Tp Bebek ve Akupunktur

nerdesınız ya.............zummın gırmıyoıoo nasıl acaba kızı gulenın oğlu nasıl yenı gelecek bebeklerle artacak sayımız ınşşşşşşşşşşşş

ablacim cok tatli olmus bebegin....3ünü böyle giydirdigin zaman ne tatli olurlar....yerim ben onlari...biz iyiz az önce 10 dk boyunca ikiside agladi...seni düsündüm acaba sen ne yapiyorsun diye...Rabbime sükür dedim...ikiside sustu :) neyse hadi öptüm hepinizi...

Deniz'cim normal diye biliyorum ben onu. Biraz da kuru gibi oluyor sanki. Endişe etme.
Gökçecim Gökçe'n geliyormuş. ınşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Su herşey yolunda ne güzel.
Bensunaz'dan haber yok. Nasıl gidiyor acaba?
Muallimcim Deniz'e katılıyorum tam yemelik olmuş.
Toprak inşallah biz uğraşanlar da seney tadabiliriz bu mutluluğu.
Herkese sevgiler.

merhaba arkadaslar....
hamis olan arkadaslarima Allah saglikli dogumlar nasip etsin...
el-muallimcim ben aku.`ye basladim. 3. haftam olacak yarin. sizlere nerelere igne batiriyorlardi. benim gobek kismimi 4 tane ayaklarima bogazimin iki yanina ellerime birer tane.. bu dogru olan mi? sonra uzerine tutsu gibi bisi gezdiriyor.. ve ivf icerikli bir cd koyuyor terapy amacli bir konusma.. regl olmadan her hangi bir bitkisel kullanmak dogru mu? yani illaki regl`in 5 gunu mu baslanmasi lazim incir kuru yada bal corek otu tarcin? 2 aydir hayit suyu yani vitex iciyorum.. birde acupuncture ci bana total Fertility kapsulleri verdi gunde 6 tane icicekmisim.. acupuncureciniz size ne onerdi merak ettim?
hayirli gunler diliyorum...

slm hanımlar çok sagolun üçlü testin sonucunuda aldım çok şükür oda iyi çıktı
rabbim herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallahh
şimdilik gökce die düşünüyoruz yanına bi ek isim de bırakcaz inşş kısmet olursa
herkes ii inşş kib öptüm herkesii

slm....eylülcüm düşündüğün için çok sagol canım...benimde biraz moralim bozuk oldugu için girmemiştim...annemide yolcu ettim bugün 2ay sonra başlamamda gelecek...eylülcüm bende rahim duvarı kalınmış..şimdilik rahim duvarını inceltmek için farlutal kullanıyorum...ilk 6 gün kullandım ..bu sabah bıraktım...adet olmayı bekliyorum 5-10 güne kadar inşş olurum...adet oldugum ilk günden sayıp 16 sında bir 10 gün daha kullanacam farlutal.....inşalllaahhhh bir aksilik çıkmazda tez yakında bende başlarım hayırlısıyla......eylülcüm sen neler yaptın nasıl gidiyor....muaallimcim rabbim sana ve sekdiklerinize bagışlasın maşallllaaahh çok ghüzel sedamm....gökçecim gözünaydın canım....rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eder inşşşş.....kıslarrhepinizi öpüyurm ..saglıcakla kalın..a.e.o...

opuyorumnanaktan
kızlar acaba cirone jel i kullanmayı bıraktıktan 4 gün sonra döküntüsü olan oldu mu? bende 4 gün birşey yoktu şimdi topak topak geri geliyor
denızcım bence normal gelebılır takma kafana ama yınede gıdınce söle dr a........buyuyo bebegın ınşş annesı

sagol canım gercekten zor ....bı kahvaltımız var goreceksın uyuyolar tam yıyelım hadı sofraya once bırı sonra bırı soıonra boırı kalkıyoo sırayla pusetle mutfakta hepsı.... senınkıler nasıl fotosunu koy kızının .........fotolarını koyun kızlar bebeklerın nasıl bıyuyk olan kıskanıyomu

canım sagol darısı basınaaaaa......

