Tp Bebek ve Akupunktur

Nil ciğim anladığım kadarı ile bensunaz ile problemleriniz aynı.Bensunaz a hamile kaldığın hastanenin ve doktorun bilgilerini versene belki bir umut olur.

Senin üzerine düşün bol bol bol dua ve asla vazgeçme sonuna kadar git.Çok ara verme ki çabuk kavuşasın.Nil ciğim bize örnak olsun 8.de başarmış.Bol şanslar sakın bozma moralini.Dualarımız seninle bizi kimse bizden çok anlayamaz hepimiz aynı duygulardan ve üzüntülerden geçtik canımm.

gunaydın..........bensu cxanım cok sevındım azda olsa toparladın cok guzel evet yola devamm canım yılmak yok .....olucak ınşş olucak ...........bende elektrık te kuyllandı dr ama sanırım toprakın daha farklı ıdı ona sor ........ama tavsıye ederım bul bı akucu hem ıyı gelır moral olarakta...........canım ya kayıp cok zor heo dua ettım rabbım verdıkten sonra alma cok zor bı acı.....ınş saglıkla versın...........bence yas cok onemlı degıl bıu son ıkı üç yılı cok ıyı degerlendırın kızlar ......rabbım ol desın ınşşşşşşşşşş ona engel nekı.............

bensucum.....ne güzel kendini toparlayıp tekraradan başlaman çok iyi olucak......inşallah canım ALLAH sana bu sabrının mükafatını verecek.....

canım bu hadle bile bizlerin ii olmasını diliyosun rabbim o güzel gönlüne göre vericek inş ben inanıyorum rabbim sabrının sonunu güzel edecek inş dualarım seninle yeniden başlamana sevindim rabbim ol desin inşşş
aretcim eylülcüm bluescum inş sizlerinde bensununda kısa zamanda güzel haberlerini alırız innşşşşşş

buluesu canım yaaaaaaaaaaa ınş rahat gecer guzel emr olur.............ınşşşşşşşşş rabbım yard ols eylulunde senınde guzel habwernız gels opt çoooook

aretcim nille aynı hastane vede aynı doktora gidiyorum....ama bayram olduğu için tek doktorla kalamadım nilcim...ilk hale hanımla başladım sonra izne ayrıldı.sonra nur hanım oda izne gitti en son betül hanım oda bir işlem yaptırmadı yumoşlar toplanacak dedi..yumoşları toplamayıda kıvanç bey yaptı...yani anlayacagın doktorların hemen hemen hepsi girdi....................nilcim ama dün hale hanımla görüşmemde inşş bir aksilik olmaz çünkü önümüz yine bayram..yine hale hanımla başlayıp sonuna kadar götürecegiz hayrlısıyla.......nil yazını okuyunca içim doldu ...ey yüce rabbim nasip ederse ona tek ol der...rabbim inşşaaalllahh bu sefer pozitif vede sonuna kadar taşımayı vede saglıcakla dogurmayı nasip eder diyorum................................inşalllaahhh eylülünde hayırlı haberlerini alırız..arkasından blesu,kuka inşşşşş...........gökçecim hep aklımdasınız inanki...hiç çıkmıyorsunuzkii...gökçem seninde az kaldı inşş saglıcakla kucagına alırsın canımmm.....aretcim senin ne kadar oldu........muallimcim küçük hanımlar nasıllar..hepsini tek tek öpüyorum fıstıkları...

Selaaaammmm
Arkadaşlar bir opu'ya girdik çıktık burası muhabbet dolmuş yokluğumda. Bensiz olmaz dedim ve geldim.
Herşeyden önce Bensucum daha doğru düşünmeye başladığını gördüm ve çok sevindim. Bu topralanmaya başladığın anlamına geliyor. Hazır hamile kalmışken arayı fazla uzatmadan yeni tedaviye girmen bence de en güzeli. Sana "hiç hamile kalamamıştın ama şimdi düşük yapmış olsan da kalabildin" derken aslında birşeyleri başardın, bunu tekrarlaman için fırsat var önünde demek istedim. Bak işte Nil çok güzel örnek, ya da Deniz'i düşün. Kaç kere düşük yaptı ama yılmadı ve kaç yaşında kendliğinden başardı. Silkinip kendine geldikten sonra yumurta sayısı ve kalitesi için önündeki süreyi futbolcuların kamp dönemi gibi geçir, beslenmen ile, bitkilerle ve tabii psikolojini düzeltmeye çalış. Nefes ve rahatlama egzersizleri ile. Öyle çok şey farkediyor ki sen bile şaşırıyorsun. Dene bunları canım. Hiçbirşey kaybetmeyeceğin gibi çok şey kazanacaksın. Önce kendini kazanacaksın. Çok şey yazıyorum ama yazdıklarım anlatmaya çalıştıklarımın yanında hiçbirşey aslında. Yaşadım biliyorum, hepimiz yaşadık biliyoruz. 14. denemede hamile kalan birini anlatmıştım sana. O kadındaki yılgınlık ve umutsuzluğu kaç kere yenme başarısı gösterdiğini düşün. Olumsuzu düşünme. Sen ki pozitif sonucu almanla birlikte kanaman olduğunda bile o halinle düşünüp de "Rabbim eylül'e bunları yaşatmasın" dedin ya, ben bunu ömrüm boyu unutamam. Allah sana herşeyin en güzelini versin canım inşallah.
Anestezinin yan etkisi insanın eline mi vuruyor arkadaşlar :)) Yazdıkça yazasım geldi. Ama Bensu'yu toparlanmış görünce tutamadım kendimi.
Sevgiler herkese

