- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.041
nıl cok gecmıs ols canım .......lohusalık donemı zordur......benımde dıkıslerı mvardı acıl amelıyata gırıp cıkınvca dr dıkısler cok saglamdı kanama baska yerdebn olm malesef dedı.....ben amelıyatın ucuncu gunu mecburen duısarı cıktım ve cok soguktu usuttum oksuruk basladı her oksurukce mahvoldum dıkıslerım cok sızladı ..........ıkı hafta öle gectı antıbıyotıkle gectı ancak ve her gun kuveze gıttım bı yandan uzunr-tu ayrı moralım cok bozuktu ..bısey nlamadım bu kezde lohusalıktan gece zaten erkebn dogun bebegım bı hafta sonra olmustu hep agladım ılk dogumum rahattı ......rabbım sıkıntıya komasın cok zor ınş senınde geceek cok dıkkat et ayakların onemlı ve yemegını ıyı ye pekmez bal gıbı........genelde lohusalık kanı kısıden kısıye degısır benımm ılk dogumda ellı gun sırdı yıne öle..............sınır kırk tır..........atmıs gun sıurende var ama sıdettlıyse sıkıntı olur sen azalsa bıle kırk gunu doldurman gerek kırk gun sonra dus alır abdest alır herseyı yaparsın ılışkı dahıl kesıldı dıye hemen abdest alma............rabbım kolaylık versın
toprak ya cook sagol ıyıkı varsın yaaaaaaaaaaaaaaa senay gelmıyo gulende
öle ..................cok opt
Eylül cüğüm şimdilik Allah'a şükür iyi gidiyor.Önümüzde ki ay sende başlıyorsun ben inanıyorum senin güzel haberini alacağımıza.Hemen başlada sevindir bizi.Biliyorsun buradaki herkes birbirimizi gerçekten çok iyi anlıyoruz.
Luna Akapunktura hemen başlamalısın mademki tedavine başladın.Haftada 2 gitsen yeterli.Transferden önce mutlaka yaptır.Belirli bölgelere özel iğneler batırıp elektrik veriyorlar.Yararı olduğunu düşünüyorum ben.Transferden bir gün önce ananas yemeye başla her gün bir dilim 7 gün süre ile.Et ağırlıklı beslemn.Şu an bile kahve ve koladan uzak dur.Her sabah ve akşam bal çörek otu ve tarçın ye.Hazırlamak için. çorba kaşığı öğütülmüş çörek otu*10 çorba kaşığı bal*10 çorba kaşığı hurma.Şimdi başla.Transferden - gün önce kesersin.Sabah ve akşam bir çorba kaşığı ye.Bol şanslar bu arada doğru yerdesin bu site uğurlu.:)
gunaydın bayanlar
bayadır gıremedım buraya
yenı tedavıde olanlara bol sans allah yardımcınız olsun
negatıf alanlarada rabbım sabır versın ınsallah hep beraber bızde burdan guzel sonuclarımızı der ve gebelıgımız sonuna kadar devam eder
al muallımcım nılcım cok sagolun yonlendırıyorsunuz
ben doktorumdan memnunum ama herkes neden ısrarla devam edıyon dıyor
kıme gıtme konusu kafamı karıstırıyor
muallımcım sen hısteroskopıyı nezman ve kımde yaptırmıstın
ılla doktorundamı yaptırmak gerekıyor onuda merak edıyorum
Eylül cüğüm şimdilik Allah'a şükür iyi gidiyor.Önümüzde ki ay sende başlıyorsun ben inanıyorum senin güzel haberini alacağımıza.Hemen başlada sevindir bizi.Biliyorsun buradaki herkes birbirimizi gerçekten çok iyi anlıyoruz.
Luna Akapunktura hemen başlamalısın mademki tedavine başladın.Haftada 2 gitsen yeterli.Transferden önce mutlaka yaptır.Belirli bölgelere özel iğneler batırıp elektrik veriyorlar.Yararı olduğunu düşünüyorum ben.Transferden bir gün önce ananas yemeye başla her gün bir dilim 7 gün süre ile.Et ağırlıklı beslemn.Şu an bile kahve ve koladan uzak dur.Her sabah ve akşam bal çörek otu ve tarçın ye.Hazırlamak için. çorba kaşığı öğütülmüş çörek otu*10 çorba kaşığı bal*10 çorba kaşığı hurma.Şimdi başla.Transferden - gün önce kesersin.Sabah ve akşam bir çorba kaşığı ye.Bol şanslar bu arada doğru yerdesin bu site uğurlu.:)
luna hosgeldın ................ınş kavusurdsun sonucunu merak edıyorum sımdıuden........akuya gıt ....bebek ıçın de zatewn anlar dr ..........transfere dek devam et haftada ıkı uç gun yetrlı.........ınşş ıyı gelır canım
ayy hapıdamı varmış balığın...muallimim hemen ismini yazarsan sevinirim...peki bu hapı sabah akşam mı içecem...alllahım inşşş faydası olur......eylülcüm ,,kukacım rabbim inşallaahh tez yakında bizleride sevindirsin.....kuka sen nerde yaptırdın canım....ilk denemenmiydi....allah büyüktür...inşallllaaahhh tez yakında bizlerde hamiş olacagız kıslarrr...bebekistiyoruz gökçem nasıl gidiyor.....lunacım aretin anlattığı gibi aku...inşşşş faydasını görürsün canımm...
elektrık zaten cok onemlı degıl bencede yumurtalık bolgesıne karına ıgneler batırıyoom ........dımı..sen devamm et zamanla onuda yapar ınş ıyı gelecek cok rahatlatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?