- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.441
Selam canim
Yasini sordum ablamin kizBensucum bende 39 yasindayim benimde rezervim azdi hatta bana hic ümit verilmemisti canim yaaa burdaki dr lar hic ugrasmayin yumurta var yok olsafda kalitesiz olur iyi döllenmez demislerdi.birde hamile kalirsan haberimiz olsun dediler alayli bir sekilde iste o zaman gözumu hirs daha cok bürumustu.
Daha cook gucleniyordum bu olumsuzluklara karsi biliyordum bunlar imtehanimdi bir gece rabbime sigindim göz yaslari icinde dua ettimmafoldumbenRabbimden istedim verecek olan oydu yaratacak olan oydu yeterki dilesin ol desin hic olmazmiydi.Ve o gece ruya gordum kisaca kapilarin acildigini ve yaptirdigim hastanenin dr gördum vs ruyayla amel olunmaz ama icime bir ferahlik girmisti esime bu sefer olacak dedim ALLAHIN IZNIYLE icime o ferahligida rabbim vermisti tabiki
Demem oki ben inaniyorumki yaradanim emeklerini bos cevirmeyecek canim kardesim inanki sana cani gönulden dua ediyorum.Dualarimizi rabbim kabul etsin inseallah
Transferini kim yxapti?
dr kimdi öpüyorum canim Allaha emanet ollllllllolumunekankayizsmile
slm canlarım....nilcim yaşımı sormussun canım.37 yaşındayım..vede bende yumurta rezervi az..ama rabbim nasip ettikten sonra dimi nilcim .onun için farketmez.......eylülcüm cidden dediğin gibiydi yaaa..bir kere bile hamile kalsam diyodum .oldu kaldım ama nasipte yokmuş..cidden muallimm düşük daha zormuş......kukacım rabbim kimsenin emegini boşa vermesin...kukacım inşş sende kendiliğinden hamiş kalırsın inşşşş........blesu nasipte yokmuş..gökçecim şuna inanıyorum rabbim banada vercek inşşşş.....rabbim gökçeyi ve denizi hayırlısıyla saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin..................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kıslarrr bugün aglamaktan bitap olduğum için eşim beni hale hanımla görüşmeye götürdü...hale hanım buraya kadar gelipte kaybetmişken bırakmayacagız dedi azimle devam edecegiz..sen azimli birisin dedi....tekrar adet görmemde 2ci günü bekliyorum tekra rabbimin izniyle başlıyoruz kıslarrrr....herşeyin başı sabır......ha birde topragın sölediği bahçecide akupunturcu emel hanıma görüşmeye gidecektik...akupunturu kaldırmışlar anlamadım .sorduk bilgi vermediler..muallimcim elektrikli akupuntur nasıl oluyor..sen ölemi yaptırdın......ben bu işlemi yapmadan gitmiştim estethica' ya özgür evren ersoy ignelerle yapıyor...bilmiyorum ne kadar doğru......................eylülcüm yumoşlarınmı toplanıyor canımm.inşşşş kaliteli olurlarrr döllenirlerr..vede sana sıkıca tutunurlar canımmm......hepiniz öpüyorum .hayırlı geceler..opuyorumnanaktan
slm canlarım....nilcim yaşımı sormussun canım.37 yaşındayım..vede bende yumurta rezervi az..ama rabbim nasip ettikten sonra dimi nilcim .onun için farketmez.......eylülcüm cidden dediğin gibiydi yaaa..bir kere bile hamile kalsam diyodum .oldu kaldım ama nasipte yokmuş..cidden muallimm düşük daha zormuş......kukacım rabbim kimsenin emegini boşa vermesin...kukacım inşş sende kendiliğinden hamiş kalırsın inşşşş........blesu nasipte yokmuş..gökçecim şuna inanıyorum rabbim banada vercek inşşşş.....rabbim gökçeyi ve denizi hayırlısıyla saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin..................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kıslarrr bugün aglamaktan bitap olduğum için eşim beni hale hanımla görüşmeye götürdü...hale hanım buraya kadar gelipte kaybetmişken bırakmayacagız dedi azimle devam edecegiz..sen azimli birisin dedi....tekrar adet görmemde 2ci günü bekliyorum tekra rabbimin izniyle başlıyoruz kıslarrrr....herşeyin başı sabır......ha birde topragın sölediği bahçecide akupunturcu emel hanıma görüşmeye gidecektik...akupunturu kaldırmışlar anlamadım .sorduk bilgi vermediler..muallimcim elektrikli akupuntur nasıl oluyor..sen ölemi yaptırdın......ben bu işlemi yapmadan gitmiştim estethica' ya özgür evren ersoy ignelerle yapıyor...bilmiyorum ne kadar doğru......................eylülcüm yumoşlarınmı toplanıyor canımm.inşşşş kaliteli olurlarrr döllenirlerr..vede sana sıkıca tutunurlar canımmm......hepiniz öpüyorum .hayırlı geceler..opuyorumnanaktan
A aaaaa
Ben Bensu'nun toparlaması haberine nasıl bir sevinmişsem artık, kendimi anlatmamışım.
8'de hastanedeydik, 10'da aldılar opu'ya. Güle oynaya girdik desem yeridir. Doktorumu çok sevdiğimi ameliyathanede bir kez daha anladım. Onu görünce kalkıp boynuna sarılasım geldi :) Güvenmek güzel şey. Anestezisti görünce biraz gerilmişim. Kalp atışlaımı görüyorum ekranda. Burada 102 atıyor yazılı ama ben 3.5 atıyorum, nasıl oluyor dedim. Doktorumla güldük ama sanırım anestezist son gülen iyi güler diye verdi iğneyi aynı anda. Son lafım: "ben gidiyorum, görüşürüz, yumurtalar size emanet" oldu.
Ameliyathaneye girmemle ayılmam arası tüm tantanalar yarım saat sürdü. Gelen gidene kaç yumurta çıktı diye soruyorum tavuk misali. Sonunda öğrenebildim. On yumurta işlem görecekmiş. 2,3,5 gün olabilir yarın haber vereceğiz fertilizasyon durumunu dediler. Şu an o kısmını düşünmemeye çalışıyorum. Dün gece sabaha kadar kaç yumurta diye diye uyuyamadım. Üstüne anestezi iyi geldi doğrusu, hiçbirşey düşünemiyorum. İşte böyle arkadaşlar. Dualarınıza ihtiyacım var.
Herkese çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?