Bensunazcım biraz kendini toplamış olmana sevindim canım ya.Düşük yaptığını okudum ve epey canım sıkılmıştı.Ama sonra düşündüm artık vücudun hamileliği öğrendi , bundan sonra hamile kalman daha kolay olacaktır.Ve tabi ki senin de kendine güvenin gelecek.Yeter ki rabbim ol desin vaktin zamanın gelsin.İnşallah nazlı kuzun çoook yakında gelecek.Benim akupunkturcu ayrılmış.Biliyorsun benim kadın doğumcum da akupunkturcumun eşiydi.İstersen sana onun telini özelden mesaj atayım , ondan Emel hanımın telini al.Benim akupunktur çok acılı bir şeydi.Iyyyy aklıma geldikçe kötü oluyorum.Ama kesinlikle çok etkiliydi.Düşün benim ilk tedavimde 18 yumurtam çıkmışken 2. sinde daha az ilaçla 32 yumurtam çıkmıştı.Bence bu tesadüf olamaz.Kaldı ki senin de rezerv azlığı sorunun vardı.Sen de de etkili olur bu nöralterapili akupunktur.Bugün eylülün opusu varmış.Hadi inşallah kaliteli birer embriyo olur yumurtaları...

A aaaaa
Ben Bensu'nun toparlaması haberine nasıl bir sevinmişsem artık, kendimi anlatmamışım.
8'de hastanedeydik, 10'da aldılar opu'ya. Güle oynaya girdik desem yeridir. Doktorumu çok sevdiğimi ameliyathanede bir kez daha anladım. Onu görünce kalkıp boynuna sarılasım geldi :) Güvenmek güzel şey. Anestezisti görünce biraz gerilmişim. Kalp atışlaımı görüyorum ekranda. Burada 102 atıyor yazılı ama ben 3.5 atıyorum, nasıl oluyor dedim. Doktorumla güldük ama sanırım anestezist son gülen iyi güler diye verdi iğneyi aynı anda. Son lafım: "ben gidiyorum, görüşürüz, yumurtalar size emanet" oldu.
Ameliyathaneye girmemle ayılmam arası tüm tantanalar yarım saat sürdü. Gelen gidene kaç yumurta çıktı diye soruyorum tavuk misali. Sonunda öğrenebildim. On yumurta işlem görecekmiş. 2,3,5 gün olabilir yarın haber vereceğiz fertilizasyon durumunu dediler. Şu an o kısmını düşünmemeye çalışıyorum. Dün gece sabaha kadar kaç yumurta diye diye uyuyamadım. Üstüne anestezi iyi geldi doğrusu, hiçbirşey düşünemiyorum. İşte böyle arkadaşlar. Dualarınıza ihtiyacım var.
Herkese çok teşekkürler.

Eylül on yumurta süper.Ben polikistik olduğum halde 22 idi ve onbeşi için işlem yapılmıştı on süpermiş.Önemli olan kaliteleri iyi olsun ve dondurulsun.ileride kardeş istersen uğraşmassın.Ben inanıyorum çok umutluyum bu sefer altıncı hislerimde kuvvetlidir.Hebersiz bırakma sakın.

canım eylül ne güzel yazmıssın duygulanmamak elde değilkii..canım senin 10yumoş haberini aldımya ne mutlu..eylülcüm inşalllaaahh hepsi kaliteli olur vede döllenir vedeee sana sımsıkı tutunurlar canımm...seni hiç bırakmazlar inşşş..eylülcüm hayırlı haberlerini bekliyoruz...................................toprakcım tabiki at.bekliyorum....inşşaaallaahh sayende az yumoşum varken çok olması benim için mucize olur inşalllaaahhhh....toprakcım can yakıyor derken..nasıl bir elektrk veriyoer..iğne batırmıyormu? ...inşş hakkımızda hayırlısı olur canım.........kıslarr hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan

Teşekkürler arkadaşlar. Hepiniz sağolun. Umarım yarına da embriyolarla ilgili güzel haber alırım.
Bensucum seninle yeni denemen hakkında bu kadar kısa sürede yazışmaya başlamak çok güzel. Kendini iyi hissettiğini hissettim ben de ve rahatladım.
Yarına inşallah iyi kalite ve sayıda embriyo haberini alırım. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.

hayırlı cumalar olsun inşş
eylülcüm inş bugün dr dan çok güzel haberler alırsın canım yumoşların güzel döllenmiştir inşşşşşşş
bensum rüyamda seni görmüştüm tlf etmişsin bana üzgünsün aglıyosun ama rüyalar ters çıkar bak mutlu olucan inşş canım kiböptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…