kalıp merak edıcegıne kalsın annesınde ınş bıraz daha yagar bıter buu kar macerasuda.........dıkkat et senay artık haftaların azaldı ıkız olunca her gun duıkkat et orda dr hastane yakınmı

tabiki ama ben stresli bi insanım sahsen o yüzden bir daha tekrar anne olmak istersem kesinlikle yine akupuntkrulu olacak

senayy hayy masakllahh canımm corluda nerdesınn

avent amma pahalıymış ya ben şimdilik bi dene alsam kacv lıradır ve kac ml almam gerekk yenıdogdugunda

gulen senın tek bebekk dıyooooomm gıızzz bı tane alsan bıberon yetr sana ..........evdesın ve emzırcen zaten ........ancak ılerde sutun yetmese mama ıcın veya bıtlkı cayları ıçın gerekebılır.......sen baska ıhtıyacları al canım
kızlar bıde termos gerekecek zaten cogumuzun vardır evde..........gece kalkınca su kaynatmakla ugrasmayalım mama için hemen sıcak su hazır .........daha cok senayla bana gerek........mama ısıtıcıda dusunuyorummm ..................vay anam nere kacsammm

El muallim allah yardım eder inşallah ya ...Allah kocalarımıza sağlık sıhhat versin hayırlı işler versin de çalışsınlar para kazansınlar...Şenaycım el muallim doğru diyor sen daha da dikkatli olmalısın gerçi haftan çok iyi ama yine de sen çok kımıldanma...
Oz80 arkadaşım yazılarımzın özüne bakarsan bizler hiç bir zaman biz akupunktur sayesinde hamile kaldık veya akupunktursuz hamile kalınmaz demedik...Sadece ve sadece akupunkturun stres üzerinde çok etkisi olduğunu söyledik...

iyi akşamar herkese...

Gülencim ben çorlu'da velimeşe'ye taşındım, senin eşinin de önerler köyüyle bir bağlantısı vardı galiba, aklımda öyle kalmış.. zaten buralıyım biliyorsun, toki'den ev almıştık burda.. 4-5 ay burdayız, doğum iznim bitince çalışma durumuna göre belki burda olcam, belki ist'da kayınvalidemin yanında... 2 bebekle nasıl çalışılır bilmiyorum ama bu zamanda tek maaşla ve bu ödemelerle nasıl geçinilir onu hiç bilmiyorum.. Allah kolaylığını verir inşallah...

kızlar valla bütün gün oturuyorum evde.. annem sürekli yanımda, eşim eve geldiğinde evine gidiyor, ertesi gün yemekleri yapıp alıp geliyor.. sadece evden çalışıyorum demiştim ya, 1-2 hafta daha böyle devam edecek, yerime benim bıraktığım kızdan daha tecrubeli birini almışlar, inşallah çabuk devralır da, evdeki telefon trafiği azalır.. bazen bilg. başında 1-2 saat oturuyorum, ayaklar şişiyor hemen.. işyerimdeki laptopu'da getirmedim, eşimin bilgisayarı var diye.. az daha dayancam....

kızlar merak etmeyın ınşşşşşş bebışlerımız bereketrıyle gelecekler..........haklısın toprak eslerımıze bıze bebeklere saglık ols ınşş..........hersey olur zamanla ama bebek bulamayız kolay buyucekler ınşşş..........senay aventın kremı sart degıl lansınoh da guzel onu al bulamazsan........sımdıden ar ara sur .......

aslında orda kal senay ne guzel valla ıstanbulun gurultusu kalabalıgı yok ıkızlrınıde rahat buyutursun ohhh bırak bahceye oynasınlar burda sıte dortduvarda zor buyutmek.........havası herseyıyle orası guzeldur ........hem sana gelırız her yaz........delikafadulden...........kacacak yer ararsınn..............

tamam muallimcim avent bulamazsam dediğin markayı alayım, vallahi bend kalmak isterim burda, hem annem göz kulak olur, daha uygun fiyatlara da bakıcı bulabilirim, ama eşime iş imkanı yok, varsa da çok az, uygun bir yer bulabilirmiyiz bilmiyorum... bu zamanda özel sektörde ödemeleri düzgün işyeri bulmak çok zor.. aslında evlenmeden önce kararımız eşimin buraya gelmesiydi, ben işyerimden memnundum burda, ama ona iş bulamadık, mecburen ben ist gittim.. ama 3,5 senede, istanbul sevdiğim bir şehirken kaçmak istediğim bir yer haline dönüştü.. ist'da yaşamak çok zor..
ama biz yazları her hafta sonu burdayız, her zaman bekleriz... Annemlerin bahçesi çok güzel baharda ve yazın...

senay ıyı bak kendıne canım ve keyfını cıkar herseyınnn ......bebışler dogunca oturmaya vaktın olmıcak.......ama annen var baya ıyı olucakkk ınşş ve sanırım cok yakınlarında var sana pek ış kalmıcakkk........ama yınede dınlen bence ılk bı yıl calışma yada ılk altı ay......

gulen bak ne buldum kız.........arkadasın senı ruyasında gormuştu daha hamış degıldın ...........beklıcekk merak etme ınşşşş oğlusun pasalar gıbı gelıcek:lepi:

günaydın kızlar, nasılsınız....

bugün çorlu'da pırıl pırıl güneşli bir hava var.. batı bölgelerinin kışı-kar'ı bu kadar işte.. Allah doğuanadoludakilere sabır versin.. aylarca kar altındalar....

herkese güzel bir gün olsun... herkesi çooook öptüm.....

gullsumm yaaa nee fenasınnn

baksana tosun olcak herhall 5 kggg masallahh

senayy velımeselı galba esımın babaannesı sımdı sorucam hemen doncemm sanaa

ama corluda kucuk yer ya ben sıkılıyorum gercı onerler koy degıl vılla koy yanı evler trıpleks hepp
benımde annem geldı sımdıı ogleden soraa kontrol varr

senay tek maasla gecınmek zorr bakalım bız ne yapıcaz esıme zam yapılcakmıı bılmıyorumm bırdde sızde ıkı bebıs allah kolaylık versınn hepımızee

senayy hıcc canını sıkma cumadan sonra daha sıddetlı kar gelıy

gunaqydınnnnnnnn kızlar uyumusum ya yenı kalktım...........oohh benım gobuş boş sız sıkıntılı gunlerdesınız ınşşş gelecek bebışler rahat edrsınız ama vakıtlıce gelsınler...........senay haklısın allah yardım ets dogu cok zor ama karın tadıda orda cıkıyo......iş varsa ara valla kal orda aılen var rahat edresın bebeklerede buyur hayırlısı zaman bakalım ne gosterır hersey guzel ols ınşş ........gulen bak senınkı zaten sıkıntılı gınlerı gectıı uzulme artık oğlusun cok ıyı ınş..............ama ne ruya .........eskıye bakmak ılgınç oluyoo yaa.........sen bana üç demıssın tuttu valla..........hayırlısıs ıyı bakın kendıneıze..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…