Tp Bebek ve Akupunktur

Merhaba kızlar...Biz bugün 35. haftamıza girdik , allah nasip ederse 3 haftamız kaldı...Biraz önce babytwinin yazısını okudum çok duygulandım ne güzel anlatmış duygularını...

Merhaba kızlar...Biz bugün 35. haftamıza girdik , allah nasip ederse 3 haftamız kaldı...Biraz önce babytwinin yazısını okudum çok duygulandım ne güzel anlatmış duygularını...

Maşallahhhhhhh Sağlıkla gelsin güzel kızın inşallah :Saruboceq:

ınşallah bademcim hepimizin bebekleri inşallah sağlıkla gelir...Senin pompişerin cinsiyeti belli oldu mu?Bu arada geçmiş olsun operasyon nasıl geçti?

İnşallah bademcim hepimizin bebekleri inşallah sağlıkla gelir...Senin pompişerin cinsiyeti belli oldu mu?Bu arada geçmiş olsun operasyon nasıl geçti?

Canım gayet iyi geçti..bebeklerden biri kız..hemen belli etti kendini.opuyorumnanaktan .diğer bebek göstermedi..önümüzdeki günlerde onu da öğreniriz inşallah..:Saruboceq:

toprakçım maşallah size canım.. hayırlısıyla bu 3 haftada geçer... muallim ve gülen bu günlerde nostalji yapıyorlar eski yazdıklarımıza.. ne günler geçirdik.. bugünleri hayal bile edemezdik.. Allaha şükür, ay değil gün saymaya başladık.. bizimde hayırlısıyla tam 1 ayımız kaldı... Şafak 22 şubat....

Liyadora canım, hayırlı olsun biri kızmış... belki diğeri de erkektir... bakalım ne zaman göstercek kendisini... sağlıkları yerinde olsun yeter ki...

Herkes diğer erkek diyor..Kısmet opuyorumnanaktan

Bir kız bir erkek her ikisini de tatmış olursunuz badem...Gerçi önemli olan sağlıklı olmaları değil mi?Şenaycım ben de hep allaha şükrediyorum bizim için hayaldi gün saymak ama şimdi o günleri yaşıyoruz...Gülen dr. gidecekti acaba dr ne dedi?

Canım önceki bebeklerim de biri kız biri erkekti..ıçimde onlar ukte kaldı..Benim de kalbimden geçen bir kız bir erkek olması..Hem de benim hıdırellez dileğim..Daha önceki dileğimi kabul etti Allah..Ama şimdi bilemiyoruz..Hayırlısı ile sağlıklısı ile kucaklamak nasib etsin herşeyden evvel..Hepimize inşallah...:Saruboceq:

hecc heveslenmeyınn haa basdemın otekısı erkek oglumun kankası olcakk oo olumunekankayizsmile

nevınn durr copy yapımm yatarak tek elle yazıyom zor oluy

kızlarr geldsikk

usg bebegımız 2420 gr cıktı
halbukı cuma gecesı 2520 gr çıkmıştı oda usg bakma amacım kılosuna degıl rahım agzına bakmaktı dedı ölçüm yapsabilmektı neyse ıyı yanı bence yıne kılosuu

bı yuzunu gostermedi eliyle ayagını tutuyorduu

şekerim biraz yükske çıkıyorda oda yuruyüşte yapmıyosun dedi bende ne yürüyüşü sürkeli yatıyorum dedim
eşim dedi süreklimi yatması gerek oturmazmı dedi
oda oturabilir ama istirat etse da iyi tabi dedi eşimde erken dogum riski oldu içinmi dedi hayır canım dedi kendi işini yapabilir ama kendini yormadan haftada bir dışarıda cıkabilri dedi hafta sonu kar yagdında kar topuda oynayın dedi
ama agrın oldu gün sürkeli yat dedi bu ayda olan hemen hemen herkezin ya kasık agrısı , ya aşagıya baskı yada kasılma oluyor dedi bence erken dogurmucaksın dedi bana inan ve olmucak seyi üstüne cekme dedi zaten geciktirmek için ilac içiyosun dedi benim eşim 6.ayda başiladı sancılar 39 zorla dogurtuk ona bi ilkac vermiştik oda ona inandı ve doguırmadı dedi.. erken dogurmucak birine bile erken dogum desem oda dogurur o sıkıntıdan dedi..
nst bile sokmadı beni ben tedirgin tedirgin habire sordum o hiç oralı olmadı kendisi riskli gebelikler uzmanı herife güveniyorum bende cıkınca gittim iskender yedim azıcık aflışveriş yaptım eve geldim kasıgım yine agrıdı ama takmadım.. bakalım umarım erken dogurmam ha dikkatli olucam tabi yinede anca bi yemeğimi yapıcam o kadar
rahinm agzı uzunlugunda iyi dedi işte böyle güzel dimi haberler

lıyadora nerdesın ya ........hadı ıyısın...........nasıl gectı serkaj..........bebışlerın cınsıyetı bellı olmuş gıbı hayırlı ols ınşş........

bebışlerımı kucagıma aldım kızlar azcık cokkkkkkkkkk tatlılar bugun tulum gıydırdıler ............agladı ela kucagıma aldım sustu ..........cok zor bırakıp gelmek........ınş haftaya bıberomna gececekler ınşşşşşşşş azaldı gunler dua edınnn

birii kızmışş bence otekıı erkekk kaydirigubbakcemile2

yaa resımm cekmedınmıı
sende agladınnmıı

Ayyy el muallim gözün aydın canım ya...Allahın izniyle çok yakında kucağından hiç inmeyecek cimcimeler...Annesinin kokusunu güvenecekleri kolları nasıl biliyor bu bebekler , hemen susuyorlar..Canlarım benim...
Gülencim gözünaydın arkadaşım...Ege paşa uslu durmuş bu hafta...Annenin sözünü dinlemiş yakışıklı oğlun.Maşşallah oğlumuza...
Bademcim allah gönlüne göre versin arkadaşım...Normalde erkekler önce gösterir cinsiyetini ama senin kız maşallah çok aceleci çıkmış...

Evet çok hareketliydi ve bacakları açıktı..Dr kesin bu erkek diyecek dedim..Kız dedi..Benim kız edepsiz çıktı biraz...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…