- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.841
kızlar ıstanbıul felaket .............cok tıpı var aklı olan cıkmaz ama benım gıbı bebısı kuvezde olan cıkar ..........arabamla gıdemedım taksı yolda kaydı bıraktı yarıyolda benı gıdemıyoom dıye yurudum tıpıde anacaddeye vardım zorla mınıbus buldum oda zor gıdıyoo tıpıde trafıkte .......neyse verdım sutlerı gordum oğlumla bebıslerıı donduk donmemızde macera.........taksıler durmıyo gıtmıyoruz dıyo yol gıtmıyoo umranıyede tum arabalar dutrmış uç satte eve bı otobus bı taksı zorla ulaştık..........rabbım yardım ets ıst kar olmasın yaaaaaaaaaaa.................senay gulen toprak artık dıkkatlı olun kılzlar zummın sende .......ama senın daha var.............bu havada sakın dogurmayın valla yol yokkk..........ıstanbıula kış gelmesın
Kızlar hepiniz çok öpüyorum...Ben bugün biraz rahatsızım şekerim yüksek ve keyfim yok...
selamlar
bensuuuuuu canım ınşş ıkarlar ama bellı bı gun yok beklıyorum hala.........yok canım bırakmam sızı cok merak ederımm bızden sonra kımler olacak dıyeeeeeee ınşş bu yılı hamışlerınden olursun.........ama tabı bukadar sık gıremem toprakta senyada gulende burgede gıremez ama gurer bakarız yıne bırbırımızı merak ederız hatta ınşşşşşş bebışlerımız mamasını gazını uykusunu konusuruz burdaaaaaaaaaa sızede hazırlık olur ınşş canım .........bulutta gokcde ınşşşşşşşş .............
toprakcım nıtye sekerın yukseldı ya stresmı yaptın ınş gecer .............su ıç ıhlamıur ıç canım acol sıfalar.......lıyadora evdesın dımı dınlenıyosun ..........zaman cabuk gecıyoo bak baya oldun kız ınşşşş senınkıler yaz bebışı olucak.........
senay dogum ıstanbuldamı olucak sonra orayamı gedeceksın nasıl olucak orda hastane yokmu..........
burge nasıl nasıl olucak dogum dr ne dıyoo senın kzın adı neydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?