canım hayırlı olsun tedavın ...........akucular farlklı yontemler kullanıyo.....guzel senınkıde ama ılaçlar hakında bılgım yok ne acaba verdıgı bı sor yınede dra söle ...çorekotu bal tarcın adetın ıkıncı gunu baslanıyo ama sart degıl tabıkı ama yum buyutme ıçın olunca ıyı bı zaman cok gec degılse basla faydası olur azda olsa...rabbım gonlune gore versın canım bu yıl sızın yılınız ols dılerım sıkıntısız ınşşş

cok sevındım canım adıda guzel masallh rabbım tamamına erdırsın sızı

maşallah annesi saglıkla büyüt minişini
optıum senı sagol

sagol canım ınş sende saglıkla basla sıkıntısız ılerle rabbım guzel gunler versın hepınızı coook opt kızlar

gunaydın.................cumanız mubarek olsun dualarınız makbul olsun ınş.................rabbım bebeklerı olan bızlere bebıslerımızle eslerımızle saglık ve afıyet versın ...bebısı olmayanlara ınş kısa zamanda guzel sonuçlar versın bu yılıda onlar ıçın bereketlı eylesın ınşş..........bebek bekleyenlerede rahat bı hamılelık nasıp etsın saglıkla kucaga almayı nasıp etsın............her gunun bı sabahı var rabbım hepımızı sevındırsın ...............ıyı bakın kendınıze .....saat beste uyandı benım melekler sımdı uyuttum bı daha...

Hayirli cumalar...

Bensunaz canim hakkinda hayirlisi...gec olsun 2 ay sonra olsun yeterki sonucu pozitif olsun insallah..

el-muallim masallah fistigina buyuyorlar.darisi bizlere insallah ya erken gelirse korkusu basladi.. bi 3 hafta daha lazim bana...gecen sene bu zamanlar seninle tanismistik..benim 2.deneme heyecanim vardi...sonucunda sen kizlarina kavustun simdi kucagindalar...bende haziran da olmasada kasimda kavustum bebegime insallah kucagima almak da nasip olur..

gokcecim gozun aydin..saglikla kucagina gelir insallah prensesin...

toprakcim opuyorum seni kizini...iyi bakin kizlariniza kendinize...

El-Muallimcim nekadar guzel bir dua ettin.. Allah senin ve ailenin sagligini mutlulugunu daim etsin canim...
Dun Kardesimin gonderdigi Hayit meyvasi tohumlari elime ulasti :) bugun basladim icmeye ama baya bi aciymis.. olsun eger faydasini goreceksek tadi madi onemli degil gercekten...Hayirli gunler diliyorum...

Bensunaz canım çok zor bir süreç. O kadar kendini hazırlarken ertlenmesi can sıkar tabi haklısın. Ama iyi tarafından bak, sadece 2 aydan bahsediyoruz. Hem geç olsun da güç olmasın. Hayırlısıyla inşallah tedavin başlayacak, başarılı olacak ve sağlıkla hamilelik geçirip kucağına bebeğini alacaksın. Bunu düşün.
Ben,m heyecan başladı, moralliyidm ama tarih yaklatıkça moralsizlik başladı. Pazartesi Salı gibi sanırım adet başlar. Ben de tedaviye başlarım. Kısa protokol olacak. Herhalde bir terslik çıkmazsa 2 hafta kadar sonra yumurta toplama olur. ınşallah hayırlısıyla bu sefer olur.
Muallimcim ne güzel dua etmişsin. Amin diyorum.

SELAMLAR
Kizlar nasilsiniz sizleri inanin coook özluyorum sizlere yazamasanda yazdiklarinizi takip ediyorum.
Bütun hareketlerim kisitlandi.DR.um oturmami bile yasakladi.Imtehanim ccok agir sabirdan baska yapacak bisey yokk.
Böbreklerim su toplamaya basladi.DR BOL BOL su icmemi istiyor. gunde 3 litre su tüketiyorum yoksa idrar yolu enfeksyonu olup erken dogum olabilir dedi.
Hayirlisiyla bu korkularimi altlatabilsek rabbim buyuk inseallah dua ve sabir diliyorum kizlar duanizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…