A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.801
lıyadora nerdesın ya ........hadı ıyısın...........nasıl gectı serkaj..........bebışlerın cınsıyetı bellı olmuş gıbı hayırlı ols ınşş........
bebışlerımı kucagıma aldım kızlar azcık cokkkkkkkkkk tatlılar bugun tulum gıydırdıler ............agladı ela kucagıma aldım sustu ..........cok zor bırakıp gelmek........ınş haftaya bıberomna gececekler ınşşşşşşşş azaldı gunler dua edınnn
opuyorumnanaktan
Çok tatlı olmuş kızların canım..
canım darısı sana ınşş buyut bı an once......opuyorumnanaktan
Çok tatlı olmuş kızların canım..
canım benım cok erken geldıler ua et canımel-muallimin üçüzlerimi oldu benim haberim yok
senın pasayıda gorucez ınşşş canımyaa gulsummm cok tatlıı olmuşş kablosunu tutuyoo cımcımee yerım nann onuu ellerınıı
amın canım bınlerce amın darısı sana ve ısteyenlereAYYYYYY MASALLAHHHHH SUBHANALLAHHHHH BAREKALLAHHH
ALLAHIM BEBEGINI SANA BAGISLASIN ABLACIM
COK TATLI BI BEBGIN VAR
ALLAHIM TUP ISTEYENLERE VE BANA DA NASIP ETSIN INSALLAHHHHHHH :kedi:
sagol teuyzesı .............az kaldı senınkılerıde gorucez benımkıler senın kızların sacını cekıcekkkınşşşşşşşşgünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar herkese....
gülencim, gözünaydın canım... güzel haberler vermişsin bize.. canım tam hatırlamıyorum, sen normal doğum mu düşünüyordun, sezeryan mı olcak?
Muallimcim maşallah kızlarına, kocaman oldular, gözlere bak maşallah... Yakında kucağındalar inşallah...
cok sagol canım .......maşşallahhhh canım yaa büyümüşler şuna baksana kocaman elleri var kırkbinkere maşşallahhh. koca gözlü kızına çok tatlılar annesi maşşallahh
amın canım darısı en kısa zamanda sanaAyyyyyyyyyyyyyyyy yerİm ben onu boncuk boncuk gÖzlerİnİ...o mİnİcİk ellerİnİ...maŞallah maŞallah bÜyÜyorlar...rabbİm baĞıŞlasın...bİzlerede tez zamanda o gÜnlerİ nasİp etsİn...İnŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ınş canım bayramımız bayram olucak ınşhay yavrum teyzesi sevsin onu....Rabbim kimseye cektirmesin, ablacim benim....sen üzülme...kizlarin masallhai var...doktorumuz hep derdi...kizlar erkeklerden daha güclüdür.....merak etme....Rabbim bu hayirli günde kizlarina kavustursun...geldikleri gün bayraminiz olsun
Merhaba kızlar...Nasılsınız bakim?Ben duruşmaya girip evime geldim.Dışarısı çok soğuk ya...Yarın inşallah kızımın odasını yerleştireceğim...Cicilerimizin yıkadım , büyük bölümünü dün yardımcı ablamız ütüledi.Ben de kalanları ütüleyip yarın yerleştireceğim.Odaya halı alacağız belki perdesini de değiştireceğiz sonra da sanırım beklemesi kalacak...Darısı tüm arkadaşlarımızın başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?